Şimdi Ara

Bir Hata Kocaman Pişmanlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen Günlerde Alkollü araç kullanmaktan ehliyetime 6 ay el koydular. Daha önce sadece 1 defa rakı balık yapıp araç kullanmış ( 2-3 sene olmuştur ) ve 0.25 alkol cıkmıstı çok yakın bi arkadaşımın yurt dışına gidecek olması sebebiyle 3 bira içip 1-2 saat geçtikten sonra araç kullandım ve polislere yakalandım bu sefer 0.58 çıkmıstı ve cok severek 6 ay once aldıgım aracımdan 6 ay sure ıle uzak kalmama sebep oldu. Yolda polis olsun yada olmasın nacizane tavsiyemdir taksiye binin ertesi sabah yada akşam gidip kendi aracınızı alın çünkü kesilen ceza tutarı 700 tl yi geçiyor istanbul yada başka bir ilin bir ucundan diger ucuna gidip gelseniz bu kadar yazmıyor. Olur ya birgün bu duruma gelirseniz bu konuyu hatırlayın...



  • allahtan alkolun sigaranın kırıntısı bile yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeqo1 -- 25 Ağustos 2014; 17:20:59 >
  • Ya arabamızı çalarlarsa bıraktığımız yerde?
  • amacım asla polemik olmicak ama o kadar biranın bende yarattıgı etki sıfır ayrıca bugüne kadar kırmızı ışık cezası bile yemedim üstadım yani reflekslerimi etkileyecek bir durum olusaydı allahın hiçbir kulu kullandırttıramazdı o arabayı ama yaş 30 olsada yaptık bi eşşeklik...
  • ya 6 ay ehliyetine el konulursa arabanı kullanamazsan dahamı iyi olucaktır sizin için al benimkisi kapıda yatıyor günlerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpmagduru -- 25 Ağustos 2014; 17:43:31 >
  • Hatanızı fark etmeniz çok iyi olmuş ben yeni ehliyet alacağım daha yazılı sınava bile girmedim ancak alkollü şekilde asla ama asla araç sürmem birine zarar verirsem hayatım boyunca yaptığım şeyi unutamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde iki üç sefer alkollü araç kullanmışlığım var. Çok adrenalinli oluyor . Ama bidahaki sefere tövbe ettim. Zaten kız yüzünden efkarlanıp yapıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Emin olun bu olayı duyanların tepkisi hadi canım sen mi oldu çünkü bende asla böyle birşey yapmadım 2005 yılından beri ehliyetim var ve aktif olarak sürekli araç kullanıyorum ama oluyor malesef ki oluyor yakalandıgım yere taksıyle gıtsem 700 tl lık cezayı abartısız söylüyorum 17-18 kere gidip gelebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.