Şimdi Ara

Binali Yıldırım: ''KHK'ya itiraz edenlerin gözümüzde darbecilerden farkı yoktur'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abdullah gul teroristtir vatan hainidir demis yani.zaten adi da abdullah, ocalanin adi gibi felanda deseymis keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Olayı çözmüşsün bravo Bakkal mehmet amca, manav yılmaz abi bu ülkeyi bunlardan çok daha iyi yönetirdi adın gibi emin ol !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetonun dizi dibine oturan, ona methiyeler dizen, apoyla çözüm süreci adı altında el sıkışan, pkk nın doğuda karakollar kurup vergi almasına göz yuman adamların kin ve nefret söylemleriyle insanları kategörize etme, kendi değer yargılarına muhalefet edenleri eleştirenleri "terörist" "darbeci" ilan etme hakkını kendinde görmesi ne enteresandır..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız top commentler efsane. akp resmen bitmiş gençlik arasında.
  • Yav hehe deyin geçin.
  • Zamanında bir ülkede sultan yeni bir veziriazam atamış. Devir-teslim yaparken, eski veziriazam yenisine 3 mektup vermiş, "başın sıkıştıkça sırasıyla aç" demiş.

    Gel zaman git zaman sıkışmış yeni veziriazam, pek de inanmayarak birinci mektubu açmış: "Düşmanlarını kötüle, suçu onlara at" yazıyormuş. Öyle yapmış, sıkıntıyı savuşturmuş..

    Bir süre sonra yine sıkışmış, koşmuş ikini mektubu açmış: "YANINDAKİLERİ kötüle, suçu onlara at" yazıyormuş.. Tavsiyeyi uygulamış, gerçekten kurtulmuş..

    Yine başı belaya girdiğinde, bu kez can havliyle üçüncü mektubu açmış: ÜÇ MEKTUP DA SEN YAZ! yazıyormuş..
  • Binali'nin ve temsil ettiği tüm yozluğun benim hakkımdaki görüşü de çok da umurumdaydı ya...

    Bunlar kendilerini çok önemli insanlar, ülkenin en büyük, mühim, önemli şahısları zannediyorlar ya kendilerini, işte ona çok gülüyorum ben.

    Verdiğin basit bir toplum hizmetinden ibarettir. Bu halkın hizmetkarı konumundasındır. Oturduğun koltuk saygı görür. Bunlar sanıyorlar ki kendileri olduğu için kendilerine saygı gösteriyoruz. Yok öyle bir şey. Benim hakkımda ne düşündüğüne zerre önem vermiyorum Binali Amca. Bilesin.

    Siyasetçilerin çok mühim, önemli ve toplumun kalbinde önemi olan ülkeler hep yoz, geri, zavallı ülkeler oluyor genelde. Bunun tek istisnası var. O da ABD. Aslında ABD de yoz, geri ve zavallı bir ülke. Memleketin az gelişmiş bölgeleri ile çok gelişmiş bölgeleri arasında kafa yapısı açısından yüzyıllar var. Gelişmiş ABD vitrin oluyor. Bunun dışında, Kanada olsun veya başka gelişmiş düzgün bir ülke olsun, iktidar gelir, gider. İşleyiş devam eder. Hayat normal akışında akar. Herif haberde dikey iniş yapan füzelerden, Kepler 22'den bahseder. Dünyayı bilim insanları, sanatçılar, girişimciler; yani o halkın bağrından kopmuş, halkın yetiştirdiği, kendi üreten bireyler değiştirir. Onlar konuşulur. Siyasetçi sadece bir toplum hizmeti görmektedir. "Birinin çöpleri toplaması lazım" şeklinde bir iş görmektedir. Halk tarafından fazlaca ciddiye alınmaz. Birey, kendini o adamdan daha değersiz hissetmez. Eşitlerdir. Bu bağlamda, Binali Bey benden daha değerli değildir. Daha değersiz de değildir. Bir kişi de beni darbeci bilsin. Çok da fifi.

    Bu mantıkla, Binali Amca'nın hakkımda ne düşündüğünü de çok sallayacak değilim. Darbecilere her gün ben de bela okuyorum. Başımıza bunları saran ilk darbecilerle, yargılamanın nasip olmadığı ABD merkezli ikinci darbecilere gece gündüz sövüyorum. İkinci cumhuriyete yolları döşeyen dönüm noktaları bunlardı: 60 ve 80 darbeleri... Bunlar olmasa halk tramvatize olmayacak, ikinci cumhuriyetin temsilcileri de şirin gözükmeye çalışan yeşil dalga temsilcilerinin (Feto) başlarını okşama ihtiyacı hissetmeyecek, insanların dini duygularını sömürmeye dayalı bir siyaset anlayışı da oluşmayacaktı. Daha doğrusu bu sömürü dozajında kalacaktı. Yani, darbecilere her gün sövüyorum, sizleri yarattığı için. Geldiğiniz yer aynı. Feto da, siz de, aynı yerden geldiniz. Ben ayrım yapmıyorum.

    Ancak yeşil dalganın sermayesini sağlayan "dıj güjler" çekildikçe ve ikinci cumhuriyetçilerin yozluğundan halk bunaldıkça size yol git gide daha da belirgin bir şekilde gözüküyor. Bu açıdan, salla sallayabildiğine... Kim takar?

    Ancak darbe girişiminden önce de, "Bu Feto belasını başımıza bu çapsızlar sardı. Kendi sebep oldukları bu pisliği kendileri temizlemeden bunlara o koltuktan inmek nasip olmasın. Çok haksızlık yapmaları gerekecek. At izi it izine karışacak. Suçsuz çok insanın da canı yanacak. Ancak yapılması da şart olacak. Bu adaletsizliğe biz sebep olmayalım. Bir mağduriyet karinesi de buradan türemesin. Kendi pisliklerini temizleyip öyle gitsinler. Bize pis iş bırakmasınlar" diyordum. Tüm bunları 17-25 aralık'tan sonra bu iki yoz tarafın birbirlerini düşman ilan etmesinden sonra söylemiştim. Darbe girişimi olacağına falan ihtimal vermemiştim. Bunu da gördük, bu kadar çapsızlığa da mahkum ettiniz ya bizi, helal lan size! Koskoca MİT istihbaratı son dakika almış da, darbe girişimi erkene alındı. Düzgün çalışan bir istihbarat yapılanmasının böyle bir girişimden haftalar önce haberi olur. Darbe hiç yaşanmadan engellenir. Yani, ya kasten "bırakınız denesinler" dediniz. Ya da ağır beceriksizsiniz. Bu iki ihtimal de şuraya çıkıyor: ya darbe girişminde ölen onca insanın kanı sizin de elinizde, ya da bu insanları ölüme yollamanızı gerektirecek kadar beceriksizsiniz. İki türlü de onurlu kişilerin istifa etmesi gerekirdi. Böyle bir yaklaşım sizden tabii ki beklemiyoruz. İyi ki de beklemiyoruz. İstifa etmenizi gerektirecek meselelerde istifa etseniz, zamanla toparlanıp daha güçlü geri gelirsiniz. İkinci cumhuriyetten kurtulmamız daha uzun sürer...

    Neyse, sonuçta temennimin ilk ayağı gerçek oldu. Kendi sebep olduğunuz pisliği kendiniz temizliyorsunuz. Ben temennide bulunurken kan döküleceğini, insanların öleceğini falan hesaba katmamış, bunlara ihtimal bile vermemiştim. O derece dingonun ahırına çevirdiniz memleketi... Neyse, şimdi geldiğimiz nokta:

    Siz ne kadar gaddar, acımasız, hak yiyici, sömürücü ve bencil olursanız, biz o kadar birleştirici, sahiplenici, şevkatli, samimi ve dürüst gözükürüz. Yaptıklarınız, üçüncü cumhuriyet zihniyetine giden yola altın taşlar döşüyor. Aferin. Durmak yok! Devam edin! Sizden sonraki demokrasi ve yönetim anlayışının yoluna tam gaz taş döşüyorsunuz. 60 ve 80 darbelerinin gaddarlığı size olan desteği ne kadar güçlendirdi ise, siz de yeni zihniyete olan desteği o kadar güçlendirmektesiniz.

    Ancak bu ülkeye de kıymayın. Milleti de iç savaşa yönlendirecek kadar kamplaştırmayın. Zihniyet olarak Ak Parti'den nefret de etsem, ona oy veren yurdum insanı da benim canımın parçası. Tırnağına zarar gelse üzülürüm. Canı yansa benim de canım yanar. Bu hainliği bu insanlara, bu toprağa, bu kültüre yapmayın. Gerisini boşver. Sen gelip halıya sıçsan, el birliği ile toplarız bir şekilde. Halka uzun vadede deneyim olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Ocak 2018; 13:23:12 >




  • Hadi kahvehaneyi anlarim bir parcada,en yuksek devlet memurlugu gorevlerinden birini yapan,sevk ve idare pozisyonuna binaen sahibi olan,basbakanlik titri olan biri hangi akil ile boyle birsey soyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte düşünce özgülüğü, işte ileri demokrasi ! Durmak yok yola devam. Bir görüşün yanlış olduğunu düşünüp, bunu dile getirince, terörist olmak. Domuz bağı ile insan öldürüp, evin altına gömen ve sonra bir şekilde salıverilen hizbullahçılar, ülkemizde tedavi edilen beslenen DAEŞ (işid mensupları), açılım saçılım da çiçekler atılan PKK, Megri Megri, yıllarca salya sümük DÖN DÖN diye ağladığımız Fetö'lar, ah ah .......

    Neyse Allah'tan diktatörlük yokta buraya bunları yazabiliyoruz. ( daha ne kadar süre yazarız acaba?)
  • Sayın başbakan, bu durumda eli silahlı teröristleri davulla zurnayla karşılayanlara izin verenler ne oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 2 Ocak 2018; 13:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    JusticeForAll Retweetledi
    Levent Gültekin
    ‏ @acikcenk
    31 Ara 2017

    Levent Gültekin Retweetledi: Diken

    Bu ülkede gerçek darbeciler Meclis'i fesih edip KHK ile ülkeyi yönetmeye çalışanlardır. Bundan daha iyi darbe mi olur?

    Levent Gültekin ekledi,
    Diken
    Onaylanmış hesap @DikenComTr
    Yıldırım ‘isim vermedi’: KHK’ya kim itiraz ediyorsa darbecilerden farkı yoktur
    http://www.diken.com.tr/yildirim-isim-vermedi-khkya-kim-itiraz-ediyorsa-darbecilerden-farki-yoktur/
    177 yanıt 1.867 retweet 4.679 beğenme

    https://twitter.com/acikcenk/status/947439598598262784




  • Sözün özeti: Rte ne diyorsa o olacak. Karşı çıkan herkes vatan hainidir, teröristtir, darbecidir, ocudur, bucudur.
  • hırsızların, yandaşların, vatan hainlerinin, Fetö'nün elini öpenlerin dışında herkes terörist bu memlekette.
    vay be Cinali, sen ne fikirlere gebeymişsin böyle...

    suçsuz askerin boğazını kesen yobaz kahraman, buna isyan eden vatansever ise terörist oluyor.

    yesinler senin adalet ve demokrasi anlayışını...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 2 Ocak 2018; 14:22:32 >
  • Terörist demedim Erorist dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişkin bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir yılda on kez hain ilan edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anam vay bunlarıda görecektik he. Yazık be ülke kimlerin eline düşmüş haberimiz yok. Millet bizle dalga geçiyor bunların haberi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Referanduma hayır oyu veren vatan hainidir
    Bu kanuna itiraz eden vatan hainidir
    Bu operasyonlara karşı çıkan vatan hainidir(ergenekon)

    AKP Türkiyenin birleştirici gücüdür, AKP herkese hitap etmektedir, AKP vatandaşları arasında ayrım yapan bir parti değildir.

    Adamlar parti değil ki terör örgütü. Bu ülkenin bölünmesinde, yolsuzlukların yapılmasındaki sebep bu elemanlar. Bir de bu terör örgütünü destekleyenler var onlara diyecek bir şey yok.
  • Yahu açılım dediler Apo ile utanmadan masaya oturdular.. karşı çıktık.. bölücü dediler..

    Ergenekon Balyoz kumpaslarında ordumuza sahip çıktık.. Darbeci dediler

    Fetö itinin it olduğunu söyledik... Kafir dediler

    Suriye ye girmeyin karışmayın dedik...Emevi Camiinde namaz kılacağız dediler

    Lozan bizim en büyük zaferimizdir dedik.. Lozan hezimettir dediler

    Referandumda sultanlık oylamasına Hayır dedik.. terörist dediler.

    KHK ile milleti birbirine kırdıracaklar.. hayır diyoruz.. hem darbeci hem terörist diyorlar..


    şimdi en baştan alalım aradan zaman geçti ve...
    Açılım ile davul zurna ile karşıladıkları teröristler silah bırakmadı savaş açtı.. bu seferde kandırıldık dediler.

    Ergenekon Balyoz davaları için.. Paralel devlet kumpas kurdu aldatıldık dediler..

    Başımıza musallat ettikleri Fetö itine... şimdi kendileri idam istiyorlar..

    Suriye konusunda bırak namazı, Süleymanşah Türbesini bile koruyamadılar arkalarına bakmadan kaçtılar..

    Lozana a bok atanlar gözleri önünde 18 adamıza YUNANİSTAN kanunsuzca el koydu ve sıkıyorsa gelin alın diyor.. Asrın liderinde tık yok...

    Başkanlık ve KHK için de yakında aldatıldıkları, kandırıldıkları, kafalarının hiç birşeye basmadığı gibi buna da basmadığı ortaya çıkacak.. çıkacak ta ortada artık bir ülke kalmayacak..

    yediler bitirdiler...

    Artık sandıktan ümidi kestiler. silahlanmaya başladılar..

    Allah sonumuzu hayır etsin...




  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Bir insan kendisine düşük profilli sıfatı takılmasına nasıl izin verir anlayamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSniper

    Bir insan kendisine düşük profilli sıfatı takılmasına nasıl izin verir anlayamıyorum.

    Milyar Dolar'a yakın servet yaptığı için olmasın?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.