Şimdi Ara

Bir çıkış yolu bulamadım yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, amacım odamda müzik dinlerken kalp atışlarımı hızlandıracak, beni heyecanlandıracak bütçem el verdiğince kaliteli bir sistem kurmak. Gerçekten ne yapacağımı, ne alacağımı bilmiyorum. Pazar günü artık sistemi toplamayı düşünüyorum. Şu an ıkı seçenek var aklımda, ya Audio Engine a5+ yanına bir de Dac alacağım, ya da Dali Zensor 3 ve 2000 lirayı geçmeyen bir amfi alacağım. Sizce hangisiyle daha mutlu olurum? Teşekkürler.



  • Bu ürünleri dinlediniz mi ? İlk paragrafta ki satırdan beklentiniz ve müzik tarzınıza göre bu olay önemli. Audioengine alırsanız gelişmeye kapalı sisteminiz olmuş olur. Sıkılınca mecburen satmak zorunda kalırsınız. Diğer turlu kurarsanız, zaman ve para oldukça yeni ürünler deneme dinleme sansınız olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce geleneksel 2+1 , 5+1 pc hoparlörleriyle takıldıysanız kesinlikle a5 tavsiye etmem. Zensor 3 harikadır yanına da uygun bir amfi bulursanız memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitboylu

    Daha önce geleneksel 2+1 , 5+1 pc hoparlörleriyle takıldıysanız kesinlikle a5 tavsiye etmem. Zensor 3 harikadır yanına da uygun bir amfi bulursanız memnun kalırsınız.
    A5'i dinleme fırsatı buldum, beni tatmin etmedi ben de Zensor 3 + Marantz PM5005 + Denon 300 Dac aldım, gayet memnunum. Teşekkür ederim.
  • Daha iyi amfi ve dac ile çok daha güzel sonuçlar da alabilirsiniz. Aklınızın bir köşesinde bulunsun. Keyifli dinleti ler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitboylu

    Daha iyi amfi ve dac ile çok daha güzel sonuçlar da alabilirsiniz. Aklınızın bir köşesinde bulunsun. Keyifli dinleti ler dilerim.
    Teşekkür ederim. İleride belki değiştirebilirm. Hangi amfi ve dac önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin iyisi var. Bu işler genelde hastalıkla sonuçlanıyor. Mümkün olduğunca elinizdekinden maksimum verimi almaya çalışın. Oda akustiği ve kablolama konularını araştırın. Upgrade vakti geldiğinde yardımcı oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.