Şimdi Ara

Bir iddaa meselesi toplasin.. Bunlar ayni mi farkli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kuzenimle telefon uzerine konusurken konu S2 ile S3 un tasarimina geldi.
    Kuzenin soyledigi S2 ile S3 bastan asagi farkli.
    Bunlari say diyince telefonun oval olusunu ve kalinligini soyledi.

Ben ayni oldugunu soyluyorum. Ama ayni oldugunu soylerken sunlari kastediyorum. Tum dokunmatik telefonlarin tasarimlarinin asagi yukari ayni oldugunu, bundan dolayida bunlarinda ayni olduklarini soyluyorum.
    Sonucda bu telefonlarin hepsinde bi ekran bi tus olmak zorunda ve bunu degistiremezsin. Klasik bir tasarim var e hepsinde ayni. Ortada ekran altinda tus ustunde hoparlor telefon markasi falan. Sonuc olarak bunlar asagi yukari ayni.

Ama arkadas bunu kabul etmiyor ve hala telefon basdan asagi farkli diyip iddaa ediyor. Sizce kim hakli ?

Yoneticiler litfen silmeyin konu telefonla alakali degil bir benzerligi tartisiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 6 Eylül 2012; 13:55:49 >
  • arkadaşın haklı

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • kuzenin haklı

Bir iddaa meselesi toplasin.. Bunlar ayni mi farkli mi ?

Benzemiyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 6 Eylül 2012; 13:52:19 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.