Şimdi Ara

Binada Tek Tarife İle ADSL Kullanmak yasakmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • abi bu olaydan başı yanan daha ben görmedim duymadım :) ev kullanıcıları olarak tabiki:D
    ama kurumsal da acımazlar...
    ev kullanıcı sına gelip baskın yapsa bile arama belgesi olması lazım hadi onu savcılıktan aldılar diyelim savcı gelinceye kadar yada arıyıncaya kadar eve giremez:) milletin evi soyuluyo polis hırsızın peşinden koşamıyo savcıdan haber gelmedi die... savcı gelinceye kadar o bi anda adsl hattı deilde masum bir ag ortamına dönüsür dimi ama:D

    haksızmıyım__??
  • bak aynı kat içinde 2 b.sayar kullanmakla 2 farklı evde kullanmak bir değil.sen başvuru yaparken 1 telefon hattı üzerinden sabit bi adrese yapıyon bağlantıyı.ama faklı katlara dağıtınca yasal olmuyor.sölenti şu zaten adsl yeni yeni yayıldı.ondan telekomda yeni yeni el atabilir bu incelemelere sonra sorun yaşamayında.tabi gelip kimse arama yapmaz ama şikayet fln olursa sevmediğiniz biri yapar mı yapar işte o zaman ciddi sorunlar olabilir.
  • arkadaş ülkemizde dayıcılık var ken herkesin telekomda bi dayısı cıkar sorunda cözülür

    bu benim fikrim...
  • şimdi benim kuzenler 2 kişi anlaşıp altlı üstlü 512 bağlantıyı ortaklaşa kullanıyolar. kablo çektiler ethernet. onlar suçlu mu şimdi yani?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DJ_SLaYeR

    şimdi benim kuzenler 2 kişi anlaşıp altlı üstlü 512 bağlantıyı ortaklaşa kullanıyolar. kablo çektiler ethernet. onlar suçlu mu şimdi yani?


    Sakın o kuzenlerden biri sen olmayasın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cuneytoz

    yasak olmadığını biliyorum ama :) bir arkadaş tutturdu yasaktır, bunu yalanlayan bi kanıt bulmam lazım


    Bu Konu Çok Çarpıtıldı Arkadaşımız Yasak Olup Olmadıgını Öğrenmek İstiyordu Bizde Bildiklerimizi Söyledik Yasakmı ? Yasak !! Bu Yasak Konulmuş Kişinin Kendi Sorumluluğudur İster Uyar İster Uymaz...onun tanıdığı vardır halleder ,yada böyle yasakmı olur kardeşim,telekom u kazıklıyoruz gibi yazılar gerçekten çok komik geliyor...konu neydi ne hale geldii....
  • abi biz türkler cok severiz konu saptırmayı ...
    haksızmıyım??
  • bu genel bi olay sen hangi topicte sadece sorulan sorunun cevabını gördün ki.mutlaka dışına çıkılıyo.bence kötü değil tabi abartılmadıkça.sorunun cevabı da yukarıda dediğim gibi kesinlikle yasal değil.ama şikayet eden de olmadıktan sonra bişicik olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cenks

    bu genel bi olay sen hangi topicte sadece sorulan sorunun cevabını gördün ki.mutlaka dışına çıkılıyo.bence kötü değil tabi abartılmadıkça.sorunun cevabı da yukarıda dediğim gibi kesinlikle yasal değil.ama şikayet eden de olmadıktan sonra bişicik olmaz.


    aynen öle arkadaşım :)
  • Evet arkadaşlar bende konuya karışıyım.

    Aldığınız internet bağlantısını sadece o ev içinde kullanabilirsiniz.İster bir bilgisayar ister 4 bilgisayar olsun.Bu serbesttir.
    Ama bu bağlantıyı tüm apartmana dağıtmak yasak.Uygulanırlığı ne kadar bilinmez ama yasak.Ben parasını ödüyom istediğime dağıtırım kablo çekerim yok.

    Digiturk aboneliklerinde kablo çekip apartmana dağıtmak yasaksa bundada aynı şekilde geçerlidir.Parayı verdim istediğimi yaparım yok

    Ama tabi kim nasıl uygulayacak o malum
  • bir arkadas yazmıs (böyle yasakmı olur kardesimm.. gibi yazılar cok komik oluyor diye) yasakların doğrulugunu tartısmadığımız sürece bu ülke bir adım öteye gidemez .. örnek vereyim: birileri kanun koymus kural yada yasak . her hangi bir sokak var . diger sokaklardan hic farkı yok .. ama öyle bir kanun varki o sokaktan gecen 5 yıl hapis alıyor..... simdi dönemil konuya BÖYLE YASAKMI OLUR KARDESİM.. gibi yakınmalar biraz doğru olur heralde ... bu olmayacak bir örnek tabii ama malesef ülkemizde böyle saçma yasa ve yasaklar var. ve bunu herkez kabullenmek durumunda oldugunu düsünüyor. o yüzden burası türkiye... telekom yazmı internetiniz kesikte olsa ,, kullanamasanızda çatır çatır paramı alarım... DOĞRU YA .. ADAMLARIN KENDİSİ KANUN...
  • yasakmı degilmi bilmem ama bazı ciddi hatalar yapılor. digitürkle kaçak elektrikle karşılaştırılıyor.256 baglantın olsa sen bunu 10 kişiye dagıtsan. herbiri 256 k baglantı sahibi olmayacak ki.256/10 olacak internet yerlerde sürünecek.KISACA sen bunu dagıtırken kimsenin bant genişligini çalmıyorsun.hırsızlık yapmıyorsun.Bant genişiliginden fedakarlık ediyorsun.KISACA hak ihlali aslen yok.AMA diyeceksinki sözleşmede yasak.Aslında bu konunun üstüne gidilse sözleşmedeki o madde tüketici lehinde mahkeme tarafından degiştirilebilir(çünkü yeni tüketici yasasında sözleşmelerin tüketici lehine olması zorunlulugu var).
  • Simdi bardaga ne tarafindan bakmak isteidigine bagli. Eger dolu olsun dersen altindan bakarsin bos olusun dersen yukardan bakarsin.

    Bir cok arkadas olaya olmasini istedigi yonden bakiyor ki bazi arkadaslar sacmalama duzeyine kadar geliyor.

    Yanliz su bir gercek Dunyada hic bir telekom sirketi kurumsal abone disinda bireysel kullanicilara izin vermez.
  • apartman içinden komşulara dağıtım yasak ama merak etmeyin bağlanın yakalanma ihtimali yok
  • çoğu kimse yapıyor bence yasal değil
  • Siz böyle sorular sordukça (başka bir ifade ile eşeğin altına karpuz kabuğu koydukça) hareket alanınız daha dar olacak haberiniz ola...
  • ya arkadaşlar bu işlem yasak.
    hatta bir keresinde eve telekomdan gelmişlerdi paralel bi telefon vardı adam olmaz bu dedi neden dedim paralel telefon yasak bunu telekoma bildirmelisiniz dedi saçmaydı ama öğrendimki adam doğru diyor bildirmek gerekiyormuş. paralel telefon yasaksa artık varın gerisini siz düşünün.
    gerçi babam telekoma haber vermedi
  • Kanunen yasak olduğu doğrudur. Ama 5 kuruşluk hizmeti 1 liraya aldığımız daha da doğrudur.
    Onun için derim ki: Kullanın gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.