Şimdi Ara

Bimeks servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun yer bulamadim burasi dogru mu bilmiyorum. 3 yil once bimekten bilgisayar aldik ek garanti yaptirdik yani garanti devam ediyor fakat bimeks diye bir sey kalmadi. Bilgisayarin ekrani bozuldu nereye gonderecegim servis icin? Internette bir sey bulamadim bimekse de ulasamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanımınızın markasına göre Türkiye distrübitörüne ulaşarak kendilerinden bilgi almalısınız. Muhtemelen bize gönderin direk derler ancak bimeks'in ek garantisi kapsamında olmayacaktır. O garanti bimeks yolladığı zaman geçerli diye biliyorum.
  • Ekran üreticisine ulşaın. Bilgi alın. Kaldıki ek garanti yaptırdınız ama garanti şartlarının ne olduguna baktınızmı çoğu zaman anlamsız oluyo bu garanti işi.

• Ek garanti dediğiniz Bimeks'in kendi sigortası gibi birşeyse elinizdeki garanti poliçesinde sigorta şirketi varsa onu arayın. Eğer sigorta şirketiyle bağlantılı satmayıp kendi hizmetlerini vermişlerse maalesef paranız çöp olmuş.
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Iste benim bimeksin servisine yollamam gerekiyor, (hala duruyorsa tabi) onlarin halletmesi lazim. Yoksa bayağı pahaliya gelir ve su an o kadar durumum yok.

• atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Kardesim faturayı mersinde birakmis bimeks subelerinde kendileri buluyordu o yuzden getirmemis bilmiyoruz sigorta şirketi var mi yoksa bimeks kendisi mi yapti. Ama kendileri biz ek garanti veriyoruz demislerdi 3 yil önce

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Lenovayi arasak yardimci olurlar mi o zaman? Kapsama girer mi bilmiyorum,girecegini pek sanmiyorum zaten. Kendi laptopumda gecen yil basima geldi kapsama girmez su kadar masrafi var diye haber yollamislardi, umarim kardesiminkini kabul ederler ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.