Şimdi Ara

BİR HAGİ KLASİĞİ : BALKAN HAREKATI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Hayır yukarıda demişim ki hangi hocanın getirdiğinin bir önemi yok.O işin başında adnan sezgin var.O adamdan da birşey beklemeyin diyorum.Ayrıca yönetimin o stadı açana kadar başta durmaya diretmesi var birde ortada yönetim şuan kendi kellesinin derdinde takımda değil kafalar, bu kafalarlada sağlıklı transferler olmaz.Zaten stad açıldı derken gs 2 galibiyet alıp 6.'lığa çıksın bu taraftar susar, yönetimde mart a kadar kalır başda.Bu kadar olumsuzluğa, yanlışa ve ruhsuz futbolculara rağmen istifa edilmiyorsa zaten daha da istifa eden bir yönetim göremeyiz.Kafadan kötü örnek adamlar.(Demirören de dahil)Ben yıllardır böyle bir gs görmedim krizler yaşanır max 2 haftada atlatılırdı ama atlatamıyorsun işte bırakta yeni gelecekler birşey düşünsün.

Doğru söze ne hacet

"Aile içinde teşekkür olmaz" dedi Oktay hocam, Gsbasket ailesi olarakta diyoruz ki Aile içinde elveda olmaz birlikteliğimize ara verdik, biz yine beraber olacağız ama bizi ayıranlar burda olmayacak.

• prekazinin önerdigi adam kimdi onu alırsınız umarım
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

o kadar küçümsemeyin geçmişte gelen rumenleri. mesela bi gabriel tamaş vardı,adam WBA da banko oynuyor

onu hiç hatırlatma şampiyonlar liginde(r.sociedad maçıydı sanırım) son dakika orta sahadan çektiği şutu unutmak imkansız
  • Genç bahanesiyle, uyduruk adamları takıma doluşturmaya gerek yok. Şu an Galatasaray'ın kumar oynama gibi bir fırsatı da yok. Yani genç adamı koyup ''belki iyi çıkar hacı'' diye beklemenin yeri değil. Zira senelerdir yapılan transferler, genç olsun yaşlı olsun bir kaçı dışında fos çıktı. Artık sabırda kalmadı.

İlla genç adam toplayacaklarsa, A2 takımdan alsınlar. Eğer A2 takımda doğru düzgün adam yoksa, biri bana a2 nin ne halta yaradığını açıklasın ?

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Genç bahanesiyle, uyduruk adamları takıma doluşturmaya gerek yok. Şu an Galatasaray'ın kumar oynama gibi bir fırsatı da yok. Yani genç adamı koyup ''belki iyi çıkar hacı'' diye beklemenin yeri değil. Zira senelerdir yapılan transferler, genç olsun yaşlı olsun bir kaçı dışında fos çıktı. Artık sabırda kalmadı.

İlla genç adam toplayacaklarsa, A2 takımdan alsınlar. Eğer A2 takımda doğru düzgün adam yoksa, biri bana a2 nin ne halta yaradığını açıklasın ?

Tamamen göstermelik, ne bir eğitim var ne bir sosyoloji, haftada bir kaç antrenmana çıkıyorlar bir iki maç o kadar.

İngiltere'de, İspanya'da altyapıdan gelen oyuncular şampiyonlar liginde bile oynatılıyor, sen ligde bile kullanamıyorsun.

Antrenman öncesi, antrenma sonrası yaptırsana vücut çalıştırması altyapıdan gelen adam çöp gibi, yeteneği olan adam bile fiziği kötü olduğu için ligde tutunamıyor çürüyüp gidiyor.

Arda Ersun yanal ile Manisa'da çalışmasa belki oda öyle çürüyüp gidecekti.

"Aile içinde teşekkür olmaz" dedi Oktay hocam, Gsbasket ailesi olarakta diyoruz ki Aile içinde elveda olmaz birlikteliğimize ara verdik, biz yine beraber olacağız ama bizi ayıranlar burda olmayacak.

• Hagi mutlaka savaşan, forması için yırtınan genç futbolcuları kadrosunda görmek isteyecektir. İnşallah gelen futbolcular faydali olur.

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: talaria

o kadar küçümsemeyin geçmişte gelen rumenleri. mesela bi gabriel tamaş vardı,adam WBA da banko oynuyor

onu hiç hatırlatma şampiyonlar liginde(r.sociedad maçıydı sanırım) son dakika orta sahadan çektiği şutu unutmak imkansız

Pozisyonu şimdi hatırladım da çok pis sövmüştüm orada adama. Orta saha yayından şut mu çekilir yahu? Hem de 20-30 metre yukardan gitmişti...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.