6-8 sene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
samsung galaxy ace 2 1 yıl samsung s3 mini 1 yıl samsung note 3 neo 3 yıl olacak bakalım daha nereye kadar gidecek |
Samsung Galaxy Fit S5670 (2014) S3 mini (2015) Discovery (2016) GM5 Plus (2016) Meizu M6S (2019) Iphone xR (2020) |
|
Hocam bu güncelleme yüzünden zaten her zaman derim büyük markalardan vazgeçmemek lazım. Bence aynı fiyatlı samsung alsaydınız hala güncelleme alıyordunuz. Örneğin geçen sene 2015 model j5 telefonumu sattım. Satmadan 1sene önce güncelleme gelmişti. Yani net 3 sene güncelleme geldi diyebilirim. 1 sene sonra güncellemeyi kesecekse neden o markayı seçelim ki? İnsanlar daha ucuza daha çok özellik için cezbediliyor benim fikrimce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En az 3 yıl diyebileceğim soru. Kendi ömrünü doldurunca (kırılma, bozulma) değiştiriyorum. Değiştirme sebebimde genelde telefon parası kadar tamir parası istiyorlar. Bir o kadar daha koyup yenisini alıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
galaxy s3 4 sene kullandım şimdide galaxy s7 edge 2016 dan beri kullanıyorum inş bir 3-4 yıl daha götürür. |
Aferim sana 10 bin lira ver geekbenchlerle oyalasınlar seni hatta seneye de 20 bin lira ver geekbench puanları ikiye katlanır...Bahsettiğim şahıslar bunlar işte tam olarak.Butun markaların böyle destekçileri var.Ne desek boş.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 2 Aralık 2020; 21:3:55 > |
|
Senin durumundayım, 2015 ti galiba iPhone 6 64gb aldım, hala kullanıyorum iPhone 12’m gelene kadar. Galiba6 sene kadar oldu ve kendimi böyle ödüllendirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
T60 Zamnında abim kendisini yeni telefon alınca bana da bunu vermeişti 2015ten beri bende Sadece batarya değiştirdim ay önce o kadar Ama yılbaşından önce yeni bir telefın almayı planlıyorum Bozuldupundan değil de 2020ye girdiğinden beri kameranın eski kalitesi yok pfff < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S6 ile 5. seneyi doldurdum. Çalışıyor mu? Evet herhangi bi arıza yok. Sıkıntı çektiğim noktaları kapasitesi ve hızı. Önümüzdeki sene değiştireceğim. |
Normalde 2 senede değiştirirdim de Oneplus 6t çok hoşuma gitti bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum. |