Şimdi Ara

Bir arabanın değerinin iki katını gaspetmek ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avente kullanıcısına yanıt
    Beyzade, "mücadele et" deyince hemen tatil moduna girdi... Tutmayın küçük enişteyi...
  • Bir arabanın değerinin iki katını gaspetmek ???
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Uğraşmıyorlar. Sen avrupa birliğine girmeye çalışıyorsun adamlar da şartlarım bu şu diyor. Yoksa Avrupa birliğine giremezsin diyor. Ayrıca Avrupa birliğine girebilmen için sana maddi hibe yardımlar yapıyorlar ki ekonomin Avrupa birliği standartlarına ulaşsın. Sonra gelip bu paraları neye harcadın diye soruyorlar sen gidip yol yaptım, köprü yaptım veya daha kötüsü saray yaptım diyince ben sana bu parayı ne için verdim diye gene soruyorlar.
    http://www.ntv.com.tr/dunya/ab-bazi-yardimlari-durdurdu,hlXBKnx9Kk2u2HhEQMCY5A
    http://www.ingilterekonsoloslugu.net/ankara-antlasmasi-ingiltere-vatandasligi

    Gibi bu Avrupa birliğine girme çalışmalarının bize getirileri ve onların söz sahibi olmasını sağlayan şeyler öne sürülebilir.

    Kısacası sen gidip Rusya-Çin vs gibi ülkelere yönelip Şangay beşlisine katılmak istiyorum dersen bu sefer de Rusya senin iç işlerine karışmaya başlar. Sen Şangay 5'lisindeyken gidip Rusya uçağını düşüremezsin mesela.

    Açıklamam umarım yeterince mantıklı ve açık gelmiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 21 Eylül 2017; 16:55:50 >




  • İnanirmisin 2 aydir araba ariyoz 80 bin lira civarina biraz konforlu yokusdada bayilmasin istiyoz oyle bi araba yok 100 binden assagisina :) ikinci el bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeytinbey

    Alamanya'da oturan konu sahibi arkadaşım... Hak kaybı falan yok... Türkiye cennet, alamanya bizi gısganıyor... Bırakın şu alamanyayı, gavurun otunu temizlemeyi Türkiye'ye dönün, rezil olmayın gavur ellerde...

    size katılıyorum.
    Abd ve avrupa bitti son çırpınışlar
  • Kendisi yüzüklerin efendisi, bir alyansı vardı düşük bütçeli bir aile idi. hangi ara hangi maaş ile onca çocuğunu abd ve ingilterede okuttu ???? Bu adaletsizliği kendi seçmenide biliyor ama din için ses çıkarmıyorlar. işte bunlara göz yummakta olan bitene ortak olmak demektir. şu kadarını söyliyim, din hiç bu kadar istismar edilmemişti. ve inanılmaz bir şekilde atesitlik,deistlikte patlama yaşanıyor.
  • Araba şatışları gayet düzeninde ilerliyor. Eğer insanlar gasp olduğunu düşünseydi, böyle olmazdı.
  • Hocam hangi modelin 180d’sine bakmıştınız

    Hepsinde zamlar havada uçuşuyor da yine de merak ettim şuan hangi modelleri 186 binmiş diye. A serisi diyeceksiniz diye korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stompanato

    Kendisi yüzüklerin efendisi, bir alyansı vardı düşük bütçeli bir aile idi. hangi ara hangi maaş ile onca çocuğunu abd ve ingilterede okuttu ???? Bu adaletsizliği kendi seçmenide biliyor ama din için ses çıkarmıyorlar. işte bunlara göz yummakta olan bitene ortak olmak demektir. şu kadarını söyliyim, din hiç bu kadar istismar edilmemişti. ve inanılmaz bir şekilde atesitlik,deistlikte patlama yaşanıyor.

    Aynen kendi ağzıyla söylüyo zaten ilerde bu yüzükten başka servetim olursa bilinki ben hırsızlık yapmışımdır diyor ve geçen gün halkbankasında olan 200 bin dolarını bozdurduğunu kendi ağzıyla söyledi yani bir yüzük 14 sene 200 bin dolar değer kazandı way be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımız her nefesin hesabını soracak rabbim bunun da hesabını sorar elbet. Zerre hakkım yeniyorsa sonuna kadar haramı zıkkım olsun diyorum. Yarına kalır da yanınıza kalmaz inşallah..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.