Şimdi Ara

Bir Ayrılığın Yıldönümü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

çok önceden belliydi zaten, uzun zamandan beri kendimi hazırlamaya çalıştım ama biliyordum ki her şeye rağmen yine de kötü bir gün olacaktı. Evde kalmanın iyi olmayacağını, çıkıp oyalanacak bir şeyler bulmanın iyi olacağını düşündüm. kendime bir çeki düzen vermem gerekmiyordu, olduğu gibi çıktım, her halükarda kötü bir gün... bok gibi derler ya aynen öyle.

keşke mevsim kış olsaydı, ne severim ama. ne zaman kendimi kötü hissetsem böyle, üstüme kalın bir şeyler almadan çıkar balkonda otururum bir süre. İnsan üşüyünce, daha az düşünüyor bazı şeyleri... ya da öyle bir avuntu işte, gerçekle alakası olmasa da insan bahanelerle katlanıyor bazı şeylere. ama malesef mevsim yaz, aylardan Eylül, günlerden bok...

ne zamandır çıkmıyordum dışarıya, bu şehir bildiğim en berbat aşk müzesi; her tarafta hatıralar sergileniyor. kim bilir onu kaç kez beklediğim-uğurladığım durağın, önünden geçerken, kendimi o dolmuşların yerine koydum. dolmuştum evet, boğazıma kadar.. biri sorsa "falan filan yerden geçer mi?" diye, "acıdan." derdim, acıdan sadece...

ama
    acı geçmez,
    sen acıdan geçersin her seferinde,
    tazelenir yaran sadece...

sonra dalmışım yol boyunca, aklım başka yerlere gitmiş. ayaklarım alışkanlıklarını bırakmamış, kendimi her zaman buluştuğumuz kafenin önünde buldum. tutamadım kendimi girdim içeri her zamanki masamızda oturdum, bir çay istedim ve bir de sigara yaktım... oturdum ve hiçbir yere gitmedim, nereye gitsem kurtulamayacağım çünkü. en iyisi oturup razı olmak içindeki zelzeleye, yürekte yaşanan o mahşere katlanmak...

aklıma Attila İlhan'ın şu sözleriyle seslenmek geldi;
    "garson masa iyi,manzarayı değiştir..."

ama iyice kontrolden çıktığımı fark ettim. bir çay daha söyleyip, sustum, geçmesini bekledim... geçmedi...
    yine de bekledim.
    başka ne yapabilirdim ki?
    hiçbir şey yapamamak dışında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 3 Eylül 2012; 20:59:56 >

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

bu ne lae

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

bu ne lae

noluyor forumda yaw

• neyse ki tablet sürüm sağlam

neyse ki tablet sürüm sağlam

Aynen

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.