Şimdi Ara

BİNDİRİMLİ SINIRSIZ TARİFELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BTK NIN dayatmasından sonra ana internet sağlayıcıları zararlarını çıkarmak için eskiden kullandığımız sınırsız paketleri astronomik rakamlara çıkarıp sonra onun üzerinden çok indirim yapmış gibi gözükmelerine kimse dur demeyecek mi? herkes bu fiyatları kabullenecek mi?
    ben eskidende sınırsız kullanıyordum 67 liraya 35 mb hızında 50 bg kotalı, 50gb dolunca hemen 16 mbite düşüyorduk sınırsız aynı performans devam ediyorduk şimdi aynı paketin fiyatı 135 lira olmuş ne değişti ? şimdi 16 mbit alyım diyorum altyapınız izin vermiyor 24 mbit alacaksınız fiyat 100 lira bunun adı soygun değil de nedir?



  • dur
  • komik olduğunu mu düşünüyorsun
  • başka firmalarda var netspeed, türknet, milleni gibi altyapı sahibi ve tekel operatörden ucuza hizmet beklemeniz yanlış diğer firmalarla aynı fiyata veya daha ucuza satamaz ayrıca eskiden de fiyatlar şişiriliyordu yani akknin kalkmasına özel bir durum değil

    altyapı 16 ya izin vermiyor 24 alacaksınız derken 16 yı kaldırmayan hatta nasıl 24 alın diyorlar
  • Dostum senin gibiyim. Taahhut bitti simdi kitleyecekler. Arayis icindeyim. Herkes her servis saglayicisindan sikayetci hangisi secicem bilmiyorum ama gidipte 59 tl odedigim tarifeye 124 tl verme taraftari degilim. Eski sistem daha iyidi varsin hiz dusursunler idare ediyorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 11 Mart 2019; 10:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.