Şimdi Ara

BİMERE ŞİKAYET EDİLMEK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
3
Favori
29.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açılmaz di mi ?
    eve tebligat mı gelir,beni mi ararlar
    bir de ifadeyi tek verir miyim?ailemle gitmek zorunda miyim?

anksiyetem yok,daha once hic bir belali ise bulasmadim cunku.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

açılmaz di mi ?
    eve tebligat mı gelir,beni mi ararlar
    bir de ifadeyi tek verir miyim?ailemle gitmek zorunda miyim?

anksiyetem yok,daha once hic bir belali ise bulasmadim cunku.
    iyi yönünden bak. bu olayın olgunluğuna büyük ölçüde katkısı olacak. artık karşı tarafla daha seviyeli ilişkilerde bulunacaksın mesela. bimere giden şikayetler 1 aydan önce geri dönüş sağlamaz,internet aboneliği kimin üstüneyse onun telefonunu ararlar.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    kesin üzerinde durulur mu?

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    fotoğraf,video yoktu olayda.

• 3-5 gün girer yatarsın birader dert etme fikirlerini beyan edemeyip özgürken tutsak olacağına fikrini beyan et gerçek anlamda tutsak ol fikir özgürlüğünün kısıtlanmaya çalışıldığı bir döneme denk geldik senin suçun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yazdığını okuyan da, konu sahibini Nelson Mandela veya Galileo Galilei sanacak hangi fikir beyanı ? neyin özgürlüğü neyin tutsaklığı? karşısındaki kıza pis bir şekilde asılmış hepsi bu..tacizin adı ne zaman fikir beyanı oldu?? Kız da bunu BİMER e şikayet edince paçalar tutuşmuş..umarım layığını tez zamanda bulur ..tabi konunun fake olma ihtimali de gittikçe artıyor..o da başka mesele
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    editlemiş konunun böyle olduğunu bilmiyordum.İnşallah sürüm sürüm sürünür tacizci sapık.
  • tacizci değilim,kaç kere yazacağım art niyetim bile yoktu

• Kendini kandır içinde baskıladığın duyguları stalk hesabı bir nevi anonim diye dışa vurmuşsun şikayet edilince mabadın tutuşmuş muhtemelen kendi hesabından yapamazdın o hareketi.
  • hayatımda hiç bir zaman fake hesaptan sarkıntılık yapayım,kendimi tatmin edeyim gibi bir şey düşünmedim
    ilk defa oldu,son olacak.
    kendimi tatmin etme amacıyla yazmadım ki daha sonrasında random(güldüm) attım.
    ayrıca konu hep cinsellikle geçmedi,
    felsefe gibi konulardada konuştuk bir anda gelişti olay.
    kimseye zararım dokunmaz,kendi halinde takılan birisiyim.
    sadece dava yüzünden değil,hayatım boyunca böyle bir damga yiyeceğimden dolayı üzgünüm.

• Üzülmen gerekmez ders olur işte sana bir daha hareket ederken konuşurken bile sonu nereye dokunur diye düşünür hareket edersin.Sonuçlarını baştan kabul ederek hareketlerde bulun.
  • hakaret etmedim,amacım o yönde değildi.

• Sorularına cevap aradığın yerin DH olduğunun farkında mısın? Olan olmuş. Bu kadar tırsıyorsan git bir tane avukata danış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

18 den küçüksen ifadeyede ailenle gidersiz zaten,kıza yazdıklarını polis yanında götürdün ebeveynine söyler,dava açılmasa bile adın ailecek sapığa çıkabilir küçükken osbir çekerken yakalanmıştım hala bütüm aile konuşur bunu,öyle düşün

Alıntıları Göster
    Seninkiler abartmış yav, her erkek çocuk ergenken masturbasyon yapar ve bir ara illa ki ailesine yakalanır. Yakalanmadım diyeni duymadım yani, iyi değil onlar bu tarz açık verme bence

• up..

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Yav ben açıkken uyuya kalmışım, elim de orda kalmış.
    Peder dış kapıyı açtı ve ilk gördüğü şey oydu, sonra oğlum dedi, o ara uykulu olduğum için o utanma ve uyku arasında kafayı koydum yattım.
    Bir kaç gün sonra beraber yalnızken "oğlum kendine bir kız arkadaş bul dedi"
    Baba dedim ben elimi aldatamam, sonra çıkardım şeyimi vurdum masaya
    Tabi son cümle dışına kadar anlatılanlar doğruydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 31 Ağustos 2019; 21:56:10 >

ya benim olay ne olur %100 tebligat,aranma olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Yav ben açıkken uyuya kalmışım, elim de orda kalmış.
    Peder dış kapıyı açtı ve ilk gördüğü şey oydu, sonra oğlum dedi, o ara uykulu olduğum için o utanma ve uyku arasında kafayı koydum yattım.
    Bir kaç gün sonra beraber yalnızken "oğlum kendine bir kız arkadaş bul dedi"
    Baba dedim ben elimi aldatamam, sonra çıkardım şeyimi vurdum masaya
    Tabi son cümle dışına kadar anlatılanlar doğruydu
    Ulan ya ne adamsın iyi güldüm var ya Bende o şekil uyuyakaldım birkaç kere de zamanında yakalanmadım çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

ya benim olay ne olur %100 tebligat,aranma olur mu
    Şikayet edildiyse, davayı açtılarsa soruşturma her türlü başlatılır sonrası için ne olur bilemem. Yaptığın tacizdir ve savcıya bağlı olarak ne karar çıkacağı değişir senin eğlence diye yaptığın sapkın davranış, dünya da lanetlenen bir durum, sırf bu yüzden kuranda koca kavmin yok edildiği anlatıyor. Ya ben alıntı yaptın, random attım gibi bir saçmalık ile kendini aklamaya çalışmak ile olacak iş değil yani..
    sadece egm'den online şikayet edilirse durum ne olur?
    ugrasirlar mi ?
    cok mu kotu durumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 31 Ağustos 2019; 22:56:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.