Şimdi Ara

BioShock 2 (2010) / Remastered (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
2
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni pek sarmadı.. Hep aynı düşmanlar ve mekanlar.. İlk defa bir fps oyunu oynarken sıkıldım.. Özel güçlerde olmasa direl çöpe giderdi bu oyun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: @h@t


    quote:

    Orjinalden alıntı: thesplash

    Beyler kötü son nasıldı ben ii sonla bitirdimde?


    You tube da var.

    2dk önce izledim çok manyak kötü sonu
  • BioShock 2 2009 yılında geliyor...

    http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=171726
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pir

    BioShock 2 2009 yılında geliyor...

    http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=171726



    Çıksın Bakalım ...Hangi Oyun Bize Dayandı Onuda Bitiririz
  • Next Generation sitesinin yaptığı habere göre geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen FPS oyunu BioShock'un devamı ilk oyundan öncesini konu alacak ve Rapture City'nin nasıl ilk oyundaki hale dönüştüğünü anlatacak. Oyunla ilgili bir başka dedikodu ise oyunu yeni kurulan 2K Marin stüdyosunun geliştireceği ve oyunun 2009 yılında piyasaya sürüleceği yönünde. İlk BioShock'u geliştiren 2K Boston'ın da (buna BioShock'un yaratıcısı Ken Levine de dahil) projeyle alakası olmadığı söylenenler arasında.

    Kaynak : TRGamer.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ziw®o

    Next Generation sitesinin yaptığı habere göre geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen FPS oyunu BioShock'un devamı ilk oyundan öncesini konu alacak ve Rapture City'nin nasıl ilk oyundaki hale dönüştüğünü anlatacak. Oyunla ilgili bir başka dedikodu ise oyunu yeni kurulan 2K Marin stüdyosunun geliştireceği ve oyunun 2009 yılında piyasaya sürüleceği yönünde. İlk BioShock'u geliştiren 2K Boston'ın da (buna BioShock'un yaratıcısı Ken Levine de dahil) projeyle alakası olmadığı söylenenler arasında.

    Kaynak : TRGamer.com




    +

    Şu sıralar İnternette dolaşan bazı dedikodulara göre Bioshock 2'nin geliştirilmesine başlanmış ve çıkış tarihi olarak da şimdilik 2009 yılı gösteriliyor. Söylenenlere göre, yapımcıların üzerinde odaklandıkları ilk nokta grafikler olacakmış. Orijinal oyunun hikayesinin öncesinde geçecek olan yapım, su altı ütopyasının 1940 yılındaki başlangıcını temel alacakmış. Diğer bir söylenti ise, oyunu geçtiğimiz aylarda yeni kurulan 2K Marine stüdyosunun hazırlıyor olduğu ama ilk oyundaki deneyimli yapımcılar da ekibin içerisinde olarak tabii ki.




  • Big Dady leri özledim valla umarım eskisi gibi her şeyiyle mükemmel bir oyun yaparlar.
  • 2009 da süper ötesi olur grafikleri...

    martta çıkcak ,9800 gtx ve daha fazlası anca yeter
  • umarım geçmişini konu alır acayip merak ediyorum :)
  • inşallah modern bişi olmaz....yani günümüzde geçmez.1950li yıllarda geçer inş.



    haydi hayırlısı....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pir
    +Şu sıralar İnternette dolaşan bazı dedikodulara göre Bioshock 2'nin geliştirilmesine başlanmış ve çıkış tarihi olarak da şimdilik 2009 yılı gösteriliyor. Söylenenlere göre, yapımcıların üzerinde odaklandıkları ilk nokta grafikler olacakmış. Orijinal oyunun hikayesinin öncesinde geçecek olan yapım, su altı ütopyasının 1940 yılındaki başlangıcını temel alacakmış. Diğer bir söylenti ise, oyunu geçtiğimiz aylarda yeni kurulan 2K Marine stüdyosunun hazırlıyor olduğu ama ilk oyundaki deneyimli yapımcılar da ekibin içerisinde olarak tabii ki.

    valla eğer bu açıklamadaki gibi bir senaryo konu ile yapılırsa superinde süperi olur ilk oyundan daha fazla ilgiyle karşılaşır ahandan şuraya yazıyorum :) .Bende "BioShock 2" yapılırsa eğer aynen bu yazıdaki gibi düşünmüştüm, olması gereken bencede buydu...
    Rapture'un, 1960'larda bu hale gelmeden (denize uçağımızın düştüğü ve maceraya başladığımız yıl) ortalık yanmadan yakılmadan önce nasıldı nasıl bu duruma geldi buralarda daha neler neler olmuş, Fontaine ve Ryan arasındanki çekişme, Atlas'ın, Little Sisters'lerin konumları BigDaddy'ler ve tabiki Dr.Tannenbaum falan vs. yani önlerinde koskoca ilkindende daha iyi bir BioShock 2 hazırlama potansiyeli var... Grafiklere hiç dokunmasalar bile olur, şimdiye kadar en iyi en güzel şekilde kullanılmış bir Unreal Engine 3.0 gördük. tekrar bu grafik engine ile yapsalar razıyım...
    Bu arada geçen ay beklentilerimizi dahada perçinleyen gelişmeden alıntı yapmışsınız söylenti demişsiniz; GameSpot röpörtajında 2K Games başkanınca "BioShock 2" yapılacağı, bununda yeni kurulan 2K Marine studyosunca geliştirileceği en resmi ağızdan açıklandı...




  • Bakalım başrolde kimi yöneteceğiz.
    Bu arada ilk oyundaki mekanların bozulmadan önceki hallerini de görmek isterim açıkçası.
  • Daha öncesini oynamak gerçektende harika olur,vay be dedirtir bize süper olur süper
  • Epic Games yaptığı açıklamayla BioShock'un dağıtıcısı 2K Games'in geliştirdiği yeni oyunlar için Unreal 3 grafik motorunun lisansını aldığını duyurdu. Bu oyunlar hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, bir oyunun BioShock'un devamı olacağı, diğer oyunun ise yeni bir X-COM oyunu olacağı dedikoduları etrafta dolaşıyor. Detaylı açıklama yapılınca sizlerle paylaşacağız.
  • Süper haber, böyle müthiş bir oyunun 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pir


    quote:

    Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::


    quote:

    Orjinalden alıntı: Pir


    quote:

    Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

    @Pir. Senin açtığın başlıklara bakıyorum da... Doom 4, BioShock 2...

    Gelecekten haberler veriyorsun.



    Aynen dostum. Bugünden bir şey kalmayınca artık geleceğe yönelmeye başladım.


    Yakında aşağıdaki başlıkları açarsan şaşırmam.

    Quake 5 (Ki çıkacak galiba.)

    Heretic 3

    Crysis 2

    Call Of Duty 5
    ...




    İyi fikir.


    Crysis 9 ne zaman çıkcak?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SAVIAR

    Beni pek sarmadı.. Hep aynı düşmanlar ve mekanlar.. İlk defa bir fps oyunu oynarken sıkıldım.. Özel güçlerde olmasa direl çöpe giderdi bu oyun..


    Call of duty veya Crysis den çok daha çeşitli düşmanlarımız
  • CrySis 2 ile CoD 5 tutmuş. Helal...
  • haydi hayırlısı imşallah 1. si gibi etkileyici olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tai__chi


    quote:

    Orjinalden alıntı: SAVIAR

    Beni pek sarmadı.. Hep aynı düşmanlar ve mekanlar.. İlk defa bir fps oyunu oynarken sıkıldım.. Özel güçlerde olmasa direl çöpe giderdi bu oyun..


    Call of duty veya Crysis den çok daha çeşitli düşmanlarımız

    eee teenage adama akıl dolu senaryosu olan bir oyun oynatırsan olacağı budur.teenageler bulaşmasın bioshock'a,gitsinler dandik cod4 oynasınlar,ya da crysis'te olabilir.Ne oynuyorlarsa oynasınlar ama bu oyuna laf atmasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.