Şimdi Ara

bir çocuğun günlüğü. 1. bölüm (yorumlarınızı esırge etmeyın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sevgili günlük,

bugun yine okuldan geldim bir yorlunluk çokmustu üstüme hastaydım dışarı çıkamamıstım zaten dışarda kotu bi hava vardı . Hasta olmustum galıba boğazım ağrıyordu ailem benım boğaz ağrılarımdan bıktığı için benı amelıyat etırcekler galıba .Bu gün acayip bir şeyler yasandı okulda arkadasın ayağı kayıp dustu kafasını çarptı hastaneye kaldırdılar umarım kotu bişiyi yoktur.

13.02.1999 cuma
    Sevgili gunluk,

Bu gün çok maraton geçtı ama bir şeyı daha anladım bu hayatta herkesle arkadas olmıcaksın .

15.02.1999 pazar
    Sevgili günlük,

Cumartesi gunu amcamlara gıddığim için senı yanımda gouremedım kusura bakma .Bu gun arkadaşımın yanına giddim 12 dikiş atılmıs 1 hafta içinde yıne gelıcekmiş okula .

16.02.1999 pazartesi
    Sevgili günlük,

Bu günleri hiç sevmem pazartesi ve salı gunun ama bu günü sevdircek birisi geldı okula normalde çok arkadasım yoktur ama birisi geldı nakıl olarak gelmışler babası tayın olmus adı ozan çok ıyı anlasıyoruz onunla sıra arkadasım o benım. İyi anlasıyoruz bır gunde arkadas olduk bana pazartesi gününü sevdirdi nedense salı günü görüşmek üzere .

Nasıl olmus arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 11 Eylül 2012; 3:34:35 >

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Eğer günlüğü çocuğun dilinden yazıyorsan biraz daha yazıları boz(gittim, giddim gibi), ama kendi dilinden yazıyorsan düzelt. Ben beğendim eğer devamı gelirse okurum.

2 kısı takıp edıyor :D bunun ıçın 10 dk uğraşmıstım be

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

quote:

Eğer günlüğü çocuğun dilinden yazıyorsan biraz daha yazıları boz(gittim, giddim gibi), ama kendi dilinden yazıyorsan düzelt. Ben beğendim eğer devamı gelirse okurum.

Yanlış saatte açmışsın, ama hiç yoktan düzgün cevap almışsın diyebiliriz eğer yarın öğlen açsaydın birçok gereksiz mesaj dolacaktı burası.

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

quote:

Yanlış saatte açmışsın, ama hiç yoktan düzgün cevap almışsın diyebiliriz eğer yarın öğlen açsaydın birçok gereksiz mesaj dolacaktı burası.

Yarın açıcam ve gereksiz mesaj yazanların hepsıne yav hehe dicem D:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.