Şimdi Ara

BİM'den asipratör aldım.vida yerleri uymuyor.çözüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİM'den kumtel aspiratör aldım.
    pratik biz çözüm önerisi lazım.
    sorun şu:aspiratördeki vida yerleri ile takılacak yerdeki delikler uymuyor.neyse çizdik hesaplıyoruz matkapla deliyoruz yine uyduramıyoruz.
    ona uygun hem vida lazım hemde hesaplamayı nasıl yapabiliriz.vidalamayı yukardan yapmam şart çünkü aspiratörün içinde alimiz girmiyor yani alttan yapsak olacak ama filtre sabit çıkmyor.

    birkaç kez hesaplayıp deldik ama yine tutturamadık tabiki ağır sürekli havada tutamıyoruz.
    tavsiyelerinize ihtiyaçımız var.
    teşekkürler.



  • Hocam akıllı vida kullanın, daha önce MDF ye deldiğiniz delikler var nasılsa, aspiratörü dengede tutsun bir kişi, diğeri de akıllı vida ile yukarıdan çalışsın. Orta noktada olmadığı sürece sorun yok zaten aspiratörün kenarları o vidaların denk geleceği yerler boş
  • Teşekkür ederim.akıllı vida ilk kez duyuyorum.farkı nedir.bugün bakayım alayım.peki akıllı vida demem yeterli mi büyük küçük nasıl yapıcaz.
    Ne yaptıysak tutturamadık.
    Tabiki aspiratör ağır birimiz alttan tutyoruz vida yerini alttan belirliyoruz işte burası diyoruz yukardan matkapla deliyoruz bakıyoruz ki yanlış yer.

    Akıllı vida?
  • Ortaşekerli O kullanıcısına yanıt
    Hocam resimdeki vidaların envayi çeşiti mevcut lakin mukavemet adına sizin biraz kesiti geniş tutmanızda fayda var. Uzunluk 2.5cm yi geçmesin zira zaten 18mm lik kısmı MDF payı olacak. kalan 0.7mm nin 0.2mm lik kısmı ara boşluklarda kaybolur. kalan 0.5mm ise zaten aspiratörün içinde kalır. Bu vidalardan 4 tanesi rahat rahat tutar o aspiratörü.

    Kolay Gelsin


    BİM'den asipratör aldım.vida yerleri uymuyor.çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.