Şimdi Ara

Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
8.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki bide şöyle düşünün kız arkadaşınız size bağırıyor çağırıyor belki itiyor sonra kadir şeker gelip kız arkadaşınızı bıçaklıyor o zamanda savunabilecek misiniz ?

  • tamamen katılıyorum hele ki şu finansal köle olayına, bakın size başımdan geçen bir olayı anlatacağım, Geçen sene 2019 yılında ben askerde iken instagram dan karşılıklı takipleştiğimiz bir kız vardı 1.5 yıldır takipleşiyorduk hiç merhabamız bile yoktu, bir gün bir story me cevap verdi öyle yürüdü gitti 1 ay her gün konuştuk öyle arkadaş gibi hiç art niyetim yoktu, askerde olduğumu zaten biliyordu bu kız bir gün konuşurken bana dediki üniversitesinin dağcılık faliyeti mi tırmanma klübü mü ne varmış geçen sene gidiyormuş bu sene aidatını ödeyememiş 150 TL dedi, ailemden istedim verdiler bende acil bir yere ödemem vardı nasılsa bulurum diyip bulamadım 2 gün sonra kayıt kapanıyor nasıl yapacam bilemiyorum bir daha isteyemem ki onlardan dedi bende insanlık hali ne kadar dedim 150 TL dedi, bende iban yolla göndereyim dedim, 1 saniye evet 1 saniye düşünmeden tereddüt etmeden yolladı, bende 2 aylık harcamadığım her ay 103 tl yatan er maaşımı 150 tl sini yolladım kendisine,nasılsa bize yemek veriliyor yatacak yerimiz var çok da para lazım olmuyor diye, kıza parayı atıp dekont yolladım ağzından çıkan ilk şey. "Teşekkür ederim Finansal Kölem" oldu bu lafı ilk defa işittim ve aşırı uyuz oldum tilt etti beni, ben twitter kullanmıyorum bu kız bana twitter adresini vermişti önceden, kullanmıyorum diyince demek önemsemedi, bende fake hesapla sadece gündemi okumak vs için 3 yıl önce kayıt olup birdaha girmediğim hesabım vardı şifresini bulup bu kızı takip ettim fake hesap ile. ne göreyim dekontu paylaşıp "Finansal Kölem Sağolsun bu ay ki içki param çıktı xD" yazmış kıza bunu ss alıp yolladım terbiyesizliğinin hesabını sordum -Ehehehe xdfsfdsf VS gibi salak saçma bişe yazdı twitter kullanmadığımı bildiği için rahatça atmış sonra bide bana sen hani twitter kullanmıyordun fake hesapla beni mi takip ediyorsun diye trip attı bende direk engelledim, haram zehir zıkkım olsun hala diyorum askerde olan bir adam sana acıyıp klübe param yok diyince para yolluyor ve sen böyle bir gevş*klik yapıyorsun. benim için o saatten sonra bu kız mevzuları kapandı zaten en son sevdiğim kız sana deli gibi aşığım seni çok seviyorum derken farklı bir ilde sevgilisi olduğunu öğrendim aldattığını öğrenince güvenim bitmişti bu diğer kızın yaptığı üstüne tuzu biberi oldu artık 45 yaşına gelince görücü usulü felan evlenirim başka da hiç bir şey beklemem beklettirmem kızlardan...





  • Kadir Şekerin durumunu açıklıyorum. Karşında darp edilen bir kadın varsa onu korumak hayatını kurtarmak için müdahale edebilirsin saldırabilirsin ama kalbinden bıçaklayamazsın her eş her sevgili kavga eder barışır her kavgaya da karışılmaz hele darp yoksa. Bu olayda ölen kişinin eşi yada sevgilisi haklı olarak öldüren kişiye hesap sorar. Yargı 12 yıl gibi hafif bir ceza vermesi manipulasyona açık olduğunu gösterir en az 24 sene almalıydı. Hafifletici bir sebep yok hangi erkek olsa eşinin yanında birisi ona diklenirse kavga çıkar Kadir Şeker gibi hayat dan hiçbir beklentisi olmayan kesici silahla dolaşan it kopuk birisi gelir bu durumu baha eder ve bıçağı saplar olay bu.


    Resmen it kopuk sürüleri sokakta insan kesmesine teşvik ediliyor. Kadir Şeker it kopuk muydu diyenlere cevabım 34 senelik hayatımda yanında bıçakla gezen düzgün bir insan tanımadım hep böyle tipler bıçakla gezer ve çekinmeden sonucunu düşünmeden kullanır ke kancık gibi kaçar dertleri delikanlılık değildir içgüdüsel duygularını tatmin etmektir. Eğer medeni değilsen it kopuksun arası yok.





  • Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir
  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Söylediğin hiçbir şey doğru değil. Hakkımda söylediklerini umursamıyorum. Bunlara cevap verirsem seni ciddiye almış olurum. Ön yargılısın ve klinik vakasın. Psikolojik sorunların var senin ve yardıma ihtiyacın var. Ayrıca patolojik seviyede bir erkek düşmanlığına sahipsin. Muhtemelen fetişlerin de vardır senin. Hadi sahibenin yanına git sen. Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir  Hadi beta hadi bekleme yapma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    hahaha yazdığın yazıya bak kimin psikolojik sorunu olduğu belli Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir sen yinede gaz alıp kadın düşmanlığı yapmaya kalkma yarın kadir şeker gibi biri çıkabilir karşına. umutların suya düşebilir haberin olsun. tamam bende çok red yedim kadınlardan ama hiç bir zaman düşman olmadım.

  • Burada kaç kişi bıçağı birnin vücuduna öyle kolayca saplayamayacağı gerçeğini biliyor, hiç kolay bir iş değil, bu karardan sonra az yatmak isteyenler bu vakayı öne çıkarıp işi çözer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feminizmden nefret ediyorum ancak kadın düşmanlığından da (şu alfa saçmalıklarından vs.) nefret ediyorum. İkisi de kadınla erkeği düşmanlaştırarak aile yapısını bozuyor.

  • Kadir Şeker mevzusunun sebeplerinden biri de sosyal medya çöplüğünün yanlış algılarıdır. Çoğu platformda, kadın cinayetleri, cani erkekler, kadınları döven erkekler, şikayetleri dikkate alınmayan kadınlar vs vs çok fazla tepki, isyan var ve bunların ana hikayesine baktığımızda haklı isyanlardır. Ancak bu durum yanlış bir algıyı doğuruyor; sanki bütün erkekler potansiyel psikopat, katil vs gibi...Haliyle bazıları da bu algılara kendini fazla kaptırıyor, aşırı reaksiyonlar veriyor.


    Örnek veriyorum, erkeksiniz ve bugün kadının biri toplum taşımada, yapmadığınız halde bana taciz ediyor diye haykırsa, o toplu taşıma aracında ölmeniz, toplu dayak yemeniz an meselesi, çünkü kimse tutalım polise verelim kafasına girmiyor, herkes adaletini kendi sağlıyor. Kadir Şeker'i savunmak için yazmıyorum, toplumun kafa olarak buraya ittiler, yani erkekler üzerinden oluşan kötü algılar ciddi bir sorun oluşturmaya başlıyor.


    Katiller, sapıklar yüzünden bütün erkeklerin zan altında kalması, hepimizin potansiyel suçlu olarak görülmesi, bu tarz durumlara gebe oluyor. Herkes her mevzuyu aklı başında makul karşılayamaz. Bu sefer eşinle, arkadaşınla normal tartışırken bile acaba öldürecek mi ? Acaba tecavüz mü etti ? durumuna düşüyorsunuz.


    Kadir Şeker, bir insanı öldürmekten suçludur. Fakat toplumda ciddi bir bilinç oluşması, eğitilmesi gerekiyor. Bu şekilde çok katiller, sapıklar türetiriz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E883186F8

    tamamen katılıyorum hele ki şu finansal köle olayına, bakın size başımdan geçen bir olayı anlatacağım, Geçen sene 2019 yılında ben askerde iken instagram dan karşılıklı takipleştiğimiz bir kız vardı 1.5 yıldır takipleşiyorduk hiç merhabamız bile yoktu, bir gün bir story me cevap verdi öyle yürüdü gitti 1 ay her gün konuştuk öyle arkadaş gibi hiç art niyetim yoktu, askerde olduğumu zaten biliyordu bu kız bir gün konuşurken bana dediki üniversitesinin dağcılık faliyeti mi tırmanma klübü mü ne varmış geçen sene gidiyormuş bu sene aidatını ödeyememiş 150 TL dedi, ailemden istedim verdiler bende acil bir yere ödemem vardı nasılsa bulurum diyip bulamadım 2 gün sonra kayıt kapanıyor nasıl yapacam bilemiyorum bir daha isteyemem ki onlardan dedi bende insanlık hali ne kadar dedim 150 TL dedi, bende iban yolla göndereyim dedim, 1 saniye evet 1 saniye düşünmeden tereddüt etmeden yolladı, bende 2 aylık harcamadığım her ay 103 tl yatan er maaşımı 150 tl sini yolladım kendisine,nasılsa bize yemek veriliyor yatacak yerimiz var çok da para lazım olmuyor diye, kıza parayı atıp dekont yolladım ağzından çıkan ilk şey. "Teşekkür ederim Finansal Kölem" oldu bu lafı ilk defa işittim ve aşırı uyuz oldum tilt etti beni, ben twitter kullanmıyorum bu kız bana twitter adresini vermişti önceden, kullanmıyorum diyince demek önemsemedi, bende fake hesapla sadece gündemi okumak vs için 3 yıl önce kayıt olup birdaha girmediğim hesabım vardı şifresini bulup bu kızı takip ettim fake hesap ile. ne göreyim dekontu paylaşıp "Finansal Kölem Sağolsun bu ay ki içki param çıktı xD" yazmış kıza bunu ss alıp yolladım terbiyesizliğinin hesabını sordum -Ehehehe xdfsfdsf VS gibi salak saçma bişe yazdı twitter kullanmadığımı bildiği için rahatça atmış sonra bide bana sen hani twitter kullanmıyordun fake hesapla beni mi takip ediyorsun diye trip attı bende direk engelledim, haram zehir zıkkım olsun hala diyorum askerde olan bir adam sana acıyıp klübe param yok diyince para yolluyor ve sen böyle bir gevş*klik yapıyorsun. benim için o saatten sonra bu kız mevzuları kapandı zaten en son sevdiğim kız sana deli gibi aşığım seni çok seviyorum derken farklı bir ilde sevgilisi olduğunu öğrendim aldattığını öğrenince güvenim bitmişti bu diğer kızın yaptığı üstüne tuzu biberi oldu artık 45 yaşına gelince görücü usulü felan evlenirim başka da hiç bir şey beklemem beklettirmem kızlardan...

    Ya ben de 4.5 sene çıktığım, ilk aşkım olan, gayet masumca sevdiğim erkek tarafından yıllarca finansal olarak kullanıldım. Ne olmuş yani, neden genelleme yapıp erkeklere düşman olayım? İkimizin de karşısına karaktersiz tipler çıkmış, olay bu. Geçin bu işleri, olgunlaşın artık ya. Şu kadınla erkeği düşmanlaştırma işine bir son verin. Şerefsiz "insan" vardır, kadınlar ya da erkekler topluca şerefsiz değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumuş -- 20 Ekim 2020; 14:53:12 >




  • Trollük amacıyla açıldıysa hiç komik değil eğer gerçek düşünceler bunlarsa kafana yazık.


    kadına şiddeti görüp kafasını çevirip giden gitsin etek giyip dolaşsın.


    gücün yetmiyorsa, cesaretin de yoksa en azından polisi arıyorum bırak kadını diye uyarmak insanlık borcudur.


    bıçaklama mevzusunu tam olarak bilmiyorum, kadına şiddet uygulayan kişiye ait bıçak diye düşünüyordum, cinayet zanlısına ait bıçaksa kimse kendini savunmak için kimse direk kalbe saplamaz, olay görüntülerini görmeden konuşmak yanlış olur ama kavgalarda genelde bıçak karambole saplanır artık nereye denk gelirse can havliyle savurursun.


    kadınlar eş seçiminde dikkatli olmalı, şiddete eğilimli kimselerle görüşüldüğünde bu tür durumlar akıllarına gelmeli.


    bazı kadınlar efendi erkek yerine piç erkek tercihi yaparlar, nedense ben bu serseriyi yola getiririm kafasında oluyor, dünyaya bir defa geliyorsun neden anasının babasının uğraşamadığı it kopukla zaman geçirirler gerçekten anlamıyorum. bulun eli ekmek tutan aile terbiyesi almış birini gül gibi geçinip gidin.


    bazı insanların aldıkları nefes bile haram, birkaç defa benzer durumları yaşadım ikisinde de karşı tarafı hafızasını kaybettirecek kadar dövdüm ama dayak yetmez bazılarına, keşke kanunlar bu tür durumlar için esnek olsa etrafta ne temizlik yapılır, millet başkasının canını yakmaya korkar olur, öyle tecavüz edeyim yanıma kar kalsın hikayeleri biter kısasa kısas, direk sokak ortasında linç edeceksin ibret olsun.





  • afes_89 A kullanıcısına yanıt

    Yazdığımı okumamış bildiğini kopyalıyorsun yine. Adam kadını darp etti etmediyle alakalı birşey yazmadım ben. Umrumda da değil. Adamın kadını darp etmeyi bırak orada öldürüp ulu orta ölüsüne tecavüz etmesi bile kadirin adamı öldürmesine bahane olamaz zaten. Konu bundan bağımsız. Konu Adam ve kadirin kavga etmesi, kadirin dayağı yiyip uzaklaşması ama arkadan arkadan adamın gelip TEKRAR kavga başlatması ve bıçaklanması. bu durumda 12 yıl ceza fazla bile ki zaten sahış cezasını almış sizi irdeleyen nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.