Şimdi Ara

Bim de 50 adet telli maske 50 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
18.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A101 de getirmiş beyler o da başka bir markaydı..lakin 50 kuruş olmalı adet fiyatı..ki 50 kuruşta bile deli kar ediyolar,1 tl vicdansızlıktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretim çok olduğundan rekabet olacaktır hemen acele edip almayın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayatgezi

    tanesi 1 tl ye satanlar çok pahalı satıyor. Mümkün olduğunca Almayın aldırmayın, maliyeti 20 kuruş olan maskeyi pandeminin olduğu zamanda bize 25 kuruşa satacakları yerde 1 tl istiyorlar. Bekar birisi için belki 1 tl önemsizdir ama bir düşünün 4 kişilik bir ailede günde 2 defa maske taksalar günde 8 maske lazım = 8 tl x 30 gün yani ayda 240 TL demektir. 240 tl bir ailenin birçok faturasından daha pahalı bir rakamdır. Lütfen mümkün olduğunca almayın aldırmayın ki fiyatlar düşsün.
    Maliyeti 25 krş değil maaalesef ,keşke olsa. Telasından, lastiğine, telinden , dikişine, kutusuna kadar 3-4 kat artmış , piyasaya yakın arkadaşlar böyle söylüyor.
  • Eczanelerde bizlere verilen telsiz biliyorsunuz değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Maliyeti 25 krş değil maaalesef ,keşke olsa. Telasından, lastiğine, telinden , dikişine, kutusuna kadar 3-4 kat artmış , piyasaya yakın arkadaşlar böyle söylüyor.

    Alıntıları Göster
    Akşam tv de söyledi tam maliyeti 18 kuruşmuş bir maskenin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu maskenin lastikleri yanlış görmüyorsam sıcak silikon ile yapıştırılmış buda her maskenin el ile teması demek. Mecbur alacağız iyi maske vardı da biz mi almadık derseniz de haklısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    Bilgim olmadığı için soruyorum!

    en son "hayat eve sığar" diye bir uygulama çıktı , buradan üretilen kod ile maske alabilirsiniz denildi. şimdi bu kod ile maske almaya kalksam eczaneler verir mi? yoksa ücretini ödeyerek mi alırım? ee böyle olunca uygulamanın ne esprisi var hala anlamış değilim.
    Hayat eve sığar uygulamasından alınan kod ile dün eczaneden 5 adet maskeyi aldım. Sonra eşim ve oğlum için de istedim. Eczacı tc kimlik numara, baba adı ve doğum tarihi girip "evet onların da hakkı varmış" deyip beşer tane de onlar için verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    bu ne ya !
    kimse 50 TL vermez
    tekde beş de satılmalı
    Önceki dönemde kazık diye internetten 150 TL verip almadık, artık bu fırsatı da kaçırmamak lazım. Yeter ki telli ve düzgün bir şey olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkeyStar

    Bim in sattiginda üretici Erkut inşaat mi yazıyor herkez el atmış bu maske işine pes
    Bu işler ilk çıktığında satılan maskelerin üzerinde yazan sertifika firmaları ve numaralarının sorgulamasını yaptım. Belge numarasının son hanesini artırıp eksiltip bir sürü sertifika belgesine ulaştım. Belge tarihleri Şubat sonu ve Mart başı arasındaki dönemlerdeydi ve en ilginç olan da firma isimleriydi: İnşaat, hırdavat, pvc pen, tekstil, konfeksiyon, vb.... akla hayale gelmeyecek sektörlere ait firma isimleri. Hiç biri de medikal firması değildi. Hepsi de hiç bir test yapılmadan belge almış olan yalancı ürünler, markalar. Merdiven altı diye tabir edilen şekilde üretilen ürünler. Eczaneler bile bu dandik ürünleri dağıtıyorlar.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    tesadüfi yaşıyoruz işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endero E kullanıcısına yanıt
    🙂https://www.youtube.com/watch?v=Y1270aUfko8&feature=youtu.be izleyebilrisin. Maske konusunda emin ol master yaparım 😊 mesleğim gereğide maskelerle sürekli içiçe olmak zorundayım bu dönem 🙂 o videodaki gibi mikroskopla kendimde birçok maskeye baktım. Meltblown en azından orta katmanda 3 katlıda olmak zorunda. En azından boşluk çok az mikroskopide o olunca ve koruyuculuğu çok daha fazla. Spundbond n. ve meltblown olmalı normalde koruyucu basit maskeler, ama bizdekiler tamamen spundbond yada normal daha da basit kumaşlar , o yüzden de koruyucu olarak kullanılma şansı yok. Ama siz hala güvenip ortama çıkabiliosanız sözde cerrahi maskelerle spun. nonwoven olanla , buda sizin düşüncenizdir saygı duyarım.

    Maskeler Normalde koruması için full ultrasonic (dikişsiz lastik birleşiminde bile olmamalı), full meltblown yada 1 yada 2 katmanda spunbond diğer kat meltbown olmalı😊👍🏻 Bu tip bir maskede piyasada olmadığından(çünkü hepsi kalitelilerin ithal ediliyor firmalarca) ffp2 takmadan markete bile girmem ben ☺️👍🏻 Basit Nonwoven ve diğer kumaş maskeler sadece hastaysa kişi bulaştırıcılığı azaltır, %15-20 den fazla koruyuculuğuda yoktur. Nano denilen maskeler ise tamamen çöptür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 9 Mayıs 2020; 0:23:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaç katlı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 9 Mayıs 2020; 0:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani maske yoktu! Serbest kaldığı dakika her noktada satılmaya başladı. Niye yasaklandı anlayan beri gelsin? İhracatı yasak diyenlere inanıyor musunuz artık? Bir de marketlerde satılan kullan at cerrahi maskelere bu kadar para verilmez bence. Daha kullanışlı ve ekonomik çözümler bulmak lazım. Bir kutu maskeyle uzun vadede sağlıklı korunma sağlanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim esnafa tavan ücret 1.39 de, gider 1.39'dan satar tanesi. Yani 1.38'den satmaz.
  • Neden hemen tavan fiyatından satılıyor?Halk için uygun fiyattan vermeleri lazımdı. Bim, A101, Şok gibi marketlerin özellikle ucuz vermesini beklerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstünde non-steril mi yazıyor? Korona yanında hediye geliyor herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    3

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pandemi belasının ilk günlerinde bir eczaneden 20 adetini 100 tl.ye almıştım.

    ne tel vardı ne de kat mat.

    ne günlerdi be.
  • Toz var bu maskelerde ya. Bimin sattığını bilmiyorum ama kod ile aldıklarım toz kokuyor hapşırtıyor. Tozlu ortamda üretmişler. Bunların da farklı olduğunu zannetmiyorum. Eskiden marka maskelerin bile 50 tanesi 15-20 TL di. Bunların üretim maliteyi 5 lira ancadır. Her türlü ortamda her koşulda para kırma peşindeler. Kıyamet kopsa gölge yerden toprak satar bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.