Şimdi Ara

Bimcell yeni hat ücretleri 85₺ oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen Pttcell yeni hat fiyatları 110₺ olduğu konusun da demiştim bunu duyan Bimcell 2-3 aya kalmaz 90'ı yapıştırır diye ama adamlar 1 hafta geçince yapıştırmışlar 3 ay bile bekleyemediler, hediye içeriği artmış Allah'tan geçen sene 2019'da 50₺'ya almıştım ben.

    Kampanya detayları;BİMcell’den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz!

    BİMcell Yeni Hat Satış Kampanyası Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    *"BİMcell Bonus Kampanyası’ndan kampanya geçerlilik süresi içerisinde BİMcell faturasız tarifelerinden birine yeni hat tesisi yoluyla gelen müşteriler faydalanabilecektir. Belirtilen koşulları sağlayan müşterilere kampanya kapsamında kampanya katılım SMS’i atıldıktan sonra 30 gün geçerli yurt içi her yöne 300 dakika konuşma, yurt içi her yöne 300 SMS ve yurt içi 9 GB cepten internet kullanım hakkı verilecektir.

    *Abone yeni hat alarak ve kampanyaya katılım için SMS göndermek suretiyle talepte bulunabilecektir. (Yeni hat aldıktan 30 gün içerisinde SMS atılmalıdır.)

    *Kampanya kaydının başarı ile tamamlanmasının ardından ilgili hatta / hatlara SMS göndermek suretiyle bilgilendirme yapılacaktır. Bahsedilen bilgilendirme mesajının ardından kampanya kapsamında sunulan faydalardan yararlanmaya başlanılabilecektir.

    *Kampanya kaydının başarısız olması durumunda da bilgilendirme yapılacaktır. Kampanya kapsamındaki 300 dakika, yurt içi her yöne geçerlidir. Sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler, 444'lü aramalar, 1xyz yapısındaki özel servis numaraları, görüntülü görüşmeleri ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.

    *Paket kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve 1xyz yapısındaki özel servis numaraları hariç diğer özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır.

    *Kampanya kapsamındaki 300 SMS, yurt içi her yöne geçerlidir. Paket kapsamındaki SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir; yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde kullanılamaz.

    *Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz 9 GB data hakkı sadece internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. TT Mobil, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin paket kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında verilen faydaların geçerlilik süresi 30 gündür.

    *Geçerlilik süresi sonunda kullanılmayan faydalar silinir, bir sonraki aya devretmez. Kampanya kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez. Her hat kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir

    *Kampanya kapsamında verilen 30 gün geçerli yurt içi her yöne 250 dakika konuşma, yurt içi her yöne 250 SMS ve yurt içi 4 GB cepten internet kullanım hakkı; 05.09.2019 itibariyle, yurt içi her yöne 250 dakika konuşma, yurt içi her yöne 250 SMS ve yurt içi 6 GB cepten internet olarak güncellenmiştir.

    *Kampanya kapsamında verilen 30 gün geçerli yurt içi heryöne 250 dakika konuşma, yurt içi her yöne 250 SMS ve yurt içi 6 GB cepten internet kullanım hakkı; 05.05.2020 itibariyle, yurt içi her yöne 300 dakika konuşma, yurt içi her yöne 300 SMS ve yurt içi 9 GB cepten internet olarak güncellenmiştir.

    Yorum sizlerin...

    Bimcell yeni hat ücretleri 85₺ oldu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 7 Mayıs 2020; 0:58:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • oha.
    geçen sene 30 tl den almıştım.
    85 lira nedir ya. hat almak da lüks oldu vergiler yüzünden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ramazanda kampanyayla 25 liraya almıştım yine hediyeside vardı. Kampanya li olsa bile 65 zor alırsın. Yükleme de 25 oldu telsiz vergisi 3 lira kesiliyor şak diye bu bimcel için geçerli diğer hatlar daha pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni tesis ücreti alıyor devlet ilk hat açılışında. Bim bugüne kadar o parayı kendisi veriyordu ancak artık vazgeçmişler.

    80 lira. Yani Bim hat başı 5 lira kar yapıyor. Onunlada zaten hat açılınca 1 aylık hediye veriyor.

    https://www.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/turkcell-faturali-dunyasina-hos-geldiniz/vergiler-nelerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hat almasınlar diye yapıyorlar. Faturalı alınca taksite bölündüğü için hat ücreti yeni hat alanlar buna yönelmekte.
    (Devletin yeni hat vergisini arttırması da söz konusu tabiki)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.