Şimdi Ara

bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Phoenix - AwardBIOS v6.00PG biosa sahibim. biosun tarihi 2 yıldan eski güncellemek istiyorum.Nerden bulabilirim update ini? aradım ama bulamadım

yardımlarınız için teşekkür ederim

• üzerinde yazan şeye bakma . sen anakartının modeline bak. .Bios 2 yıl eski diye güncelleme. Everest progmamında öyle yazıyo diye doğru değil yani.

Elektroniğin bir kanunu vardır bir makina düzgün çalışıyorsa dokunmayacaksın.

sorun çıkarıyorsa bakarsın... mesela işlemci desteği için güncelleyebilirsin. bilmiyorsan da uğraşma.

bu konu ile ilgili yüzlerce mesaj var teknik yardımda. Neden? bios güncellerken elektirik gitti.disket okumadı yanlış bios vs vs. sen de yeni bir konu açarsın. anakrtın da elinde kalır..
  • ya o/c yapacağım onun için istiyorum.lazım yani anlayacağın.
  • Anakartım da bu :Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro)
  • ya yardım edebilecek kimse yok mu nerden bulurum nasıl yaparım?
  • bios updatei ile bişiy değişeceğini sannmam overclocktta hani problem bvarsa biostandır diye düşğünüyosan ayrı. ama uğraştına değmez bi ara ben de denedim bişiy değişmedi bios updateinden sonraa overclok olayında.
  • ya ben overclocku biostan rahat yapıyorum sabahtan beri de bi türlü bulamadım dosyayla nasıl yapılacağını.
  • iyi de pek bişiy değişeceğini sanmıyorum bios updatei yapınca daha çok mu overclok olacak sanıyosun?

http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/chipset.aspx?socket_id=en-us0000001&chipset_id=en-us0000051&Socket=Socket+478&Chipset=SiS+661FX
    bu sitede olması lazım bi bak biosa

http://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx?ProductModel=661FXME-E&TypeID=en-us0000003
    direk linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 15 Eylül 2007; 22:07:58 >

• aradığın 2 tane dosya arkadaşım. biri awflash.exe diğeri anakartının dosyası. bunları bulmak için anakartının sitesine gir. anakart modelini arattır. çıkan sonuçtan drivera gir orda bulursun. bunları diskete atıp güncelle sonra

uyarı: aynı bios bende de var güncelledim ama hiçbirşey değişmedi. pek işe yaramaz yani. sadece tarih değişiyo.
  • yani menüde değişen bişey olmadı mı?hadi ya boşver o zaman yapmıycam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_etli07

yani menüde değişen bişey olmadı mı?hadi ya boşver o zaman yapmıycam.

sen cpu çarpanı voltaj menüsü açılır sanıyorsun. benim yapmadan önce sandığım gibi. ama inan tek bir şey bile değişmedi.
  • how to flash bios diye dosya da var güzel anlatmıslar da gerek yok overclok performansının artıccağğını sanmam bios updateiyle değişi,k menu filan çıkması da çok az bi ihtimal yeni biosta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 15 Eylül 2007; 22:15:51 >
  • genelde bios update le menüde pek bir değişiklik olmuyor, harddisk desteği işlemci desteği falan gibi durumlar için bios update yapmak gerekli, overclockla ilgili pek bilgim yok ama bu işi esas anakart üzerinden yapmak daha verimli
  • o menu bios ekranında ctrl+f1 ile açılıyordu bildiğim kadarı ile (ince ayar kısmı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.