Şimdi Ara

Bir İnsanın Dış Görünüşü Çok Önemli Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İllakı dış görünüş önemli ama en önemlisi içi bi insan karaktersiz olursa istedigi kadar yakısıklı istedigi kadar güzel olsun farketmez...
    Muhim olan insanlık.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Her ne kadar iç güzelliği birinci plana almaya çalışsam da olmuyor işte olmuyor

Zorlamamak lazım ben yapamıyorum kardeşim yapabilene de helal olsun.

Burhan'nın kız ayarlama sahnelerini izle
  • Çoğu zaman görünüşünüzle karşılanır, karakterinizle uğurlanırsınız...
  • dış görünüş ilk karşılaşmada tabiki önemlidir.ama gittiğin ortama göre giyim kuşam saç sakal vs. de önemlidir.sen mahalle kahvesine kravat,takım elbise gidersen sana uzak dururlar.yani önemli olan ilk planda doğru yerde doğru giyim,kuşam.yoksa boyum kısa,burnum yamuk hepsi hikaye.

asıl önemlisi kalıcı dostluklarda dış görünüş saman alevi gibi olur yani kalıcı olan güven,samimiyet,bilgi vs.vs. dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Çoğu zaman görünüşünüzle karşılanır, karakterinizle uğurlanırsınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Bakın dış görünüş sizin insanlarda bıraktığınız ilk itibarınızdır, yani önyargı sizin dış görünüşünüze bakılarak oluşturulur.Dış görünüş ancak tanışınca, samimi olununca 2. plana düşer.Yoksa burada kim ne derse desin, kural budur eğer iyi bir ilk etki yapmak istiyorsanız dış görünüşünüzün iyi olması gerekir

Aynen katılıyorum ve ekliyorum dış görünüş samimi olunca çok önemsenmese de insanın kendine dikkat etmesi (düzgün giyinmesi, kötü kokmaması) her zaman önemsenir.Ama en önemlisi insanın iletişimi ve yaklaşımıdır.İş kız arkadaş/erkek arkadaş boyutuna gelince bence herşeyden önce anlaşabilirlik çok önemlidir , ortak bakış çok önemlidir.Kız arkadaşınızın kapasitesi Kavak Yelleri kadarsa muhabbeti dizi saçmalıkları ve dedikodlardan ibaretse ,birlikte sinemaya gittiğinizde siz yönetmenin tarzını düşünürken arkadaşınız aktrisin nasıl bu kadar zayıf olduğunu düşünücekse isterse dünyanın en güzeli olsun yanında beş dakika bile durulmaz fikrimce.Ama malesef heryer el ele tutuşup ,boş boş gezen nefes alıp veren kendini çift olarak tabir eden organizmalarla dolu.Bu yüzden tam olarak anlaşabilicek kız arkadaş bulmak lazım zaten öyle biri de dış görünüşe göre yargılamayacak biri olmalıdır.

• insanları dış görünüşüne göre yargılamak çok yanlış ,örnek vereyim . bir yemek dışardan çok güzel görünüyo ama tadına hiç bakmadınız sonradan ondan yediniz ve tadı düşündüğünüz gibi güzel değil . aynı şey insanlar içinde geçerli,dış görünüşe göre yargılamaktansa insanları tanımak daha güzeldir.

dış görünümü 1. planda tutanlar her zaman 2. planda kalmaya mahkumdurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Bakın dış görünüş sizin insanlarda bıraktığınız ilk itibarınızdır, yani önyargı sizin dış görünüşünüze bakılarak oluşturulur.Dış görünüş ancak tanışınca, samimi olununca 2. plana düşer.Yoksa burada kim ne derse desin, kural budur eğer iyi bir ilk etki yapmak istiyorsanız dış görünüşünüzün iyi olması gerekir

Aynen katılıyorum ve ekliyorum dış görünüş samimi olunca çok önemsenmese de insanın kendine dikkat etmesi (düzgün giyinmesi, kötü kokmaması) her zaman önemsenir.Ama en önemlisi insanın iletişimi ve yaklaşımıdır.İş kız arkadaş/erkek arkadaş boyutuna gelince bence herşeyden önce anlaşabilirlik çok önemlidir , ortak bakış çok önemlidir.Kız arkadaşınızın kapasitesi Kavak Yelleri kadarsa muhabbeti dizi saçmalıkları ve dedikodlardan ibaretse ,birlikte sinemaya gittiğinizde siz yönetmenin tarzını düşünürken arkadaşınız aktrisin nasıl bu kadar zayıf olduğunu düşünücekse isterse dünyanın en güzeli olsun yanında beş dakika bile durulmaz fikrimce.Ama malesef heryer el ele tutuşup ,boş boş gezen nefes alıp veren kendini çift olarak tabir eden organizmalarla dolu.Bu yüzden tam olarak anlaşabilicek kız arkadaş bulmak lazım zaten öyle biri de dış görünüşe göre yargılamayacak biri olmalıdır.

Dostum haklısın anlaşabilirlik gelir ama şöyle düşün gerçekten çok anlaşabileceğin insanlar vardır elbet ama diyelimki kız seni gördü vede beğenmedi yada sen onu beğenmedin hani nerde kaldı zevk uyumu ruhların uyuşması :)
    En basitinden bu kalp kalbe mi nedir evlenme programları işte paravan varken o kadar iyi anlaşan insanlar var ama birbirlerini görünce bazen vazgeçiyorlar.Sonuçta insanız ve doğamız gereği dışa baktık,bakıyoruz vede bakacağız bu iç güzellik olayı sonradan çıkan bi nanedir
    Eskiden iç güzellikmi vardı
    Bizim zamanımızda taso vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 6 Nisan 2008; 1:17:26 >

• Gerçek arkadaşlıklarda bu durumların lafı edilmez..Karşılıklı arkadaşlıklarda tip önemlidir..Mümkünse emo ol her ortama alırlar seni fakat toplum içinde iyi bi yere sahip olmazsın o ayrı konu..
  • Kendimden örnek vereyim ;

Yazın saçlarımı uzatıyorum , istediğim tarza giriyorum...Kızlar dönüp bakıyor..

Saçım uzunken hayvan gibi bakan kız , tipim sade iken takmıyor bile...

Sence önemli mi ?

Üzülerek söylüyorum ki Hayatın gerçekleri bunlar...

İnsanların iç dünyasına,karakterine , duygularına bakan insanların sayısı azaldı..
  • İnsanın iyiliği bakımından dış görünüş hiç önemli değil. İsterse her yanı ur içinde (bkz: Ağaç adam) olsun. İnsanın fikirleri davranışları vs önemlidir.
    Eş seçmem konusunda "Çirkin" sıfatını atlattığı sürece benim için sorun değil. Güzellik yarışması jürisi değilim sonuçta.
  • Dış güzellik önemlidir tabiki.Kimse kendisine güzel gelmeyen bir insanla sevgili olmak istemez.Güzellik göreceli bir kavram olduğu için herkesin bir sevdiği elbet bulunur
  • Dış görünüş elbette önemlidir. Ama bunu sadece fiziksel durum olarak algılamamak gerekir. Temiz, bakımlı, giyimine önem veren kişi emsallerinden öne geçer. Meşhur bir söz vardı: İnsanlar giyim kuşamlarıyla karşılanır, fikirleriyle uğurlanır.

Kendinize güvenin dış görünüşün etkisini azaltın.
  • yıllar önce bir reklam vardı.sakız reklamıydı sanırım.toprak sergen seslendiriyodu.hatırladığım kadarıyla dialog şu:

erkek:çok tatlısın çok hossun
    kız:tipim değilsin.
    erkek:ama önmli olan iç güzelliği..
    kız:o zaman sen git için gelsin...
  • arkadaşlarımın arasında en kısalardan biriyim...tipim orta düzeyde...kızların dönüp bakacağı bir tipe sahip değilim...ama arkadaşlarımın "oğlum çok güzel kız bize bakmaz"dediği kızlarla çıktım...bunun formülü özgüven+kız ruhundan anlama ... artislik olsun diye yazmadım yakışıklı değilim çok fazla ama kızlarleyken ne zaman ne diyeceğimi nasıl yakınlaşacağımı iyi bilirim...sonuçta her zaman "+" olur ama dış görünüş her zaman önemli bencede...
  • evet çok önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızılbayrak

dış görünüş ikinci planda

bence kızları cenesiyse muhabbetiyle etkileyen malı götürür

Bencede kızlar tipe pek bakmıyor ben inanmıyorum çevreme batığım zaman böyle. Mesela bence benim tipim fena değil ama kız arkadaşım hiç olmadı, ama nice tipsiz denen kişinin güzel kız arkadaşları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insicam

quote:

Orjinalden alıntı: Kızılbayrak

dış görünüş ikinci planda

bence kızları cenesiyse muhabbetiyle etkileyen malı götürür

Bencede kızlar tipe pek bakmıyor ben inanmıyorum çevreme batığım zaman böyle. Mesela bence benim tipim fena değil ama kız arkadaşım hiç olmadı, ama nice tipsiz denen kişinin güzel kız arkadaşları var.

Armudun iyisini @yılar yer diye boşuna dememişler

• Çene daha önemli hocam. Dış görünüşde önemli ama ağzın laf yapıyorsa işi götürürsün, çekingen olmayacaksın.
  • Kızların içi daah önemli.... dışı güzelse içi çirkefse hiç bi halta yaramaz o kız... kız dediğin melek gibi olucak dicem ama melek gibi kız yoktur... meleğe en yakınını bulursann kaçırma...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.