Şimdi Ara

Bim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
35.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Q10 dan pahali bir model gibi görünce daha iyi sandım ama q10 daha iyi duruyor kupon vs ile q10 tavsiye ederim. 300 lira civarında daha iyi kendinizi odullendireceginiz bir sey yoktur. Ses muthis alirken tereddutluydum ikide bir sarji bitecek kablolu aliyim diye düşünüyordum ancak bir şarj ediyorsunuz şaşırtıcı derecede bitmiyor abi masallah. Yine kablosu da var onunla da kullanılıyor. Isin özeti kulaklık ihtiyacı varsa alın ihtiyaç yoksa ihtiyaç haline getirip alin bütçe yoksa para biriktirip alin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt

    Peki ses kalitesi için q10 mu q20 mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    Bende q10 la ilgili benzer yorumları ve inceleme videolarına bakarak q10 aldım. Mevcut sony WH-CH500

    Kulaklık da vardı. Fiyatları benzer ama sony her anlamda üstün bu kulaklıktan. Bende ciddi hayal kırıklığı yarattı o yüzden. Hatta emin olmak için birçok arkadaşımada denemesini yaptırdım. Eğer bende diğer kulaklığım olmasa, karşılaştırma yapamayacağım için belki güzel gelebilirdi.

    Ben şahsen övgülere aldandım aldım, ama pişmanım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Q10 daha iyi videoyu inceleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=4i-cR3_ASMs&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 22 Kasım 2020; 11:26:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 109 tl olan kulaklık ne durumdadır
    Alinirmi yoksa xiamo 350/400 tll olanlarına mi bakmak lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jabra kulaklık nasıl

  • Ankerın q10 kulaklığını hepsiburada kara cuma kampanyasından 269 liraya kızıma aldım. Ders dinlerken ve müzik dinlerken çok güzel. Telefon ve tableti aynı anda baglayabiliyorsunuz. Telefon geldiğinde müziği kesiyor. Telefon konuşması da rahat . Hepsiburada bugün yeniden kara cuma kampanyası yapacak. Eğer Q10 yakalarsanız onu tercih edin. Şarjı gerçekten çok uzun gidiyor. Nerede ise hiç bitmiyor desem yeridir.

  • kulaklıklarda çok kararsız kaldım anker ile jabra arasında. Dışarda da kullanımı göz önüne alırsak hangisi dersiniz arkadaşlar? telefonla görüşme vs. jabra sanırım dış gürültüyü de telefona yansıtıyor

  • Bim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL.
  • Bazen yorumlar yanlış yorumlanıyor, o yüzden yazma gereği hissettim, ortak amaç doğruyu bulmak, yanlış anlaşılmasın. Ankerlar fiyatları 250-300 bandında olan kulaklıklar (Q20 yi es geçtim, Q10 un makyajlısı, ANC var bir tek artı olarak ama o da pek verimli işlemiyormuş). Yani F/P kulaklıklar, Q10 için iyi kulaklık deyip tavsiye etmek, demek değil ki en iyi kulaklık budur. Bu fiyat bandında alınabilecek en performanslı kulaklıklardan birisi bu. Sony, JBL vb markaların bu fiyat bandındaki pek çok modelini denemiştim bence bundan daha iyi değildi, ama fiyatları aynı olup da ben Sony tercih ederim diyorsanız eyvallah saygı duyarım, Sony kalitesi her zaman başkadır. Ama tutup 2-3 katı fiyatlı markalı bir kulaklıkla da kıyaslamayın lütfen. Misal, Hyundai araçlar gayet güzel araçlardır, bir arabadan beklenen her ihtiyacı karşılar, yanlış mı? Ama sonra dersek ki Audi daha iyiymiş, tabi ki daha iyi itirazımız asla olmaz ama Audi parasına da 2-3 tane Hyundai alırsınız. Önce de dediğim gibi her şey sizin bütçe, ihtiyaç ve tercihinize bağlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemci83

    109 tl olan kulaklık ne durumdadır
    Alinirmi yoksa xiamo 350/400 tll olanlarına mi bakmak lazim

    kullanan varsa yeşillendirebilir mi

  • Arkadaşlar ben bugün 350'ye aldım akşam 269 a düşmüş, kargoyu geri gönderip 269 dan tekrar mı sipariş versemBim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL. 

  • Q10 ve vortex kıyaslamasında herkes farklı bi şey diyor ortak bi kanı göremedim ben. Aptx desteği, daha konforlu pedler ve geçen seneki hb indirimindeki 7 sayfalık soundcore vortex forum konusundaki yorumlara bakarak vortex alıyım diyordum ancak hepsiburanın q10 indirimi de aklıma çeldi açıkçası. Keşke aptx destekli telefonum olmasaydı da q10 alıp geçseydim, bu kadar düşünmemiş olurdum :) (ilgili konuhttps://forum.donanimhaber.com/anker-soundcore-vortex-kablosuz-bluetooth-kulaklik-hb-indirimi--139729572 )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Peki ses kalitesi için q10 mu q20 mi?

    biri 300 iken biri 600 aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok gibi duruyor inceleme videolarına bakınca q10 a karar verebilirsiniz. Ses kalitesi q10 da daha iyi diyorlar benim q20 tecrübem yok.

  • bu anker nasıl bir markadır arkadaşlar ilk defa duyuyorum ben

    marka algısı ne durumda

  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    f/p markasıdır, üzmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb q10 indirimine bana üstüne 25 TL indirim verince q10 aldım. Bim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiborias -- 22 Kasım 2020; 22:2:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illanois

    f/p markasıdır, üzmez

    fiyat baya uygun duruyor. airpoda nazaran müzik keyfinde ekstra bir şey sunar mı acaba

    daha önce kullanmadığım için bu tarz bilmiyorum kaliteli normal bir kulaklığın üstüne koyabileceği bir şey var mıdır bu q10 kafa üstü modelin

  • ses geçikmesi varsa bi halta yaramaz sadece müzik için bu kulaklık sanırım

    bluetooth versiyonu düşük olması ve şarj girişinin eski tip olması eksi

    oyunda gecikme yaparsa soğursunuz kulaklıktan

    tek artısı hi res aptx desteği deri olması kulaklarıda ağrıtır iyi karar verin q10 bundan iyi değil ses olarak gecikme durumu cok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar q10'u aldım, bugün denedim, sesi en düşük seviyesinde tutarsanız dışarı vermiyor, eğer sesi biraz açarsanız dışarı veriyor, belki de böyle büyük hoparlörlü bütün kulaklıklar böyledir, bilemiyorum, bir de ses sanki geriden geliyormuş gibi bir hisse kapıldım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.