Bildirim
BİM / SALINCAK 125 TL (Cayır cayır)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kapasite ne kadar? ölçüleri nedir? broşür var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1 ay felan önce 200e bimden almıştım.
Fiyatına göre idare eder yani. Daha ucuza bulmak zor.
Fiyat iyi gibi ama kalitesi nasıldır b iki ay kullandıktan sonra elimizde kalmasın kurulu halde mi alıyoruz
burda da astıkları kağıtta 200den 160 a düştüğü yazıyor. kasada mı düştü fiyat? -
Telefon numarasını bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Burada (kasimpasa) 99 tl ye dustu yerim olsaydi alacaktim
quote:
Orijinalden alıntı: :)
Burada (kasimpasa) 99 tl ye dustu yerim olsaydi alacaktim
Foto at da biz de örnek gösterebiliriz hocam
Forumdan biri yazdi bana simdi ona konum aticam birazdan resmini yuklerim.ama 1 tane kalmis baska yok
Bizim ordaki BIM' e geldi. 199 TL' den 159 TL düştü, şimdi 125 mi olmuş ? Demiri kaliteli değil. -
Bizim Burdaki Bim'de De Vardı Ama Fiyatına Hiç Bakmadım.. -
fiyata göre çok iyi arkadaşlar. o yazlıklardaki kaba büyüklerden değil tabiki onların tanesi bin tl falan. ama iş görür balkonlar için ideal. Bizim burada 125 tl. İsteyen gelip alıcak olursa bu magazaya getirtiriz diğer yerleri bilmiyorum. 99 tl'ye alan arkadaş içime ateş attı konuyu açtığıma piişman etti :D 25 lira zarardayım -
99 tl veya 125 tl fiş,afiş lazım
Salıncağı bime ilk geldiğinde alacaktım. Açıkcası pek kaliteli bulmadım. 85 kiloyum, 2 kişi otursak tartacak gibi bir hali yoktu. Kesinlikle dikkatli kullansan bile 2 sene sonrasını görmeyecek bir ürün. -
-
Kasada ve etiketde 159
Benzer içerikler
- süper star 20 gb
- regal 58r754u
- acer aspire 3 a315-510p-38x0
- ccleaner pro key
- tcl c935
- opensea dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X