Bildirim
Biometrik fotoğraf yerine vesikalik olurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vesikalık deseler onu isterler biyometrikte resminle oynamıyorlar şoplamıyorlar vesikalık ise yüzünü gözünü düzeltiyolar
O yüzden verceğin yer bio istediyse onu ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
farkı ne peki _____________________________ İnsanda bozuk olunca maya; ne ar tanır, nede haya! -
quote:
Orijinalden alıntı: Key
farkı ne peki
Krdes adam söylemiş zaten farkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRwww.turkiyekanbankasi.comBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR http
s://twitter.com/trkykanbankasiBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
Orijinalden alıntı: Key
farkı ne peki
Krdes adam söylemiş zaten farkı
iyide shop felan yok zaten bende...tam aranılan özellikler boyutlarda...lakin vesikalik?_____________________________ İnsanda bozuk olunca maya; ne ar tanır, nede haya! -
Olmaz bu yuzden vize basvurusunda eksik evrak adi altinda red yiyen bir akrabam var,sansinizi zorlamayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vesikalik boyutlarinda arka plan beyaz ve editlenmemis olmasi gerek. Bugun ben de 4 tane biyometrik fotografa 15tl verdim ama aklınızda bulunsun diye söylüyorum emniyetteki pasaport bolumunde 18 tanesi 20tl ye cekinebiliyormusuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı