Şimdi Ara

BIOS sorunu(mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımı açtıgımda monitörün ışığı yanıp sönüyor. Ram leri çıkartıp açtığımda bile ses gelmiyor makinadan. Bios tan kaynaklanıyor olabilir mi? P3 anakart power supply 300 watt,onu değiştiremem desteklemiyor..



  • aynı problem bende de var (ve hala devam ediyo) galiba işlemciden kaynaklanıyo eğer makinan hiç açılmıyosa problem büyük olabilir ama bi süre sonra açılıyosa galiba işlemciden
    çünkü bende makinayı ilk açtığımda açılmıyo monitor tekrar kapalı konuma geliyo fakat 5 dakka falan bekleyip reset atınca açılıyo ve biosa girio ondan sonra açıyorum bilgisayarı ben 2 yıldır falan çözemedim bu problemi
  • makina hiç açılmıyor.. sorunun BIOS kaynaklı oldugunu düşünüyorum.. benzer problemle karşılaşan arkadaşlar varsa ne yaptıklarını söylerlerse sevinirim.

    hiç açılmayan bir bilgisayarın BIOSunu nerde ve nasıl kopyalayabilirim ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xibillian

    makina hiç açılmıyor.. sorunun BIOS kaynaklı oldugunu düşünüyorum.. benzer problemle karşılaşan arkadaşlar varsa ne yaptıklarını söylerlerse sevinirim.

    hiç açılmayan bir bilgisayarın BIOSunu nerde ve nasıl kopyalayabilirim ?


    durduk yerde mi açılmamaya yoksa o/c falan mı yaptın??bi de bios pilini çıkarıp 5 dakka sonra tekrar takmayı dene..olmazsa donanımsal bir problem olabilir psu gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.