Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.412
Cevap
186
Favori
1.139.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prodent

    Hayır

    Teşeklürler , peki sim kart mikro mu veriliyor mini mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Evet mikro veriyolar. Zaten mikro olanlarin üstünde 4.5g yazar. Dikkat edin bazen eski sim kart verebiliyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle avantajlı tarifeler hiçbir operatörde yok. :)



    Üstelik hangi tarifede olursaniz olun Bimcellilerce ücretsiz konusabilirsiniz.







    http://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 16 liralık olan tarife on numaraymış. diğer operatörlerde boş yere kazıklanmaya gerek yok.
    Ayrıca bimcell sınırsız internet tarifeleride açmalıdır. Pttcell ilk çıktığı zaman yapmıştı.

    500 dk, 500 mb (500 mb sonrası 128 veya 256 kbps) ile devam eden, fiyatıda 20 lira olur.
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Bimcell gibi en az 15-20 sanal operatöre ihtiyacı var ülkenin. Yıllardır verilemeyen 4. gsm operatörü lisansı bir tek şartla ihale edilmeli: Mecburi olarak sanal mobil operatörlere hizmet vermesi.

    Piyasada rekabet varmış gibi görüntü veriliyor ama aslında yok. Sanal operatörler bu işi kolaylaştıracak, rekabeti artıracak tek yol.

    3 gsm operatörüde katma değerli verdikleri birçok hizmetin bedelini ve bunlarla ilgili gereksiz reklam-pazarlama giderlerini; bu hizmetlerle işi olmayan, standart operatör hizmetlerinden başka bir hizmeti talep etmeyen abonelerden dolaylı olarak tahsil ediyor. Bimcell gibi katma değerli hizmet servisleri olmayan çok sayıda operatör olmalı. Bu sayede operatörler katma değer hizmet maliyetlerini, bu hizmeti kullanmayanların üzerinden çıkarmaya çalışamaz ve daha uygun tarifeler çıkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 4 Mayıs 2017; 16:7:23 >
  • BIMCell şu ismini değişip, güzel bir şey yapsa, çok daha tutunur. Sırf ismi nedeniyle dalgaya alınıp müşteri kaybediyor. Kimse hattım BIMCell demek istemiyor.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Haklısın asam turkcell diyor ben bimcell diyemiyorum valla :D



    Değişik olsun anlamsız olsun ama olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone için mi bunlar ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

    iPhone için mi bunlar ?

    iPhone kullanmıyorum Deneyin.Gm4G kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    BİMcell ismi kalkmaz. Firmanın sanal operatörlük işini yapmasının sebeplerinden biri bu zaten. BİM markasının sürekli bilinir-duyulur-hatırlanır olmasını istiyorlar.

    Ayrıca müşteri kaybetme kısmınada pek katılmıyorum. 2016 yılı rakamlarına göre 1.4 milyon aboneye ulaşmışlar. Bu kadar yüksek abone sayısı bence başarılı olduklarını gösterir. BİM'in ucuzluk imajı mobil hatlardada tutmuş görünüyor.

    BİMcell diyemeyenleri; birazda bu sanal operatörlük işinin Türkiyede gelişmemesinden kaynaklı alışkanlık oluşamamasına bağlıyorum. Bu konuda kompleks yapmaya gerek yok, tarifeleri bağendiyseniz 1.4 milyon abone arasına katılın.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Bimcell aboneliğim var. Geçen gün lira yükledikten sonra insanların abartılı olarak küçümsediklerini fark ettiğim bir olay oldu.

    Hattı iPhone 7 telefonuma takmıştım ve dışarı çıktım. Bir süre sonra internete bağlanmak istedim ve bağlanamadım. Merkezi bir yerdeydim ve telefon alım satımı yapan standların olduğu yere girip, müşteri hizmetlerinin numarasını sordum ilk standın başındakilere. Bimcell MH numarasını bilmediklerini ve 500 ü aramamı söylediler. Aradığımda Bimcell'e yönlenemedim ve ilerideki standa sordum. Bimcell kullanan olmadığını ve numarayı bilmediklerini söylediler. Telefonumun internetinden bakmamı söyledi kime sorsam. Ben de zaten internet sorunu için numaraya ihtiyacım olduğunu söyledim. Hiç biri de demedi ki, ben telefonumdan sitesine girip söyleyim.

    Neyse (önce 16 liralık paketi de satın aldım, yükleme ile gelecek internet hakkı o şekilde mi aktive oluyor diye düşünerek, yine olmadı) sonunda aradım MH numarasını öğrenip ve bu konudaki teknik birimlerine bağladılar ve oradan reset atıldı hatta. Telefonu kapayıp açtım dedikleri gibi ve olmadı da olmadı. Gelen servis ayarları da da işe yaramadı.

    Sonra anlaşıldı ki üç ay önce cihaza Vodafone hat takıp denediğimde API ayarı Vodafone olarak değişip sabitlenmiş ve Turkcell'de sorun olmuyordu bu durum. Elle ayarı "internet" olarak yazınca şak diye bağlandı.

    Bu arada üstüm başım ve konuşmam gayet düzgün olup, Bimcell kullandığımı duyan bir telefon satıcısı akıl verdi. Üç beş lira fazla verip, düzgün bir operatör kullanmam şeklinde. İlk MH numarası sorduğum standlarda da geri dönüp çıkarken, hafiften dalga geçer gibi bir yüz ifadeleri vardı Bimcell kullanmamla ilgili olarak.

    Her operatörde hattım olduğu ve istediğimde Bimcell!i de kullanabileceğimden dolayı kendimde bir eksiklik hissetmediğim için, beni etkilemese de ismin genel imajının dalgaya alındığını yaşayarak öğrenmiş oldum. :)

    Bimcell adı değişmeden, yanına bir tane daha Bim markası alt operatörü de yapabilirler. Ya da Bimcell ön isim olabilir ve ekranda ikinci güzel isim görülebilir gibi düşüncelerim var. Bu konuda tam yetkili olsam öyle yapmayı isterdim.




  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Bimcell'in üstünden en ufak kazançları olmadığından işlerine gelmiyor. Ne hattını satabilirler, ne kontörünü. Hat işlemlerini bile yapamazlar. Bimcell'in kurduğu sistem çok iyi. Bu tip, müşteriye nezaketten yoksun zevatlardan bizi uzak tutuyor işte ne güzel. Bilirim bu tip telefon satıcılarını. Avuçlarını yalasınlar, Bimcell onlara az bile yapıyor. 3 gsm operatörünün insafı kadar işleri var bunların.
  • Arkadaşlar paketimde kota var sanıyorum ama bitmiş sonra 29tl bakiyem vardı bakiyemden yemiş interneti şimdi 0tl var. Bu 29tlyi geri alma gibi bir şansımız yok değil mi :(
  • Yaklaşık 3 4 gündür bimcell'liyim.
    Arkadaşlarla geyiğini de yapıyoruz. Hatta bak benim operatöre diyorum ekranı gösteriyorum gülüyorlar.
    Hizmet normal telekomun hizmeti.
    Aldığınız internet ve dakikalar piyasaya göre hemen hemen en ucuz fiyatlarla geliyor.

    Taahhütsüz faturasız mis gibi paketleri var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten banka hesabına ulaşmak için bilirsiniz, banka size bir şifre gönderir sms yoluyla..

    Siz numaranızı bimcelle taşıdığınızda ne oluyor biliyor musunuz?

    O şifre telefonunuza ulaşamıyor, çünkü bimcell buna bloke koyuyor; sizin adınıza, size sormadan danışmadan kendi kafasına göre bankalardan gelen reklam smslerini engelleme sistemiyle nedeniyle, size gelen şifre sms lerine de reklam muamelesi yapılarak size ulaşmasını engelliyor...

    Bunu yaparken size asla haber vermiyorlar, niye bu smsler gelmiyor diye araştırmaya başlıyorsunuz...

    Bu blokeyi kaldırmak için bimcelli aramak ve 3 gün beklemeniz lazım; böyle abuk sabuk iş mi olur !!
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olay sim kart blokesidir hangi banka ile ilişkiniz varsa hattınızı taşıdığınızda hepsine bloke koyar bunun içinde bankayı arayıp blokeyi kaldırabilirsiniz bu bimcellde değil tüm operatörlerde mevcuttur benim 4 banka karta hangi hatta numaramı taşırsam taşıyayım anında bloke koyuluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türk telekomdaki taahhütümün bitmesine 1 ay gibi bir süre kaldı. 1500 dk 1500 sms 6 gb ı 30 tlye kullanıyorum.(Bu ikinci senem)



    Türk telekomda aldığım çekim kuvvetini Bimcell'de de alabilir miyim ? Bir de benim tarifeme en yakın olan 33 tl te 6gb 900 tl olan var 20 tl üstüne de 1gb+500sms veriyorlarmış. Sizce hattımı taşıyayım mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Aynı bir farkı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Bimcelle özgü bir durum değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Telefonunu seven bilge

    Ben iki hattı da aktif kullanıyorum. Bimcelin internet çekim bantları sınırlı ve hızı da avea kadar değil. Ama vodafonedan çok daha iyi.

    Bende böyle bir cevap arıyordum. Her ne kadar kalite farkı yok dense de var demek ki. Ama ucuz etin yahnisi diyecek kadar kötüleyebileceğimiz bir durum yok. Anladığım kadarıyla yine fiyatının üstünde bir hizmet alınıyor.
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.