Şimdi Ara

Bir Babayı Kredi Kartı Almak İçin Nasıl İkna Ederiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam ben borçla hiç birşey almam diyo ne alcaksan veriyim git al diyoda taksitle almak daha mantıklı nası ikna edebilirim ya

bu devirde akıllı kullanan sayısı cok az. aman diyim bosver git pesin parayla al daha iyi
    paran varsa alırsın yoksa almazsın
  • adam diyo prensip edinmedim ben borçla birşey almayı diye

siz neden önermiyosnuz
  • Babanı bilinçli kredi kartı kullanımı hakkında bilgilendirebilirsin. Bir çok çevrim içi mağazanın ve normal mağazaların kredi kartına indirimli taksit yaptığından bahsedebilirsin. Bilinçli kullandıktan sonra kötü bir şey değil diyebilirsin.

Bana kalırsa kredi kartına bulaşmaması iyi bir şey. Çevremde düzgün kredi kartı kullanan kişi sayısı çok çok az.

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • ya adam beni çıldırtıyor ya şimdi bişi farzelelim 1500 lira 1500ü peşin vermek var 12 taksit vermek var
    Daha Fazla Göster
  • Durumun o kadar iyi değilse taksitle ödemek mantıklı olur ama durumunuz iyiyse mantıksızdır. Ha mesela taksitle alınca ekstra %20 indirim falan olur o zman başka. Ben şimdiye kadar kredi kartımla taksitli hiç bir şey almadım mesela.
  • ya ne bilyiim şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla yada bi pc yi peşin almak var taksitle almak var onun için istiyorum yoksa herşeyi alırsak aylık gelen 500ü bulur oda zorlar bizi ama ben bi kaç eşya için istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singleman -- 27 Nisan 2011; 21:01:54 >
    Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar. YENGEÇ BURCU
  • onu yapmaz

Orijinalden alıntı: byozyky

ya adam beni çıldırtıyor ya şimdi bişi farzelelim 1500 lira 1500ü peşin vermek var 12 taksit vermek var

12 ay kendini borçlu hissetmek de var ama. Sürekli bi yere borçlusun elinde kaç para olduğu belli değil. Her hesap kesiminde bir bölümü gidiyor paranın. Ha gidip de peşin alamayacağın şeyler için yani sadece internette bulunan şeyler için ya da yurtdışından ebay dealextreme gibi sitelerden alışveriş yapacaksan al. Yalnız borcunu zamanında öde ben 2 senedir kullanıyorum daha 1 kuruş gecikme faizi ödemedim. Akıllıca kullanmak budur bana göre. Herkesin düşüncesine saygı duyarım

• ben kredi kartına başvurdum 500 lira limit verin dedm adamlar 3500 lira limit vermişler hemen arayıp limitimi 750 lira yaptım çok rahatım.düşük limitli kartları seviyorum

çok lazımsa gir bir işe nakit bulundur elinde.

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • adam almam diyo biş ekilde ikna etmem lazım kıyafet değilde elektronik eşya iyi oluyor zamanında ödersen bence
    kredi kartı olunca bunu al bunu al diyceksin babana adım gibi biliyorum nasıl olsa cepten o anlık para cıkmıyo ya.

paran varsa alırsın pasalar gibi kullanırsın yoksa almazsın oturursun oturdugun yerde. pesin para her zaman daha iyidir pesinde 1.500e telefonda olsa pc'de olsa o paran elinde ise git al pesin yoksa paran almıycaksın kardeism yada parana göre esya alıcaksın.
  • Bu ay 3 kredi kartımı taksitlendirdim bankalara toplamda 1.300 e yakın borcu 12 ayda ödeyecem ve öğrenciyim sence hala kart almak mantıklı mı? Baban çok haklı keşke o radikal duruşu zamanında bende sergileyebilseymişim.22 yaşında kara listeye (yasal takip) alındım.

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • ona kücük süprizler yap.

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
    Bu ay 3 kredi kartımı taksitlendirdim bankalara toplamda 1.300 e yakın borcu 12 ayda ödeyecem ve öğrenciyim sence hala kart almak mantıklı mı? Baban çok haklı keşke o radikal duruşu zamanında bende sergileyebilseymişim.22 yaşında kara listeye (yasal takip) alındım.

Takma Kafana 1.300 borç bise değil yani milletin ne borcu var hey gidi.
    2024 s400
    2024 Q7
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.