Şimdi Ara

BİR HAGİ KLASİĞİ : BALKAN HAREKATI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Para için buraya gelecek 1 maç oynayıp 4 maç kıçını kaldırmıcak türkiye bu yüzden futbolda en dipte. Yazık paralara. Hagi böyle düşünüyoda bakalım ne yapacak.
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Bratu'yu Petre'yi ben de Fatih Terim getirdi diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Zaten kimin getirdiğinin bir önemi yok geleceğin yıldızları diye zamanında gs ya gelmiş ve gitmiş olmaları önemli olan.Hepsinden önemli olan şey ise aynı haltın yenmeye çalışılması.Önemli!!!

ha yani Bratu ve Petre genç yetenek diye alınıp genç ama yetenekli bulunmadıkları için bir daha "GENÇ VE YETENEKLİ" futbolcu almayalım öyle mi? umarım bir gün "güzel ve taze bir yemek" alırsın, sonrasında o kötü çıkarsa "güzel ve taze yemek" almazsın.

pes doğrusu, nasıl bir mantık bu!

ayrıca kimin gazına geliyorsunuz yahu, F. TERİM in getirmiş olduğu adamları da Hagi ye ithaf edip, dönemin gerçek ve gerekliliklerinden bihaber atıp tutuyorsunuz. tamam kötü durumdayız, bu her fikri eleştirelim demek olmamalı.

• Brezilya'lı ruhsuzlar geleceğine Cana gibi Arnavutlar, balkanlar gelsin.
  • Hagi kim ya. Sezon sonu yolcu. Rijkaard fiyaskosunun ardından türbünlerin gazını alma adına Adnan ın getirdiği işsiz bir adamdır Hagi. 2005 sonu kulüpten kovulmuş adamı getirdile,r kurtarıcı diye mi? Güldürmeyin adamı. Üst üste yenilgiler alınınca Hagi etkisi de çabuk tükendi. Polat ın gaz almaya yarıycak elinde hiç bir koz yok artık. Prestij yerlerde idi,artık yerin dibinde. 2.yarı kümede kalma uğraşı vermesine kesin gözüyle bakılan bu takıma 2-3 tane ucuz Romen gelse ne olur gelmese.... Bu takımı gelecek adamakıllı yönetimler bile kolay kolay senelerce toparlayamaz. Her şeyi yeni baştan kurmak sıfırdan başlamak gerek.....

iPad Air 2 64GB Silver
  • milyonlarca euro verip hiç bişi oynamayn yıldızcıklar almaktansa binlerce auro verip hiç bişi oynamayan oyuncular almak bir açıdan gelişme ibaresidir.!!!
  • onu mesele yapacağınızı biliyodum edit seçeneği çıkmadığı için değiştiremedim yeni mesajda atmak istemedim .bratu ve petreyi hagi getirdi demedim mesajda farkındaysanız.fatih terim döneminde geldiklerini biliyorum...

Ayrıca bunca yaşanılandan sonra yeni stada taraftar daha da zor hale gelmişken böyle bir girişim hiç mantıklı durmuyor.Ben açıkçası ihtimal vermiyorum, vermekte istemiyorum.

İnanmayın Demiştik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Bratu'yu Petre'yi ben de Fatih Terim getirdi diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Zaten kimin getirdiğinin bir önemi yok geleceğin yıldızları diye zamanında gs ya gelmiş ve gitmiş olmaları önemli olan.Hepsinden önemli olan şey ise aynı haltın yenmeye çalışılması.Önemli!!!

ha yani Bratu ve Petre genç yetenek diye alınıp genç ama yetenekli bulunmadıkları için bir daha "GENÇ VE YETENEKLİ" futbolcu almayalım öyle mi? umarım bir gün "güzel ve taze bir yemek" alırsın, sonrasında o kötü çıkarsa "güzel ve taze yemek" almazsın.

pes doğrusu, nasıl bir mantık bu!

ayrıca kimin gazına geliyorsunuz yahu, F. TERİM in getirmiş olduğu adamları da Hagi ye ithaf edip, dönemin gerçek ve gerekliliklerinden bihaber atıp tutuyorsunuz. tamam kötü durumdayız, bu her fikri eleştirelim demek olmamalı.

Ya ne saçmalıyorsunuz anlamıyorum.Sen hala bu yönetimden sağlam yetenekler alabileceğini mi düşünüyorsun.Hagi getirecek ipler onun elinde dersen sana adnan sezgin oradayken alacağınız genç yetenekler petre yi aratır diyorum.

• Zaten bir bir biliyoruz Petre, Bratu maceralarını Hagi'nin birşeyden haberi yok sanki Şu an öyle böyle oyuncu alma şansları yok zaten. O bölgelerde en iyi hangisi ise onu almaya çalışacakları aşikar. Her ülkede muhakkat en iyiler vardır. Bunlar getirilecekse amenna.

Bu arada Topal bugünkü antrenmanda da takımı izlemiş. Ne iş acaba kaç gündür Türkiye'de izinmi almış, başka birşeymi var acep..

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • jan polak çıktı istemeyiz dediniz,

ibricic çıktı o kim dediniz,

şimdi de buralardan gelicek oyuncuları beğenmiyorsunuz.

mustafa sarp, ayhandan memnunsunuz galiba
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

yeni bratular petreler yolda desenize.hatta hagi sonradan bi 10 numara getiriyodu adını unuttum yıldız falan diyolardı taraftar rumen oyuncu istemiyoruz diye tepki gösterince alınmadı iyiki alınmamış adı sanı duyulmadı bidaha.aynı şeyleri yaşamayız umarım...

Mihaita Plesan diye bir elemandı.Milli takımda bir maçta herkesi çalımlayıp gol att diye süper futbolcu yapmışlardı.Ondan sonra bir daha adı duyulmadı.İyi ki almamışız yani.

Orijinalden alıntı: lombi

Arkadaş üzülüyorum valla bu Galatasaray toparlanacak gibi değil. Hagi magi yapamaz bunu, sezon sonu gönderilmeli ve adam akıllı biri getirilmeli bence.

Hocam sorun Hagi değil Yönetim+futbolcular

"Aile içinde teşekkür olmaz" dedi Oktay hocam, Gsbasket ailesi olarakta diyoruz ki Aile içinde elveda olmaz birlikteliğimize ara verdik, biz yine beraber olacağız ama bizi ayıranlar burda olmayacak.
  • Sanki Hagi daha önce böyle oyuncular getirdide başarısız olundu gibi söylüyorsunuz.Belli ki adam takip ettiği izlediği oyuncular var.Hemen ön yargılı davranmayalım.
  • Hayır yukarıda demişim ki hangi hocanın getirdiğinin bir önemi yok.O işin başında adnan sezgin var.O adamdan da birşey beklemeyin diyorum.Ayrıca yönetimin o stadı açana kadar başta durmaya diretmesi var birde ortada yönetim şuan kendi kellesinin derdinde takımda değil kafalar, bu kafalarlada sağlıklı transferler olmaz.Zaten stad açıldı derken gs 2 galibiyet alıp 6.'lığa çıksın bu taraftar susar, yönetimde mart a kadar kalır başda.Bu kadar olumsuzluğa, yanlışa ve ruhsuz futbolculara rağmen istifa edilmiyorsa zaten daha da istifa eden bir yönetim göremeyiz.Kafadan kötü örnek adamlar.(Demirören de dahil)Ben yıllardır böyle bir gs görmedim krizler yaşanır max 2 haftada atlatılırdı ama atlatamıyorsun işte bırakta yeni gelecekler birşey düşünsün.

Orijinalden alıntı: Clive

quote:

Orijinalden alıntı: principino

yeni bratular petreler yolda desenize.hatta hagi sonradan bi 10 numara getiriyodu adını unuttum yıldız falan diyolardı taraftar rumen oyuncu istemiyoruz diye tepki gösterince alınmadı iyiki alınmamış adı sanı duyulmadı bidaha.aynı şeyleri yaşamayız umarım...

Mihaita Plesan diye bir elemandı.Milli takımda bir maçta herkesi çalımlayıp gol att diye süper futbolcu yapmışlardı.Ondan sonra bir daha adı duyulmadı.İyi ki almamışız yani.

evet oydu sağol adını hatırlayamadım formayla poz bile vermişti

• o kadar küçümsemeyin geçmişte gelen rumenleri. mesela bi gabriel tamaş vardı,adam WBA da banko oynuyor

• adrian mutu saçmalığı başlar gene yakında.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.