Şimdi Ara

Bir Erkeğin 30 Yaşına Kadar Yapması Gereken Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2) Ev, arsa ve araba gibi şeyleri elde etmek EVLENMEDEN ÖNCE.

3) Dil öğrenmek.

4) Yatırım yapmayı öğrenmek.

5) Sağlıklı olmak.

6) İşte çalışmak para kazanmak.

7) Eğitim istiyorsa eğitim üzerinde devam etmek bunu bonus olarak değerlendirebilirsiniz.

8) Ahlakınızı, kalitesiz insanlarla harcamayın, ahlaksız insanlardan uzak durun çünkü kendileri bataklık gibidir.

Kız peşinde koşmak, sizi geriye çeker. Bu şeyler olmadan SEÇİCİ olmazsınız SEÇİLEN olursunuz ve sonucu hüsranla biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 20 Nisan 2025; 13:52:41 >

• Hepsini yaptıysak ve yapacak birşey kalmadıysa?  

• Kassady kullanıcısına yanıt

Geriye kalan hayatta rahat yaşamaya çalışmak önemlidir. Ondan sonrasında emeklilik yıllarına kadar planlama ve birikim yapmak ve değer kazanmak gerekir.

Emeklilik sistemi global ölçekte güvenilmezdir, çünkü enflasyon hepimize balyozu indirirken emekli maaşı alan birisine ölümü gösterip sıtmaya razı eder.

• Bu diyarda asla ama asla birikim yapmayın,

Bulduğunuz anda parayı yiyin...

• İlişki anlamında 30a kadar bir şeyler elde etmiş olun. Opnin 30 olmadığını profiline girmeden anlamıştım. Bu arada mesajım .msalak olun demiyor, fakat partneriniz yoksa mal gibi de yaşamayın. Karşı cinsten uzak olmayın. İşime dersime ıvıra zıvıra bakayım diye saçma bahaneler üretmeyin.

Bu arada kalanlara katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt

Hocam kız arkadaş yapmayın demiyorum. Demek istediğim maraz gibi olmayın.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    haha reis senden böyle aykırı tavsiye beklerdim tam cuk oturmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm bunları karı kız için yapıyorsanız hiç yapmayın. her şeyi kendiniz için yapın bu hayatta.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hocam diyar derken TR'nin ekonomik ve sosyolojik durumuna atıf mı yaptınız yoksa dünya hayatına yapılmış bir metafor, bir hedonizm göndermesi miydi

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Türkiye'den bahsediyor. Yüzü gözü avrupa görünce hayali aklı şaştı karıştı; taharetlenmesini bilmeyen, sokağa işeyip mıçıp sıvayan insanları medeni sandı; faşizmin ve emperyalizmin torpakları olan amarigayı medeniyetin beşiği sandı. kendi ülkesinden nefret eden, papa gibi bir kafiri örnek kişilik olarak görüp bir de utanmadan bunun için konu açıp, bir de bu kafir için rahmet dileyen, müslümanlıkla alakası kalmamış, kendi ülkesinde cimri, başka ülkelerde ise acımadan parasını savuran birinin kendi ülkesinden bahsederken ismini bile anmayıp bu diyar diye bahsetmesi onun karakterini gösterir...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam boyun 180 mi tam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.