|
2015 Temmuz'undan beri Asus Zenfone 2 kullanıyorum. 5 yıl olmuş; bu telefona bu kadar sabır gösterdiğime gerçekten inanamıyorum. |
|
|
Nokia 3200 3 yıl Sony ericson w810i 3 yıl Nokia n8 4 yıl LG G2 3 yıl Iphone 7 1 yıl Xioami Mi 8 2 yıl devam ediyorum. |
Iphone 6 var, çıktığında almıştım hala kullanıyorum. İlk pili, hiç tamire gitmedi, çiziği bile yok. Tamir edilemeyecek hale gelene kadar kullanırım. |
samsung note 3 n9005 şu işlemcisi iyi olan telefonu 2014 yılbaşında takmıştım, sene neredeyse 2021 ,7 sene olmuş |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 230 haftadır İphone 6s Plus kullanıyorum inşallah 2021'i de tamamlarsam iyi olur |
En az 3 2015'te samsung s5 aldım 3 yıl kullandım artık donanım yetersiz geldiği için google mapste bi takılıp kalıyordu. Batarya değişimi yaptım annem kullanıyor şuanda sosyal medyada cayır cayır çalışıyor. 2018'de honor play aldım halen kullanıyorum. |
Valla iyice cortlayana kadar kullanıyorum zaten genelde hep ekranları kırılıyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk çıktığında Note 4 almıştım pilini değiştirdim hala kullanıyorum ekranda sarı bölgeler oluşmaya başladı ama değiştirecek güç yok. |
Zenfone 3 kullanıyorum , Allah ikimize de sabır versin. 2017 ekim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |