Şimdi Ara

Bir garip çeviri hatası: Snapdragon 855'li ilk telefonu OnePlus çıkarmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Qualcomm nihayet 2019'da birçok üst sınıf akıllı telefona güç verecek Snapdragon 855 adlı yeni amiral gemisi yonga setini tanıttı. Hawaii'de düzenlenen yıllık Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nde lanse edilen Snapdragon 855 hakkında önemli bir açıklama da etkinlik kapsamında sahneye çıkan OnePlus CEO'su Pete Lau'dan geldi.

     

    Deneyimli yönetici, 2019'da çıkaracakları amiral gemisi telefonun Snapdragon 855 ile güçlendirilmiş ilk akıllı telefonlar arasında olacağını söyledi. Ancak sahneye yansıtılan slaytın İngilizce versiyonlarında söz konusu cihazın Snapdragon 855'li ilk telefon olacağı yazıyordu. Doğal olarak bu gelişme Çinli şirket için flaş bir haber olarak medyaya yansıdı.

     

    Ayrıca Bkz.OnePlus CEO’su: 5G destekli telefonlar 200-300 dolar daha pahalı olacak
    Engadget adlı internet sitesine açıklama yapan bir OnePlus sözcüsü, bunun bir hata olduğunu doğrulayarak slayttaki bilgileri yazan kişinin ana dilinin İngilizce olmadığını belirtti. Çince versiyonlarında ise böyle bir hata söz konusu değildi. Sonuç olarak Snapdragon 855'i kullanacak ilk şirketin OnePlus olmayacağı anlaşıldı.

     


    OnePlus'ın 5G özellikli telefonu yolda


    Android telefon sektöründe şüpühesiz ki Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi çok daha büyük markalar var. Yeni yonga setinin ilk partisine bu büyük oyuncular tarafından el konulamamış olması zaten son derece ilginçti.
     
    Snapdragon 855, her zamanki gibi daha yüksek performans ve düşük güç tüketimi ile geldi. Ancak yeni yonga setinin en önemli özelliklerinden biri 5G teknolojisini desteklemesi.

     

    OnePlus daha önce 5G özellikli bir akıllı telefon çıkarma planının olduğunu onaylamıştı ancak cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi yok. Çinli şirket Avrupa'nın ilk 5G'li telefonunu çıkarmak için EE ile işbirliği yaptığını açıkladı. Önümüzdeki bir ya da iki ay içinde OnePlus'ın bu konuda somut bilgiler paylaşması bekleniyor.







  • İlk olsa ne olur olmazsa ne olur Oneplus başarılı mı ? Bence başarılı 6T kullanıyorum herşeyi ile Katil 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo r19 falan cikinca hemen ardinda oneplus 7 de cikar buyuk ihtimalle delik kamera tasarimini kullanir. Snapdragon 855 ve 10gb ram veya 12gb ram olur.

  • Umarim 7 ile birlikte gelmez 5G de cihazin fiyati artmaz, OP5 kullaniyorum ve OP7'yi bekliyorum heyecanla. 7T ile denesinler ilk (:

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nastasia kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    One plus t modelinizi değiştirme imkanı sunsalar. İPhone harici hangi tlf ile değiştirip kullanmak istersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinceden çeviri
  • teramit T kullanıcısına yanıt
    ha haaa müthiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.