Şimdi Ara

Bir istifa ve kocaman bir adaletsizlik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir istifa ve kocaman bir adaletsizlik!

    Bu mesele bir takım meselesi değildir. Bu, koca bir insanlığın içine düştüğü çarpıklığın, ahlaksızlığın, mal biriktirme telaşının, korkunç bir vehametin göstergesidir. Konu tek başına Fatih Terim'de değildir ve sadece F.Terim'i parmakla gösterip, tüm ve tek suçlu oymuş gibi davranmak, böyle söylemek haksızlıktır ve sorunu doğru teşhisi de sekteye uğratır.

    Bu vahim durum, Fatih Terim'in şahsında tüm diğer yetkili devlet kurumları ve görevli kişi ve diğer bütün kurumların, toplumun perişan halini gözetmeksizin vicdanlarını susturduklarının göstergesidir.

    Din günü kurulacak büyük mahkeme de Allah bunun hesabını tek tek soracağını bildirmekte ve; "biriktirmeyin, biriktirdiklerinizle sırtınızdan ve göğsünüzden dağlanacaksınız (çünkü sizin fazlalıklarınız, diğerlerinin yoksullaşması, açlığı, acısıdır) demektedir. Yine Allah, ısrarla ve sürekli; İnfak edin, fazlasını tutmayıp paylaşın, zekatınızı verin ve asla biriktirmeyin demektedir! Ve bir de şunu belirtmektedir; Şeytan size korku verir, fakirleşme korkusunu..!

    Yani, insanın, aç kalacağım, biriktirmezsem yok olurum kaygıları yanlıştır ve kendi hırsıyla çevresinde yaşayan diğer bütün insanları da yoksulluk, yoksunluk, kavga, stres, yıkım, hırs, kötülük vb. gibi şeytani durumlarla da zarara uğramaktadır! Zincirleme bir reaksiyon olarak toplumun her yanını sarmaktadır! Toplumun haline bakınız dostlar. Herkes birbirine, bu biriktirme ve daha çoğunu elde etme sevdasıyla düşman olmadı mi? Neredeyse herkes, kendi şeytanlarinin bu fakirlik korkusu yalanına kanarak daha büyük hirslarla ve daha çok elde etme yarışına girişmedi mi? Para için kardeş kardeşi öldürmedi mi? Sokakta insanlar çöplerden beslenip, taşların üstünde uyurken, sokak çocuğu gibi korkunç/dehşet verici bir kavram bile oluşmuşken, devlet adamları ve siyasiler, ünlüler, patronlar, insanlar lüks yaşamların, uçuk maaşların, gösterişli hallerin içinde yaşamıyor mu!?

    Oysa tam tersi Allah; Korkmayın ve bana dua edin, paylaşın ki ben de size vereyim demişti. Evet, gösteriyor ki, aslinda Allah'a güvenmiyoruz ve dolayısıyla aslında ona inanmıyoruz! Miş gibi yapıyoruz. Beyler bayanlar, toplumunuz bu denli muhtaçken ve üstelik toplumdan binbir vergi ile toplanan paraları hal vurup harman savurmanızın, işçiyi, mazlumu, güçsüzü ezmenizin bedeli koca bir insan topluluğunun perişanlığı ve dahası sizin kendi ahiretinizi ateşe koşar adım götürüşünüzdür! Koca bir topluluğun vicdanında suçlu ve sorumlusunuz.

    Gasp ettiğiniz, ele geçirdiğiniz haksız kazançlarınızla (Allah'ın deyimidir)! Ve yine hiçbir şey olmamış gibi; "Şu kadar para alıyorsam ne olmuş yani, bundan size ne" bile diyebilecek noktaya gelmişseniz eğer, demek ki çoktan o seytanlaşma eşiğini aşmışsınız demektir. Üstelik bu paranın sahibi o insanlarken..! Kuran'a göre bu para da o sokak çocuğunun, yetimin, yoksulun, çevreniz de yaşayan tüm insanların hakkı varken..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 26 Temmuz 2017; 22:2:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gelecek 1 yılın maaşını almış mı ? Medya ne güzel yine Terim üstünden saçma sapan algı yürütme derdine düşmüş...

    Fatih Terim bu ülkenin en başarılı teknik adamı, onu o koltuğa Galatasaray başından alıp oturtuyorsan o parayı ödeyeceksin...

    Futbol piyasasında herkes asgari ücret alıyor Terim mi bu paraları kazanıyor ? Bu paraları bana vermek zorundasınız diyen Terim değil, federasyon gidin ona eleştiri yağdırın...

    Fatih Terim mi dedi gelin beni Galatasaray başından alın diye, federasyon ve hükumet resmen üstüne çöktü. Birde şehit aileleri üstünden prim yapma saçmalığını bırakın...

    Adamın hangi yardımını bağışını biliyorsun ki hesap soruyorsun ? Sana bu yardımı yaptım diye göstermesi mi gerek ? Nereden biliyorsun yardım yapmadığını ?

    Boş algı operasyonu
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Siz hangi hikayeyi okuyosunuz

    Federasyonun icindekiler kimler kimin adamlari niye her seferinde milli takim ile gs arasinda mekik dokuyor ne zaman zorda kalsa ya gs ye kaciyor yada milli takima asil medyayi fatih terim yandaslari cok iyi kullaniyo yillardir kimse fatih terime gik cikramadi ayni sekilde mustafa denizlide saglamdir onunlda ilgili medyada kotu bisi duyamazsiniz arkasi en saglam 2 hocadir medya olarak.haklisin kendisini iyi pazarlayan bi hoca ama senol gunesi zamaninda bu milli takimdan yollayanlar fatih terimin alt yapisini yapanlar kimsede adama olmadigi kimseyi oraya getirmez corba ortak kayniyor ve herkes nemalaniyor yaptigi prim listesinden belli degilmi rezillik milli takimda ayrim olmaz.

    Yakinda onada sira gelicek goruceksiniz yakinda bombalr patlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    İzlanda nın hocası 350 bin mi 500 bin mi ne alıyordu oynattığı topta ortadaydı. İmPARAtorumuz ne zaman top oynattı en son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.