Şimdi Ara

BİM de satılan 82 ekran TECHWOOD LCD TV -950 YTL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
57.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben bu lcd den büyük ihtimalle alacağım,tv programları izlemekten çok xbox 360(oyun konsolu) ve pc yi bağlamak için almak istiyorum,iyi verim alabilirmiyim,600 liraya 22" monitör almak yerine biraz daha koyup 32" tv almak daha mantıklı olur dedim,düşünceleriniz neler?
  • monitörle tv kıyaslanmaz

    çünkü monitörün verdiği görüntü çok çok daha iyidir

    oyun oynamak için ok

    ama pc bağlamak bana hiç mantıklı gelmiyor o kadar büyük cihaza

    ayrıca peşin 950 çok para

    ben migrostan 32" seg lcd yi 12 taksitle 900 liraya almıştım

    arara ara carrefourda o paralara geliyor yaklaşık
  • kontras biraz düşük degil mi?

  • zaten lcdlerde kontrast düşüktür

    lcd üreticileri plazmalardaki yüksek kontrast karşısında ezilmemek için dinamik kontrast diye bişey icat ettiler

    o yüzden 10-15000 diyolar

    normalde lcdler ok dar kontrast vermez
  • bugün bimde gördüm baktım o kadar kalın değil 9 cm kalınlıgında arkasında vestel manisa tesislerinde üretilmiştir yazıyor
  • 950 ytl lik ilk kampanyada olanda kontras 7000 895 ytl lik ikinci kampanyada ise kontras 4000 yani bu daha öncekinden iyimi demek kötümü demek bilgilendirirseniz sevinirim
    not: ilk kampanyadan alan arkadaslar cok memnunlardı ust komsumdada var ve gercekten cok kaliteli görüntüsü var ama 2. kampanyadan alan varmı aranızda hiç bilgi paylaşabilirse cok sevinirim ..
  • bimden çalışan görevli sağolsun açtı divxin görüntüde herhangi bir kusur yoktu 720pde daha başarılıdır tabi ama fiyat bence rekabet açısından iyi değil daha ucuz olmalı 700e satıcaksınki peynir ekmek gibi sat yoksa elinde kalır geri toplarsın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tiibon

    kontras biraz düşük degil mi?


  • Katılıyorum.En azından 650-700 YTL olsaydı muadili özelliklerde iyi bir marka TV ile arasında en az 600-700 YTL oynardı.Bu kadar tartışmaya da gerek kalmazdı bence.
  • Bencede fiyatlar çok yüksek pixellenceler bu fiyatlardan bunlarda 600-650 ytl civarında satılmalı diye düşünüyorum.
  • Öncelikle merhabalar.

    az önce PS3 aldım netten :) bir de HD TV lazım bana. bu lcdyi alıp da ps3 kullananlar var mı ? yeterli olur sanırım ps3 için bu lcd ?. teşekkür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 11 Mayıs 2008; 23:00:52 >
  • up.
  • arkadaşlar selam
    ben bu tv yi kasımda aldım aldığım zaman en ucuz lcd tv (denizli için konuşuyorum istanbulda fiyatlar daha farklı olabilir)1650 ytl idi.ve özellikleri daha düşüktü bu televizyon gerçekten fiyatına göre çok süper almak isteyen olursa tavsiye ederim ayrıca kontrast 8000 yazıyor kutuda ve kılavuzunda.
  • Memleketimde üretimi olan bir ürün ucuzdan satılcağına dışrdan gelen markalar daha ucuza satıyorlar.
  • cihazın kendisi ile geçen gün tanıştım ve kalınlığından ürktüm o nasıl cihaz 3 kuruş daha ekler başka bişey alırım
  • 895 ytl ye 15 gün önce aldım..vestelden geldiler duvara monte ettiler gittiler..1 tanede gittim d-smart aldım valla memnunum görüntüdende sestende.. alın derim bi sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyo... bu paraya iyi tv..
  • d-smart'ta atv görüntüsü :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurko -- 8 Haziran 2008; 23:32:24 >




  • Valla gayet güzel gözüküyor, hayret


    quote:

    Orjinalden alıntı: ugurko

    d-smart'ta atv görüntüsü :)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 9 Haziran 2008; 1:14:36 >




  • herkese selamlar :)
    öncelikle ilk sayfalarda yazılanlardan çok rahatsız olduğumu söylemek isterim. bilgisiz olup da ona buna akıl vermek ne tuhaf iştir anlayamadım. vestel'i beko'yu sevmeyip almayabilirsiniz. zaten kimse zorlayamaz sizi alın diye. ancak insanlara yanlış bilgi vermeyin.
    sizin o öve öve bitiremediğiniz TOSHIBA lcd televizyonların bir kısmının VESTELde üretildiğini biliyor muydunuz? vitrinlerde gördüğünüz TOSHIBAların LGlerin bir kısmı MANİSA üretimi! vestelde staj yaparken TOSHIBA, LG, HITACHI lcd tvlerin işlemcilerinin programlarını bizzat ben attım. elektronik kartının üretimini yapan departmanda bulundum (ayrıca elektronik kartın tasarımı Türkiye'de yapılıyor.Vestel'e "montajcı" diyenlere...) . Almanya'nın en tanınmış markalarından Medion ile Finlandiya'nın "Arçelik"i Finlux markası da bu bantlardan çıkıyor (Finler için Finlux markasının yeri çok ayrı ve özeldir. merak eden olursa internetten araştırabilir) . demek istediğim şu ki hepsi aynı teknolojinin ürünü!
    siz gidin vestelle aynı bantta aynı teknolojiyle üretilmiş olan toshibaya 1300 lira para verin. (bu paranın bir kısmının vestele gittiğini de hatırlatırım :D )
    ayrıca kasım ayında bim'e gelen televizyondan ben de aldım. gayet iyi bir televizyon. kumandası çok şirin ve kullanışlı. ayrıca kumandada bir sorun olduğunda da aynı özelliklerdeki vestel tvnin kumandasıyla bire bir uygun ( kumanda benden kaynaklanan bir sebepten dolayı bozulmuştu. servisten vestel kumandası satın aldım ve sorunsuz çalışıyor.) görüntü kalitesi de gayet güzel. bazıları kalın falan demiş 3-5 cmlik kalınlıktan ne olacak?(ayrıca ekranı katlanabilir,bükülebilir televizyonlar çıkana kadar hepsi kalın:D ) gayet ideal boyutlarda.
    bir sorun olduğunda servisler çok ilgililer ve (izmir için konuşayım) adım başı vestel bayisi var nerdeyse :)
    ayrıca televizyonu vga kablosuyla bilgisayarıma bağladım. görüntü süper. hele bi de bilgisayarı hdmi kablosuyla bağlarsanız tam süper oluyor.
    eğer bim'de,şok'ta yada başka bi yerde techwood, seg, regal gibi vestel markalarının televizyonlarını almayı düşünürseniz yazdıklarım aklınızın bi kenarında bulunsun.




  • Bimde satıldıgı ıcın alacak bır suru vatandas olacaktır malesef
  • Arkadaşlar geçenlerde vestel bayiilerden fiyat alırken 32'' millennium a 975 ytl fiyat aldım, aynı tv olabilir belki ama en azından üstünde vestel yazar techwood yazacağına ilgilenenler değerlendirebilirler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.