Şimdi Ara

Bir Akıl Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar evde TTNET'in 24 MBPS 75 GB AKK'li paketini kullanıyorum. Yaşadığım soruna gelince; Her ayın sonuna doğru AKK'yi normal olarak aşıyorum. Sorunda AKK'yi aştıktan sonra başlıyor. AKK'yi aşınca normalde 3 MBPS'ye düşmesin gereken hızım 0.7 MPBS ile 0.4 MBPS arasında kalıyor. Modemi değiştirdim modem bağlantı kablolarını değiştirdim. Siplinter kutusu modemden çıkan kutu. Modemden bilgisayarıma gelen kabloyu cat6 ile değiştirdim. Bunları yapmama rağmen düzelmeyince Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne gittim. Konuyla ilgi müdür benzeri birisi ile görüştüm. Oradaki yetkili hat değerlerimin çok iyi olduğunu söylüyor. Binaya kadar gelen kablodan sonrası Türk Telekom'un dahilinde olmadığı içinde sorunun nerede olduğunu bulamıyorum. Aynı zamanda çağrı merkezinide arasam hat değerleriniz çok güzel diyor. Ayrıca santralden evime gelen internet hızım da AKK'yi geçmediğim sürece 22 MBPS nin altına düşmüyor.

Binanın dışındaki kutudan bizim eve gelen kablolar sorunlu olabilir mi? Çünkü oturduğum bina 25 senelik. 25 sene önceki telefon kablolarını bilenler bilir. Bina içindeki kablolarda sorun varsa değiştirmek için kimden destek almak gerekir? Değiştirme yapsak kaç TL masraf tutar. İşin kötü tarafı ise Apartmanda internet kullanan sadece ben varım sanırım. Diğerleri yaşlı ve intnernetle alakası olmayan aileler. Çok zor bir durumdayım. Sizce ne yapmalıyım?

• AKK'yi asma o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Steamdan oyun aldığım için akk yi aşma gibi bir lüksüm yok. Ayrıca kullandığım Antivirüs programı ve İşletim sistemim orjinal olduğundan bu sebebten de aşmama gibi bir lüksüm yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

5tl ver hesabına bi akıl atalım

lol

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.