Şimdi Ara

Bimcell e geçersem faturama ücret yansır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben avea faturalı hat kullanıcısıydım. Bimcellin faturasız hattına geçince aveanın alt yapısı olduğu için son faturaya 20 TL faturasız hatta geçiş ücreti yansıtılacağı diye bir duyum almıştım. O nedenle önce Vodafona faturasız hatta numaramı taşıdım. Numara taşıma işlemim bugün gerçekleşti. Fakat son faturam daha 1 ay sonra gelecek. Ben şimdi bimcell e geçiş yaparsam avea faturama herhangi bir ücret yansıtabilir mi? (Faturalıdan faturasıza geçiş ücreti 20 TL gibi bir ücret). 1 ay Faturam gelene kadar beklemeli miyim? Yoksa hemen bimcell e geçiş yapayım mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

zaten o alınan 20 tl de faturasıza geçince yükleniyo hattınıza. Şu an bimcell e geçerseniz 20 tl yansıtılmaz, çünkü vodafone lusunuz su anda.

Çok teşekkür ederim. O zaman beklememe gerek yok hemen Bimcell e geçebilirim. Peki son faturama bunun dışında her hangi bir ücret yansır mı? Hat iptalinde 8 TL yansıtılıyor deniyor. Ben hattı vodafone a taşıdığım için böyle bir ücret yansır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "İktisatlı olmak(israf etmemek) geçimi kolaylaştırır."
    Gelişmiş grafık 1 numaralı fps oyunu
    http://tr.warrock.nexoneu.com/landing
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.