Şimdi Ara

Bir garip asosyallik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet kardeşler kısaca ilkokulda en yaramaz çocuktum sürekli ona buna sataşırdım şakalaşırdım, lisede aşırı asosyal oldum ama bunu yenmek için şarkı söylemeye başladım sahnelere çıktım vs vs. neredeyse asosyalliğimi yendim denebilir. Şimdiki durumumu biraz daha açıcam.

    Sokaktayken gayet rahat hissediyorum, herkesle çekinmeden konuşabiliyorum, yol sorabiliyorum. Hiç tanımadığım ortamlarda birinin yanına gidip tanışabilirim. Ama sıkıntı okula girince başlıyo.

    Okula adımımı attığım an yürüyüşüm değişiyo kasılmaktan yürüyemiyorum bile. Sınıf içinde bu durum daha da ağırlaşıyo hiç yürümek istemiyorum bile. Hızlı hızlı işimi halledip yerime oturmak istiyorum. Hocalarla rahat konuşuyorum, erkeklerle de rahat konuşuyorum. İnanmazsınız kızlarla da rahat konuştuğum söylenebilir ama kızlarla muhabbet ilerletemiyorum. Belki de sınıfta sıkıntı vardır. Sınıfın sağ tarafı kız, sol tarafı erkek. Bu nasıl oldu anlamadım ama bi anda kutuplaştılar. gidip kızların ortasına otur felan demeyin sakın :D işte benim durumum bu. Sosyallik içinde asosyallik çekiyorum. Ne dersiniz?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.