Şimdi Ara

Bir FB'li Olarak Bu Sene Yalnızca GS'nin CL Maçlarını Seyredeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim takımdan bir b.k olmadı bu senede. Böyle basiretsiz yöneticiler ve teknik kadroyla zaten birşey beklemiyordum dünkü maçta tuzu biberi oldu. Neyse sonuç olarak bu sene süper ligi askıya aldım. Bütün kalbim Galatasaray'la atacak devler liginde. Umarım en azından son 8 e kadar gelirsiniz ki başınızda Fatih Terim gibi bir lider olduktan sonra çokta sürpriz olmak bu başarı. Bu senenin kıymetini bilin bence. Şampiyonlar Ligi'nin keyfini çıkarın sonuna kadar. Bu sene avrupada Galatasaray'lıyız.

Bu arada bazı arkadaşlar umarım 3. olup UEFA'dan devam ederiz demişler. İşte bu düşünceler yüzünden Türkiye'de futbol gram ilerleme kaydedemiyor. Arkadaşlar UEFA kupasını kazanmak Devler Ligindeki Çeyrek Finalle eşdeğer zaten. Yapmayın. Geçen sene Manchester'ı falan hatırlayın adamlar bütün UEFA maçlarına genç oyuncularla çıktılar. Zerre önemsenmiyor bu turnuva . Umarım bunun bilincinde olur bütün taraftarlar.

Orijinalden alıntı: dagduran

Bizim takımdan bir b.k olmadı bu senede. Böyle basiretsiz yöneticiler ve teknik kadroyla zaten birşey beklemiyordum dünkü maçta tuzu biberi oldu. Neyse sonuç olarak bu sene süper ligi askıya aldım. Bütün kalbim Galatasaray'la atacak devler liginde. Umarım en azından son 8 e kadar gelirsiniz ki başınızda Fatih Terim gibi bir lider olduktan sonra çokta sürpriz olmak bu başarı. Bu senenin kıymetini bilin bence. Şampiyonlar Ligi'nin keyfini çıkarın sonuna kadar. Bu sene avrupada Galatasaray'lıyız.

Bu arada bazı arkadaşlar umarım 3. olup UEFA'dan devam ederiz demişler. İşte bu düşünceler yüzünden Türkiye'de futbol gram ilerleme kaydedemiyor. Arkadaşlar UEFA kupasını kazanmak Devler Ligindeki Çeyrek Finalle eşdeğer zaten. Yapmayın. Geçen sene Manchester'ı falan hatırlayın adamlar bütün UEFA maçlarına genç oyuncularla çıktılar. Zerre önemsenmiyor bu turnuva . Umarım bunun bilincinde olur bütün taraftarlar.

Fenerliymismis

EPL Avrupa Liginden kaliteli oldugu icin yedeklerle cikmis olmasınlar ?

Turkiye Ligi de EPL seviyesine gelirse biz de yedeklerle çıkarız. Portoyu Atleticoyu geçebildin de yedeklerle cikmasi kaldi.

İngiltere'nin orta sıra takımlarının bile UEFA kupası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende gsyi seyredecegim bakalim uzun sure avrupadan uzak kaldilar bakalim ne yapcaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.