Şimdi Ara

BİM -A-101 de çalışan var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet canlar aramızda bim veya a101 de çalışan veya çalışmış var mı ? şartları nedir nasıl çalışıyorlar iş zormu ağır mı ? iş hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ???

• A 101 de çalışan arkadaşım vardı şartları ağır diyordu , yemeği falan kendin karsiliyosun.

Migros marketler arasında en iyisidir.Onu araştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

A 101 de çalışan arkadaşım vardı şartları ağır diyordu , yemeği falan kendin karsiliyosun.

Migros marketler arasında en iyisidir.Onu araştır.
    ciddimisin yemeği nasıl kendin karşılıyon öyle saçmalık mı olurmuş ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anathemacı1

Bu mesaj silindi.
    ne saçmalıyon sen be ? bim a 101 migros gibi yerler kurumsal firmalar yediğin yemeği de cebinden ödüyorsak geriye ne kalacak ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çilekeş-

evet canlar aramızda bim veya a101 de çalışan veya çalışmış var mı ? şartları nedir nasıl çalışıyorlar iş zormu ağır mı ? iş hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ???

5 aya yakın MOPAŞ'ta çalışıyorum yöneticilerin gözünde hayvandan farkın yok eşşek gibi çalıştırıyorlar A 101 ve BİM'i bilmem ama market sektôrü çok ağır üstelik 1.800 TL para veriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Eagle 26

quote:

Orijinalden alıntı: çilekeş-

evet canlar aramızda bim veya a101 de çalışan veya çalışmış var mı ? şartları nedir nasıl çalışıyorlar iş zormu ağır mı ? iş hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ???

5 aya yakın MOPAŞ'ta çalışıyorum yöneticilerin gözünde hayvandan farkın yok eşşek gibi çalıştırıyorlar A 101 ve BİM'i bilmem ama market sektôrü çok ağır üstelik 1.800 TL para veriyorlar

Alıntıları Göster
    eyvallah usta....

• A101 berbat. Yemeği kendi cebinden karsilasiyorsun.

Benim kuzenim yıllardır marketlerde çalışıyor çalışmadığı marka kalmadi en memnun olduğu yer Migros.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

A101 berbat. Yemeği kendi cebinden karsilasiyorsun.

Benim kuzenim yıllardır marketlerde çalışıyor çalışmadığı marka kalmadi en memnun olduğu yer Migros.
    anladım hocam eyvallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.