Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

bios uptade sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
1
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> bios uptade sorunu
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    5 Mesaj
    merhabalar, anakartım MSI VIA KM400. Bir teknik servis tarafından Biosum uptade edildi. (Sata harddiski görmüyordu. Bu sebebten) Bios W7061VMS V1.2 den V1.4 oldu. Bu işlem sonunda AMD 1500mhz olan işlemcim 900 gözükür oldu ve bilgisayar herhangi bir anda (windows açılırken veya açıldıktan sonra) hiç bir mesaj vermeden shutdown olur hale geldi. Nedeni ne olabilir nasıl düzeltirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    bi de söylemeyi unuttum CPU sıcaklığı 80 dereceyi bulur oldu. shutdown sicakliği 85 derecede. ancak bu sıcaklığa ulaşmadan kapanıyor



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    10829 Mesaj
    biosu sıfırlayıp tekrar kontrol et bunun için anakart üzerine bulunan bios pilini çıkart ve yaklaşık 20dak sonra bios pilini tekrar tak eğer değişme yoksa biosun tekrar yüklenmesi gerekecek 1.4 sürümü yerine 1.3 sürümünü yüklet muhtemelen sorun kalmayacaktır.
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
google reklamları
üniversite
Mobilya Takımları
son dakika
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,219
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.