Şimdi Ara

Bir asp.net çerçeve web uygulamasını kaplayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, biraz yardıma ihtiyacım var! ASP koduna çok aşina değilim ve birisinin bana bu konuda rehberlik etmesine yardımcı olabileceğini umuyordum.

    Sitemizde, form üzerinde gönderdikten sonra bir teşekkür sayfasına yönlendirilmeniz gereken bir form var. Herhangi bir nedenle, formu gönderdikten sonra 500 hata mesajı alırsınız.

    Kodu güncellemek için FPT kullanıyorum. Internet Explorer'da, "dostane HTTP hata mesajını göster" seçeneğini zaten devre dışı bıraktım ve aynı kod ayrıntılarını aldım.

    Hatayı yakalayan bir CMS'ye sahibiz, şöyle diyor:

    at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e) at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) at System.Web.UI.Page.ProcessRequest() at System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context) at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) at ASP.default_aspx.ProcessRequest(HttpContext context) at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

    Bunun yardımcı olup olmadığından emin değilim. Sorunu bulmak için herhangi bir kimse yardımcı olabilirse çok takdir edilecektir! Herhangi bir yardım yardımcı olacaktır.

    Bilgileriniz için, asp.net asphostportal paylaşılan hosting planını kullanıyorum, bu yüzden asp.net'i desteklediğinden sorun hosting sağlayıcımdan değil.

    Biliyorum çok fazla bilgi vermedim. Sadece ihtiyacınız olan bilgiyi bilmeme izin ver. Paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
    Herhangi bir tavsiye için minnettar. Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.