Şimdi Ara

Binance’ten ilginç açıklama: Kullanıcıların yüzde 90’ını kaybettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance’ten ilginç açıklama: Kullanıcıların yüzde 90’ını kaybettik



    Kripto para platformlarında oldukça yaygın olan KYC yani Müşterini Tanı sistemi kimlik fotoğrafı ve selfie fotoğrafınız ile kimlik bilgilerinizi doğrulama amacını taşıyor. Bununla birlikte gerek anonim kalmak isteyenler gerekse bilgilerini vermek istemeyenler bu programdan uzak duruyor.



    Binance borsası KYC mağduru oldu



    Kara para aklamayı önlemek ve müşterileri tanımak adına KYC programı yürüten Binance borsası, KYC yapmayanların çekim gibi belirli işlemlerini kısıtlayarak programa katılmaya zorluyor.



    Ayrıca Bkz.Binance kurucusu ile Bakanlık düzeyinde görüşme



    Binance uyumluluk ekibi yaptığı açıklamada KYC zorunluluğu sonrasında müşterilerin yüzde 90’ını kaybettiklerini ve milyarlarca dolar zarara girdiklerini belirtti. Elbette bu hangi dönemi kapsıyor belli değil.



    Günlük işlem hacmi 14.5 milyar doları aşan Binance’in bu kayıplardan pek etkilenmediği anlaşılıyor. Nitekim KYC zorunluluğunun başladığı 2018-2019 yıllarında bu durumun yaşanması daha muhtemel. Yıllar içerisinde Binance borsasının önemli hamleleri ve prim yapan kripto paraların burada olması müşteri sayısını arttırdı.




    Kaynak:https://www.benzinga.com/markets/cryptocurrency/22/08/28282117/binance-says-it-lost-90-of-customers-and-billions-in-revenue-after-implementing-kyc







  • Bu şey haberimi kullanıcılarımızın %90'ı battı :)

  • KYC ilk çıktığı dönemde evet bilinmediği için illaki kullanıcı tercihini etkilemiştir de bunun binance tarafından zaman izafe edimeden açıklanması gerçekten ilginç bir şey.
    günlük hacmin belli nispeten güvenilir de diyebiliriz yada en azından son kale, ee o zaman bu saçma açıklama ne için? trolleme çalışması niye

  • kimlik topluyo çin inanmayın

  • Bu sitelere kimliğinin ve kendinin fotoğrafını yüklemek cesaret midir başka bir şey midir bilemiyorum. Yarın "aa heklendik kusura bakmayın" deseler sonra sözde hackerlar sizin fotolarınızla ve kimliklerinizle değişik işlere bulaşsalar ne olacak?

    Amaan herkes yapıyor yükle gitsin moduna girmiş millet. Uçurumdan atlayan koyun hikayesi resmen :D

  • Olmayan bir şeyden bahsetsen daha iyi olmaz mı? Yani e-devlet bilgilerinin ve seçim listelerinde olan vatandaşların tüm bilgilerinin ele geçirildiği ve bunların satıldığı bir ülkede bunu söylemen biraz komik olmuş.

  • Masak a bilgi lazım kim de ne kadar para var öğrenmeleri lazım ki malum kişiler adamların hesaplarına el koya bilsinler şuan bozduran olmadığı için pusu da bekliyorlar yüksek miktar bozdurduğunuz an gelip kapınızı çalacaklar merak etmeyin

  • binanceı biri patlatsa kimlik güncel foton hackerların elinde.
    ben gireli 2sene oluyor o zaman da vardı bu sistem.

  • johnmcclanes J kullanıcısına yanıt

    kyc sistemini yanlis anlamissin o sistem oyle calismiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunesahmet kullanıcısına yanıt
    KYC ne ki...

  • Yıllar öncesinin olayını yıllar sonra paylaşmanın maksadı nedir ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.