Şimdi Ara

Bir kadıköy geleniğinin daha sonuna geldik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler,
    İlk yarıdaki çirkeflikler yine boy gösterdi.maç daha başlamadı ananın kukusu galatasaray,iyi evlad çocu galatasaray tezahüratları.Maç zaten gergin başladı.Hakem olacak bozuntu makaslara,tekmelere ses çıkarmayınca bizimkilerdeki olmayan oyun isteği -lere indi.ama BUNA rağmen maçın 23.dk sına kadar,topa sahip olan takımın aksine konuk takım daha etkili oynamaya çalıştı.Mancinin kontra futboluna uymaya çalıştılar ki başarılı olundu.AMA gel gelelim 23.dk da yine mötümüze başımızı çarpıp gol yemek alışkanlığı(bknz:fenerbahçe balı) boy gösterdi.hiç birşey yok iken şedju kaydı ve topa elle dokundu.ve penaltı oldu.
    Çok trajikomik bir olay.Sahadaki tüm Galatasaray lı oyuncular kayarken 1 kere Fenerli kaymadı.Ya adamlar iyi krampon seçmiş ya da bu da oyunların bir parçası.
    2.yarıya gelelim,galatasaray fena başlamadı daha fazla ofansı düşünüyordu.ama pozisyon bulamadı.Kanatlar çalışmayınca orta alandaki oyunculara iyi markaj(bknz:melo)ve selçuğun formsuzluğu bize pozisyon buldurtmadı.Bu da bize bknz:sneijder in ne kadar önemli olduğunu ve mevkisinin yedeğinin olmadığı hatırlattı.bu arada kanat demişken o çok sövdüğümüz hamiti arıyoruz....
    Velhasıl kelam Emenike 2.yarı oyuna girdi.Ve asıl tiyatrolardan birinin baş rolü oldu.Dünyanın en iyi oyun kurucusu(bknz:engin baytar) ın top kaybıyla kanattan pozisyon yedik.Ne var ki bunda?olabilir her kulun vardır bir hatası AMA enginin sow un ofsaytını bozduğunu unutmamak lazım bu 2.kritik hatası daha oyuna girer girmez 5 dk filan olmuştu enginin.Ama o gol enginin suçu değil Ofsayt kavramını bilmeyen Hakemlerimiz veya bilip de umursamaz davranan,Fenerbahçenin menfaati için düdük çalan hakemlerin.a be adam ORDA 2 boy farkla ofsaytta ki emenike topa 4 adım attı tam 4 adım.1 değil 2 değil 3 hiç değil tam 4....insaf be....Bi de bu hakemlerin yanlış kararından sonra yanlış faul verdiği takımın alehine 1 pozisyon veriyo.Kafasınca güya Kanuni sultan süleymanı oynuyor.Haysiyetsizler....
    Bu kadar kötü bir derbi izlemedim hayatımda.pozisyon zengilinği yok,çirkeflik ahlaksızlık hat safada,hakem hataları büyük alarm veriyor zaten.
    yazıklar olsun.

    Not:Lig tv senin de allah belanı versin,öenmli bir pozisyondan sonra saçma salak seyricileri göstermeler,maç durmamışken değişik mikimsomik kamera açıları günah yahu.
    Not2:Bence ua nın bu konuya el atması lazım bizde yapalım çirkefliğimizi ahlaksızlığımızı bence.yoksa kazanamayız bu kadıköyde.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.