Bu duruma sahip kişiler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Nasıl aşmaya çalışıyorsunuz? Ben Lustral, Zyprexa, Depakin kullanıyorum Aşırı para harcama sorunundan çok çektim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bipolar Bozukluk [Ana Konu]

-
-
Kayra gelince ona sorarız
.
-
ilaçla olacak iş değil kardeşim
-
Lustralla tamamen aynı içeriğe sahip olan risperdal'ı kullanıyorum.
Yuvarlak hesap 6 yıldır ilaç kullanıyorum.
Düzensiz yatma kalkma saati dışında şu zamanlar pek bir sorunum yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı içerik değil biri Sertralin diğeri Risperidon
Hatta Lustral antidepresanken Risperdal antipsikotiktir.
Ancak iyi olman sevindirici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pardon. Rixper olarak değiştireyim.
-
Mesajınızı şimdi gördüm
İlaç değiştirmeyi düşündünüz mü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
depresyon sosyal fobi anksiyete için effexor abilify uyumak için seroquel
-
Seraquel uyku sonrası mayıştırıyor.
Afyonlu arkadaş söz verdi haşhaş kabuğu getirecek. Kaynatıp suyu içilince uykusuzluğa bire bir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 21 Mayıs 2022; 1:36:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sabaha etkisi kalmıyor hocam 50 mg alıyorum bazen hiç uyuyamazsam 100 mg alıyorum. dene hocam sorununu çözerse bana söylersin.
-
Hocam abilify da istemsiz kasılma veya huzursuz bacak durumu yaşadın mı? Benim doktor ısrarla abilify tekrar vermek istiyor ama yan etkileri biraz ağır geldi rexapine devam ettim. Rexapin de acayip iştah açtı
Ağır metal testi yaptırmalısın hücre içi olacak ama. Yapan yerler az ama eğer ki vücut toksisiteye maruz kalmışsa tedavi yöntemlerine başvuru yapmak gerekir.
Ani ruh değşimlerim var mutluyken bi anda mutsuz olabiliyorum aynı zamanda alıngan ve kafamda kuruyorum bununla birlikte son 2 yıldır hayattan zevk almamaya başladım yaptığım şeylerden bu bir psikoloji rahatsızlıkmı depresyon mu piskologa gitmeyi düşünüyorum
-
Bipolar Disorder olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X