Şimdi Ara

BİM’e uygun fiyatlı oyuncu ürünleri geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
17.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simbolmina

Lazer yazıcı alın. Bunların tonerleri donuyor sık kullanmayınca.

Hocam uygun fiyatlı lazer yazıcı düşüremedim 2 aydır. Lazım olduğunda indirime girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

yarinin kanserlileri,bugunun bimin naylon oyuncaklariyla oynayan cocuklari

Tabi tabi çok yakın bir zamanda dh de açılmış bir konu hatırlıyorum üye bir klavyenin kullanım kılavuzunda kanserojen madde içerdiği yazısını görmüş ve iade etmek istemişti, marka A ile başlıyor sus ile bitiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Nisan 2018; 21:46:15 >

Orijinalden alıntı: ahy

Bu ekipmanlara laf söyleyenlerin hepsi noob.
    Bakınız;
    BİM’e uygun fiyatlı oyuncu ürünleri geliyor

hepsi diyemesem de neredeyse çevremde tanıdığım cidden sağlam oynayan bütün adamlar pro kısmındaki ekipmanları kullanıyor
    Ne mutlu Türküm diyene // MSI H110M PRO VH // İntel i3 7100 Kaby Lake // Sapphire RX570 PulseOC 8GB // Corsair Vengeance 8 GB DDR4 2400 MHz // Corsair vs650 80 Bronz Power Supply // Corsair Spec 01

• Donanimhaber'de BIM brosürü de gördük...

• noyan_ kullanıcısına yanıt
    cs turnuvalarında 1 tane oyuncu mausu/klavyesi diye satılan şekilli şukullu maus ve klavye görmedim :) monitörler var ama onlar da sabit oyuncular kendi ekipmanını getiriyor :)

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Yazıcı alınır mı? Evde kullanacağım ama haftada 5-6 sayfa belki.

Yazıcı gayet makul gibi görünüyor fakat pek de öyle değil. Daha önce de birkaç kez aynı yazıcı satıldı. İlk seferinde almak için niyetlendim ve kartuş tipini öğrenmek üzere internette araştırma yaptım. HP sitesinde yazıcının bir sayfası yoktu. Özelliklerini falan bulamadım. Hangi kartuşu kullanır belli değil. Sadece bir destek sayfası var. O da bir halta yaramıyor. Dedim bu nasıl iş? Sonra unuttum öyle kaldı. İkinci kez satıldığını görünce bu sefer alayım dedim ve tekrar araştırdım. İnternette birkaç amatör inceleme harici veri bulamadım yine. Canlı göreyim diye Bim'e gittim. 304 kartuş kullandığını görüp öğrendim. Hemen telefondan internete girip baktım muadil kartuş falan yok. Orijinal kartuşa mecbursun. Dolum falan sıkıntı olacak. Sürekli mürekkep az diye uyarı verecek falan. Soğudum. Olsun belki ucuzdur diye internetten fiyatına baktım. Sadece siyah kartuş vardı ve 50 lira falandı. Onu da satan tek bir yer vardı. Burası da kartuşu satmazsa yazıcı çöp olacak diyerek almak üzereyken kafamda çakan şimşekle kutuyu aldığım yere bırakıp Bim'den koşarak çıktım. Şimdi baktım kartuşu satan 3-4 yer var ve fiyatları 50-55 lira civarında. O kadar zaman geçmesine rağmen HP sitesinde bu yazıcı hâlâ yok. Bence alınmaz.

• Susun Pro konuşuyor.
    Bütçesi olmayanlar için alternatif olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncular da o tuşları bu klavye sayesinde öğrenecek. Daha önceleri o tuşları pek bilmedikleri için kullanmıyorlardı :)
    "Artık oyunlar daha muhteşem oynanacak! Yaşasın!" seslerini şimdiden duyar gibiyim :)))

• Bim de satılan teknoloji ürünlerinin bir tanesi bile şubeye gittiğimde bulabilmiş değilim. Ya kasiyerler kendilerine alıyorlar ya da çevredekiler ayırttırıyor. Ama bulamıyorum yani...

• A101 de ki ürünler daha iyiydi sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enescooo

Bim de satılan teknoloji ürünlerinin bir tanesi bile şubeye gittiğimde bulabilmiş değilim. Ya kasiyerler kendilerine alıyorlar ya da çevredekiler ayırttırıyor. Ama bulamıyorum yani...

Sabah 9.00'da mağazalar açılır açılmaz hepsi kaşla göz arasında gidiyor çünkü. Satılacak ürünleri önceden duyurarak talep yaratıyorlar. Günü geldiğinde ise hepsi kapış kapış... Güzel pazarlama taktiği valla.

• Burada konuşanlar bimde indirim oldumu herkes den önce gider 😉

Vallahi ne diyeyim bilemiyorum ki. Mesela 13 nisan da da orjinal erpods kulaklık ile orjinal 1-2 metre sarj kablosu verilecek Bim’de...https://m.neoldu.com/bim-aktuel-urunler-katalogu-indirim-ve-kampanyalari-33169h.htm

Bak eminim yine kalmayacak...

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    İphone orjinal kulaklık alır mısın ?

• Dikkat bu bir amme hizmetidir !

Aynı klavye hepsiburadada 22,80 tl yani bim 4,70 tl daha pahalı

Aynı kulaklık hepsiburadada 39,90 tl yani bim 14,9 tl daha ucuz

Aynı mouse hepsiburada 21,50 tl yani bim 6 tl daha pahalı

www.hepsiburada.com
    Trust 21963 Ziva 3000 DPI Gaming Oyuncu Mouse ve Mousepad Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/trust-21963-ziva-3000-dpi-gaming-oyuncu-mouse-ve-mousepad-set-p-HBV0000086S89

3ü birlikte alırsanız hepsiburadada 78,90 tl yani bim(27,50+27,50+25) 1,10 tl daha pahalı

www.hepsiburada.com
    Trust 21953 Ziva Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/trust-21953-ziva-oyuncu-kulaklik-p-HBV0000086S7Y

Tek sıcak fırsat kulaklık. Kulaklık için en ucuz fiyat 35 tl yani bim 10 tl daha ucuz

Allah kabul eder inş hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 5 Nisan 2018; 23:11:46 >

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    Yeni bir şey değil her yerde böyledir zaten BIM'e özel bir strateji değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.