Şimdi Ara

Bir araba bile alamayacaksam niye üniversite okudum!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stylerbb kullanıcısına yanıt

    Para olmazsa nereye gidiyorsun? Adamın 35bin kyk borcu var. Yurtdışına babadan paran yoksa hayalden başka bir şey değil. İnsanlara boşuna umut satmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba almak için okuduysan zaten boşuna okumuşsun.

  • Mesajım bulunsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "6 yasinda buzdolabindan hallice her yokusta aglayacak bir arabaya neden 3 yil boyunca borc odeyim dedim. " :) Yarın o yokuşa çıkacak arabaya ulaşamayacak durumda olursanız bu cümlenizi tekrar tekrar hatırlayın.


    Neyse 12k almanız ülkede ayrıcalıklı yapmıyor. Yoksulluk sınırı da o kadar zaten. 12kdan sonrasını okumadım ne yalan söyleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 16 Ekim 2021; 12:28:1 >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt

    gençleri bilerek işsiz yapıyorlar ki uzman er yapalım, onları ölüme gönderelim. cenaze törenlerinden de oy devşirelim. Lan Kahpesiniz siz var ya.


    Su lafin varya ulkede terorun bitmesini bizzat devletin istemediginin ispatidir !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 16 Ekim 2021; 14:11:1 >
  • Koca ülke protein eksikliğinden mal olmuş hâlâ araba diyenler var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

    Yeni mi anladın. 

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Yoooo ben coktandir biliyordumda buradaki bazi coluk cocuk ve cahil takiminin habire saldirisina ugruyordum !


    Terorle mucadele tayfasinin 100 dolara silah alip devlete 1000 dolar gibi gosterip 900'unu cebe indirdigini bilirim


    Doguda 1 milyon tl ya rahatlikla bitecek bir insaati sehit yakini oldugunu soyliyerek devlete 1 milyon dolara imzalatip ihale alan uyaniklarida bilirim sen rahat ol !


    Anadoluda milletin karisina kizina bakmamak icin ahirin kapisini acik birakip essekle iliskiye giren erkeklerin bile boyle bir sey yaptigini kabul etmiyen cahil cuheyla tayfasi varken azicik uyanik daha cok saman altindan su yurutur bu ulkede !


    Keske millet hayati azicik olsun pc basinda ogrenmeyi biraksada kendi utopyasindan disari ciksa !

  • 350 bin liraya İstanbul Esenyurtta bodrum katı falan alırsın anca ya da Silivrinin köyünde yaşarsın.

  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Usta niye sürekli şikayet konuları aciyorsun o zaman ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite okumak artık bir şey ifade etmiyor, lise mezunu olmak ile aynı şey, herkes okuyor artık.
    Önemli olan kendini geliştirmek, güzel bir CV, çok iyi bir üniversite/bölüm.
    Milyonlarca mezun var. Yani bir ayrıcalık değil üni bitirmen, köydeki adam bile bitiriyor.
    Zaten parlak bir zekan varsa okul bitmeden kapıyorlar seni.
    Sıradan okul, bölüm, sıradan biri isen diplomalı işsiz veya 3 bine çalışacak biri olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt

    Bize ne evinden, değerinden, kaça aldığından, şu anki değerinden, yazlığından, maaşından, oğlundan. Vs vs

    iki satır şey yazacaksın bir dünya saçmalamışsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakanın şu açıklamasına bakın:
    https://abcgazetesi.com/sanayi-ve-teknoloji-bakani-varanktan-otv-zammi-aciklamasi-404562

    Lüks araç sahibi olunmasından rahatsızmış. İşte bu zihniyet elinden gelse bugün size Şahin veya Doğan bile aldırmaz. Halka düşman çünkü hepsi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent yarı bursla okuttu ailem memur maaşıyla zamanında güçleri yetti. Çok başarılı bir öğrenci değildim fakat ilk senemden itibaren sürekli çalıştım. Mezun olduk vs. gel gör ki bulunduğum şehirde doğru düzgün iş yok. 3-4bin arası hep maaşlar ve çok saçma işler. 2 sene hiç para harcamadan, sigara yok, alkol yok, aile yanında zar zor dandik bi araba alabildim yaş 28. Bu ülke cehennemdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Ekim 2021; 21:4:34 >
  • teknisyen olmayı düşünün. bilgi ve beceri isteyen işlere olan yatkınlığınız var ise üniversite okumadan da iyi gelir elde etmeniz mümkün. düzenli ve fazla çalışma ile açığı kapatmak da mümkün olabilir. en kötü olan şey, dört yıllık üni bitirip de iş arıyor durumuna düşmektir. buna karar vermek çok zor bir şey değil. kişi buna karar verebilir diye düşünüyorum. bu forumda bunu daha önce yazmıştım. okumak veya okutmak için zorlamak veya zorlanmaya gerek yok. eninde sonunda patlayacak olan bir mevzu ile en başında yüzleşmeyi seçmek, yapılacak olan en doğru iştir. öbür türlü, mutsuzluk da yakanıza yapışır.

  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

    Senin gibi enerji emici mi oluyim. Sen ne yapıp ne yapamayacağını ne yetenekleri olup olmadığını nereden biliyorsun? Belli yurtdışına da çıkmak istemiyordur. Intihar mı etsin umutsuzluğa kapılıp? Hayatta kaç kere düştük kalktık. Umut vermek en güzel şeydir insanı ayağa kaldırır. Kyk borcuymuş. Bir insan hayatında zerre önemi olmayan bir para. Gün gelecek neye dertlenmişim diye bakacak bu gençler. He eğer sen bu kadar umutsuzsan hayata karşı sen de silkelen kendine gel. Sağlıkla nefes almak en büyük nimettir. Gerisi hallolur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt

    Yav he he


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CV doldurmak lazim arkadaslar 22 yasinda en az 7-8 senelik is deneyiminiz olmali, ek olarak 4-5 sene yardim kuruluslarinda bedava calisip " network " edinin.


    İnsanlar son parasiyla is gorusmesine gidiyor donus icin otobus parasi yok. Rahat rahat gelmis gonullu olarak kuruluslarda calisin diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite okuyanlara acıyorum.Baska bir ulkede olsalar birsey demezdim.Ama burası Türkiye arkadas.Tüm sistemlerin boktan işlediği, kafası çalismayan malların torpille yönetici oldugu komik bir ülke.Sen en başindan kaybetmissin ki zaten.Kucumsemek icin yazmiyorum ama bak Yemin ederim git köpru altlarinda çarşi pazarlarda su sat varya parlak bir gelecegin olmazsa şerefsizim.Lan adamlar su satarak 4.daireyi aliyorlar altlarinda hem binek hem ticari araçları var.Devir universite okuma devri degil.Azıcık aklını kullanan çalıskan ruhlu bir adam parayı nerden bulacagini cok iyi bilir.Sizin ihtiyaciniz olan bi boka yaramayan aptal bir kagit parcasi degil.Saksıları çalıştirin.Bakın temel prensip şu hiç bir zaman iş küçumsemeyin çaliskan olun ve sabredin.Belli bir seviyede para biriktirene kadar bu 3 luyu cok iyi oynayin.Simdi ana prensipi acikliyorum.Ana prensip ise parayı kullanarak para yapma.Faiz degil amk yanliş anlamayin.Aklini kullanip parayi dogru yere sevk ediceksin ve temel prensiplere sadik kalmaya devam ediceksin.Bunlari yapan adam bugun kesinlikle aç kalmaz.Ama adam ne diyor biliyormusun.O kadar sene okudum asgari ucrete calismam ben.şunu yapmam bunu yapmam ben diyor.Boyle dusununenler için bir el hareketi var siz iyi biliyorsunuz.Hayal dunyasindan cikmaniz lazim.Ben işveren olsam.Calışanlarimin hicbirinden diploma istemem.Kapasitelerini işe olan yetkinliklerini bizzat kendi tasarladigim bir test sinav ile ölcerim.Geçen adamı alırim işe.Boylece işyerinde gercek basariya hedefe ulasirim.Herseyin başi akıl.Diploma boş iş.Benim ömrum diplomalı mallarla gecti.Bu ülkede yeterince diplomalı mal var.Artik başka bir stratejinin zamani geldi.İş dunyasinin bir reforma ihtiyaci var.Fırsatı hak edene fırsatın verilmesi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.