Şimdi Ara

bir adet sindirim sistemi sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
     bir adet sindirim sistemi sorusu

• Farklı enzimler farklı ph da optimal etki gösterir. Phların farklı olması da enzimlerin aktivitesini arttırır ve daha iyi sindirilir. A da emilim diyor , emilim sindirimden sonraki bir aşama. Ben böyle düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalin farkli bolmelerinde emilim olmaz. Zaten vitamin su mineral sindirilmeden ince bagirsaga ulasir, karbonhidrat,protein ve yaglarda sindirilir taki ince bagirsakta en kucuk yapitaslarina kadar. Buraya kadar emilim olmaz. Ordan sonra karbonhidrat,protein,mineraller,vitaminler(a d e k haric) kapi toplardamariyla emildikten sonra karacigere, yaglar ve a d e k da lenf dolasimina katilir.
    Kisa ve oz anlatmak istedigim, farkli yerlerd3 emilim degilde, tek bir yerde ince bagirsakta olur otuzden cevap A sikki

• Kenks osym o ygsden sonra tribe soktu beni malum hakettigim siralamayi alamadim ne zaman biri soru sorsa kendimde boyle aciklama ihtiyaci hissediyorum haketmedigimi belli etmek icindir belkide bilmiyorum hocam

Orijinalden alıntı: reus97

Kanalin farkli bolmelerinde emilim olmaz. Zaten vitamin su mineral sindirilmeden ince bagirsaga ulasir, karbonhidrat,protein ve yaglarda sindirilir taki ince bagirsakta en kucuk yapitaslarina kadar. Buraya kadar emilim olmaz. Ordan sonra karbonhidrat,protein,mineraller,vitaminler(a d e k haric) kapi toplardamariyla emildikten sonra karacigere, yaglar ve a d e k da lenf dolasimina katilir.
    Kisa ve oz anlatmak istedigim, farkli yerlerd3 emilim degilde, tek bir yerde ince bagirsakta olur otuzden cevap A sikki

Emilim her yerde var

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.