Beyler ben tr serverındayım fakat weste geçmek istiyorum türkiyedeki bebelerden bktım ve iyide oynadığımı düşünüyorum fakat trde olmuyo işte napıyım 2600 rp fazla geliyo sizce geçiyyimmi
Geç.
Bkz: "BronzIV'deyim ama Plat II gibi oynarım hep takımdaki nublar yüzünden bu haldeyim"ci.
Madem bu kadar yakınıyosunuz kendi avantajınıza çevirmeye çalışın. TR serverına özel indirimler, RP'nin diğer serverlara göre daha ucuz olması falan bence bizim için büyük avantajlar. Ayrıca yanına 2 oyun arkadaşı falan bulursan w/l oranınıda gayet rahat yükseltebilrsin. Tamam oyunların seviyesi diğer serverlara göre düşük olabilir ama serverın açıldığından bu yana büyük bir gelişme var. Oyuna girdiğinizde takım arkadaşlarınızın yaptığı hataları azarlamadan değil de taktik verir gibi bir şekilde anlatırsanız gayet işe yarıyor. Tabi geçmek istersen sen bilirsin ama bence TR serverının diğer server seviyelerine gelmesi çok uzun sürmiycek.
My work is done here.
Neye göre iyi oynadığını düşünüyorsun, dayanağın nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminated
Madem bu kadar yakınıyosunuz kendi avantajınıza çevirmeye çalışın. TR serverına özel indirimler, RP'nin diğer serverlara göre daha ucuz olması falan bence bizim için büyük avantajlar. Ayrıca yanına 2 oyun arkadaşı falan bulursan w/l oranınıda gayet rahat yükseltebilrsin. Tamam oyunların seviyesi diğer serverlara göre düşük olabilir ama serverın açıldığından bu yana büyük bir gelişme var. Oyuna girdiğinizde takım arkadaşlarınızın yaptığı hataları azarlamadan değil de taktik verir gibi bir şekilde anlatırsanız gayet işe yarıyor. Tabi geçmek istersen sen bilirsin ama bence TR serverının diğer server seviyelerine gelmesi çok uzun sürmiycek.
My work is done here.
Bizi aydınlattığın için teşekkürler aydınlanmış kardeş.Ayrıca sonuna kadar haklısın.
Tr'de solo oynuyorsan kendini geliştirmek adına west'e geçebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Neye göre iyi oynadığını düşünüyorsun, dayanağın nedir?
dayanağım kendime güveniyorum ve her mevkiide oynayabiliyorum (adc dışında) takım oyuncusuyum yani kendim için oynamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Geç.
qnq stream'i açsana.
quote:
Orijinalden alıntı: Lulu or AFK
Bkz: "BronzIV'deyim ama Plat II gibi oynarım hep takımdaki nublar yüzünden bu haldeyim"ci.
Arkadaş öyle bir şey dememiş, ima da etmemiş. Bu ön yargının sebebi ne? Neyse cevap falan verme, lol bölümünde ki tartışmalar beni sarmıyor.
ben weste geçsem hesapda champ ip vb gidermi transfer 0 rp gözüküyoda
Geçme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme