Şimdi Ara

bios degişimi ile c2d destegi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum yakin zamanda ilk tatilimde denicem ama belki icinizde deneyenler vardir die düşnüyorum
    bnm anakartim asus p5wd2-e premium c2d destegi yok ama bu bana feci koyuyo o kadar para verdim ama destegi yok
    su günlerde forumdada gördümüz gibi striker boardlar bios update ile 45 nm destegi verir hale geldi (bnm istedigim sadece 65nm c2d ler preslerleri desteklio onlarda 65nm)
    acaba buu demek ki bıos ile desteklene bilir mi yoksa donanimsal olarakda yeterlilik gerektirirmi
    bnm düşüncem c2d destegi olan ve donanimsal özellikleri (chipset sata controluer fln fln ) ayni olan aynı marka bi anakartin biosunu anakartıma yuklemek belki bi sorun olmazda gül gibi kullanirm die dusundum eger daha once deneyen varsa olayla ılıgı bilgilerini paylaşabilirmi yaaparsam anakartin elimde kalma ihtimali ne kadardir

• 1. farklı bi anakart biosunu yükleyemessin
    2.yapı desteginin olması lazım özellikle guc yapısı nın desteklemesi lazım
    3.striker zaten uzman bi kart yapısı el verişli zaten destek vermeseydi asus un bası agrırdı okadar para chiplerinde kullandıgın yapıyı desteklemesi lazımdır yoksa veri akısı nasıl ayarlanıcak ? cpu yoneten chiptir . cpu isini yapar iş veren chiptir
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

1. farklı bi anakart biosunu yükleyemessin
    2.yapı desteginin olması lazım özellikle guc yapısı nın desteklemesi lazım
    3.striker zaten uzman bi kart yapısı el verişli zaten destek vermeseydi asus un bası agrırdı okadar para chiplerinde kullandıgın yapıyı desteklemesi lazımdır yoksa veri akısı nasıl ayarlanıcak ? cpu yoneten chiptir . cpu isini yapar iş veren chiptir

aydınlattıgın ıcın saol kardes sadece bı fıkırdı napalım ınsanın ıcıne oturunca acısı ne yapcagını sasırıo
  • Saglık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

Saglık olsun

bence ust seviye ekran karti veya pc bileşeni alanlara sağlik sigortasi yaptırılmalı ucretsiz
    ne bileyiöm bi kaç ay sonra fiyatini gorunce...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Touch Bios ile overclock
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.