|
BioNTech'in mRNA kanser aşısından kötü haber: Testler sonlandırılıyor
-
-
Kurtulalım artık şu illet hastalıktan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne zaman uçak yolculuğu yapacak olsam böyle haberler görüp geriliyorum. Kanserin her türlüsünün ilacı umarım çıkar kimse zarar görmez daha fazla.
-
O aşılardan bu yana otoimmun hastalık riskini görüyorum. Bu nedenle mrna aşısı olmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Bu palavracılar yine mi batmış, sözde sıvılar ile ceplerini dolduran palavracılar. Bunların sözde sıvılarını da diğer kolpacıların sıvılarını da asla olmadım ve olmayacağım.
_____________________________ -
Çok ümit bağlamıştım aşı ile hepsini yeneriz diye ama her zamanki gibi aşırı iyimsermişim.
Kanser aşısı, kanserden kötü neye sebep olabilir ki, bu aşıyı sınıyorlar sonra yaygınlaştırıyorlar; hatta ve hatta testi sonlardırıyorlar.
-
merak etme o kadar tehlikeli değil.
genetik yatkınlık varsa, bugün 4-5 çeşit genetik sorun tespit edilmiş, kalpte sorun çıkaran.
çözüm: Türk kültürüne dönmek. yani akraba evliliği saçmalığını sonlandırmak. ama sonuçları 6-7 nesil sonra ancak alınabilecek.
Bizim solcu troller nerde? mRNA öven hani?
diyorum ya! yabancı dili yok, edirne ötesini görmemiş bana evroba coh eyü yeğenım diye sallıyor.
Aşı olmak istemeyenlere de saygı gösterilip iyimser olunsa yeterdi aslında, biz aşı olmadık diye cahil mi olmadık katil mi olmadık, toplumdan mı dışlanmadık. Aşıyı olmayan biziz, zaten aşının sizi koruması gerekiyor. Ölecek olan varsa onlar bizlerdik yine. Tabi bunlar değişti sürekli bulaşmaya da etkisi yok dendi vs vs..
Medyanın gücü, kendi alanı olmadığı halde aşıyı kendi üretmiş gibi savunan doktorlar. Uzmanlık alanı olmadığı halde bu doktorlara hata yapamazmış, insan değil ilah gibi bakan insanlar. Güzel bir sosyal deney olmuş oldu en azından. Kişisel özgürlüğüm değil mi benim şimdi aşı olup olmamak? İnsanları seçimleri ile yargılamayın. Ben ilaç da içmek aşı da olmak zorunda değilim, tüm dünyayı kutuplaştırdılar.
Ee ne oldu? Aşının hiçbir faydası veya zararı olmasa bile ekonomik ve sosyolojik özellikle toplum psikolojisi hakkında neler öğrendik. Ben aşı yapmadım diye benimle görüşmeyen oldu cahilim diye. Ben genç olduğum için vücuduma bağışıklığıma da güvendiğim için bu aşıyı olmama gerek olmadığına inanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 31 Ağustos 2026; 21:48:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yani gençlikle alakası yoktu aslında genetik yatkınlıkla alakası var. Enfeksiyon uzarsa, bağışıklık sistemimiz kontrolden çıkıyor ve bize saldırıyordu o yüzden ölüyor insanlar gençler dahil.
Kurtulsalar bile hastanede ciddi yardım görürse oluyordu. Hadi iyileştin bir sürü organ ciddi hasar görüyordu hayat boyu sorun çıkartabilecek vs. vs.
https://ar.iiarjournals.org/content/46/6/3243

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197Aşı olmak istemeyenlere de saygı gösterilip iyimser olunsa yeterdi aslında, biz aşı olmadık diye cahil mi olmadık katil mi olmadık, toplumdan mı dışlanmadık. Aşıyı olmayan biziz, zaten aşının sizi koruması gerekiyor. Ölecek olan varsa onlar bizlerdik yine. Tabi bunlar değişti sürekli bulaşmaya da etkisi yok dendi vs vs..
Medyanın gücü, kendi alanı olmadığı halde aşıyı kendi üretmiş gibi savunan doktorlar. Uzmanlık alanı olmadığı halde bu doktorlara hata yapamazmış, insan değil ilah gibi bakan insanlar. Güzel bir sosyal deney olmuş oldu en azından. Kişisel özgürlüğüm değil mi benim şimdi aşı olup olmamak? İnsanları seçimleri ile yargılamayın. Ben ilaç da içmek aşı da olmak zorunda değilim, tüm dünyayı kutuplaştırdılar.
Ee ne oldu? Aşının hiçbir faydası veya zararı olmasa bile ekonomik ve sosyolojik özellikle toplum psikolojisi hakkında neler öğrendik. Ben aşı yapmadım diye benimle görüşmeyen oldu cahilim diye. Ben genç olduğum için vücuduma bağışıklığıma da güvendiğim için bu aşıyı olmama gerek olmadığına inanmıştım
Alıntı
metni:Kişisel özgürlüğüm değil mi benim şimdi aşı olup olmamak? değil. hem kendini hem de toplumu kutuplaştıran asıl sizsiniz. bilime inanmadığını iddia ederek sadece kendinizi avutuyorsunuz. sonra yine hastaneye gidip bilimi kullanıyorsunuz, eğer gerçekten samimi olsaydınız hayatınız boyunca hiç hastaneye uğramamanız gerekirdi. çocukken aşı olduğunu varsayıyorum, red mi ettiniz. dişçiye gittiğinde anestezi için ağzını uyuşturacak iğne veriyorlar red mi ediyorsun? aile hekimine her hasta olduğunda gittiğinde antibiyotik istemiyor musun? işine geldiğin gibi davranıyorsun özgürlükmüş.
aşıyı vurulmaman cahilce bir tavır. vurulmak zorunda değilsin ama bunu harp gibi ilan etmenize anlayış gösterecek değilim. özgürlüğünüz için savaştığınıza da zerre inanmıyorum. bu ülkede özgürlük savaşçısı olduğunu iddia eden herkes güncel siyaseti düşününce faso fiso geliyor. neymiş vücuduna bilmediği şeyi sokmazmış. sanki elinde materyal tarama cihazı var da, vücuduna soktuğu her şeyi tarıyor şizofreni. bu ülkede özgürlüğün gideli çoooooooookkkkk olmuş günaydın geç uyandın ama bitti. anca Big Pharma'ya yetiyor nasıl oluyorsa özgürlüğünüz hadi bir de meydanda görelim sizi...
Bilime inanmadığımı kim söylüyor kardeşim sana? Emin ol senden daha çok takip ediyor ve sevip saygı duyuyorumdur bilime ben. Önüme her gelene de atlayacak değilim ama bilim adı altında pazarlanan. Sana bol magnezyum, çinko, demir, selenyum, bakir, bor, titanyum, alüminyum içeren takviye sağlık gıdaları ile mutluluklar dilerim :)
Deneysel şeyleri denemek için ben kendimi hazır hissetmiyorum şuan. Bilime inanıyorum diye deneysel birşeyi test etmek istemedim. Bir de kutuplaştıran nasıl biziz onu anlamadım? Mesajında bile bilime inanmiyor demişsin bana. Biz mi sizi işe almadık? Biz mi sizi topluma taşıma araçlarına ve uçaklara sıkmadık? Biz mi size cahil bilime inanmıyor dedik? Biz mi size vebalini alamayacağımız konularda konuşup mutlaka aşı olun diye zorladık? Aşısızlar mı yaptı tüm bunları? Öfkeni benden değil kağıt imzalamadan önce düşünsen gereken yerden çıkarırdın.
Neyse, neyseee. Umarım bir daha yaşanmaz böyle olaylar. Sen yat kalk şükret hayatta ve ayaktasın. Çok daha kötü de olabilirdi herşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 1 Eylül 2026; 3:10:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-

_____________________________ Alfa Romeo -
Yine burayı sözde sıvı taparlar basmış, hepsi hayvan gibi pişman ama işte bunu kabullenemiyorlar. Türlü hastalıklar ile mücadele ediyorlar, ne uğruna?? Bu sözde sıvıların hiç bir etkisi olmayacağı belliydi, bir halta da yaramadı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 1 Eylül 2026; 20:19:30 >_____________________________ -
aşı her zaman düşündürüyor ya
|
Benzer içerikler
- instagram para kazanma
- whatsapp ebeveyn kontrolü nasıl yapılır
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü alma engelleme
- instagram hesabım çalındı
- netflix ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt