< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Muhtemelen pilot deneme yapıyorlar. İleride "Kripto Geliri" gibi bir kısım yapmayı planlıyorlar muhtemelen. Kripto Borsalarından çekilen paralar sisteme doğru yansıyor mu diye "Kira Geliri" kısmını deneme amaçlı kullandılar muhtemelen. Bu yorumu kaydedin. |
|
Sadece kripto para borsası ile alakalı bir durum değil. Ayrıca sorun sadece Binance TR ile de alakalı değil aynı şekilde BTC Türk'den gelen paralar içinde kira geliri kapsamına girmiş. Daha da ilginci kıdem tazminatı olarak yatan para bile kira gelirine yansıtılmış. Kendi kendilerine düzeltirlerde uğraşmayız umarım |
|
|
Ortalık fena karışmış yine. Devletin yeni dolandırma yöntemiyle karşı karşıya olabilir miyiz? Art niyetli şirketler gibi hani. Böyle şeyler yapıyolar artık biliyosunuz. Birinin gönderdiği para kira geliri kaydedilirse hoop vergi biner haliyle. Yada ben mi çok paranoyaklaştım iyice. Her şeyde bir hinlik arıyorum. Sürekli kendimi kollamam gereken potansiyel düşman olarak görüyorum artık devleti |
Baktığımız zaman aslında öyle olması lazım.Borsada nasıl işlemler için vergi kesiliyorsa bu platformlarda da kesilmeli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mart 2025; 22:43:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben kripto ile minik ölçekli uğraştığım dönemde kriptoları ABD'de arkadaşa yolluyordum. Bizimkilere güvenim sıfır olduğu için... Memleketimin ciğerini biliyorum aga ben. Para? Hangi para? Nereye yatmış? Yatan para yok ki? ------------------------- Kazığı yiye yiye kafamız farklı çalışmaya başladı. Herhangi bir işlem yapmadan "kötü niyetli bir kurum buradan bana ne sokabilir?" diye düşünüyorum. Tüm hareketlerimi baştan herkesin kötü niyetli olduğu varsayımı ile yapıyorum. Dolayısı ile kripto para borsasından benim hesabıma para yatmaz güzel kardeşim. |
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
Bence mtv gibi aradan saplayalım uyanmazlar ses çıkarmazlarsa almaya devam ederiz gibi takıldılar baktılar ses çıkıyor geri vites. |
|