Bildirim
BİM -A-101 de çalışan var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
A 101 de çalışan arkadaşım vardı şartları ağır diyordu , yemeği falan kendin karsiliyosun.
Migros marketler arasında en iyisidir.Onu araştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ciddimisin yemeği nasıl kendin karşılıyon öyle saçmalık mı olurmuş ??quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
A 101 de çalışan arkadaşım vardı şartları ağır diyordu , yemeği falan kendin karsiliyosun.
Migros marketler arasında en iyisidir.Onu araştır. -
ne saçmalıyon sen be ? bim a 101 migros gibi yerler kurumsal firmalar yediğin yemeği de cebinden ödüyorsak geriye ne kalacak ki ?quote:
Orijinalden alıntı: Anathemacı1
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: çilekeş-
evet canlar aramızda bim veya a101 de çalışan veya çalışmış var mı ? şartları nedir nasıl çalışıyorlar iş zormu ağır mı ? iş hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ???
5 aya yakın MOPAŞ'ta çalışıyorum yöneticilerin gözünde hayvandan farkın yok eşşek gibi çalıştırıyorlar A 101 ve BİM'i bilmem ama market sektôrü çok ağır üstelik 1.800 TL para veriyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah usta....quote:
Orijinalden alıntı: White Eagle 26quote:
Orijinalden alıntı: çilekeş-
evet canlar aramızda bim veya a101 de çalışan veya çalışmış var mı ? şartları nedir nasıl çalışıyorlar iş zormu ağır mı ? iş hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı ???
5 aya yakın MOPAŞ'ta çalışıyorum yöneticilerin gözünde hayvandan farkın yok eşşek gibi çalıştırıyorlar A 101 ve BİM'i bilmem ama market sektôrü çok ağır üstelik 1.800 TL para veriyorlar
Alıntıları Göster
-
A101 berbat. Yemeği kendi cebinden karsilasiyorsun.
Benim kuzenim yıllardır marketlerde çalışıyor çalışmadığı marka kalmadi en memnun olduğu yer Migros.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam eyvallah...quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
A101 berbat. Yemeği kendi cebinden karsilasiyorsun.
Benim kuzenim yıllardır marketlerde çalışıyor çalışmadığı marka kalmadi en memnun olduğu yer Migros.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X