Şimdi Ara

Bilmediğiniz Bir Şehir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Yakın zamanda Adana'ya gideceğim fakat daha önceden, bu şehirde hiç bulunmamıştım..
    Gezilecek,görülecek alışveriş merkezleri,parklar var mıdır ? Ayrıca, Adana'da yaşanan birsürü olaylar oluyor bkz. Uyuşturucu operasyonu, bıçaklama, cinayet.. Dolayısıyla bu insanlara, bahsi geçen şehire yani Adana'ya ister istemez önyargım var. Öneri ve tavsiyelerinize açığım.. Şimdiden teşekkür ediyorum..



  • Adana muhtesem bir sehir. Bir sehir kaliteliyse pisligi de bol olur. Adanaya 4 kez gittim. Mart ayinda tekrar gidicem. Adana ile ilgili yalanlara inanma, gidip tadini cikar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otofaresi mahsun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevabın için fakat nereye gidilebilir ? ''Kesinlikle gitme'' dediğin belirli semtler yahut yerler var mı ?
  • hocam bende adanaya 3 kez gittim güzel ama sıkıntılı bir şehir türkiyede olay olma sırası birinci adana ikinci samsundur haberlere bakabilirsiniz gezecek yer derseniz:
    ramazanoğulları ulu cami medreseler yağ cami yakın civarları sabancı cami gib yerleri gezin yemek olarak eyvanda yiyebilirsiniz muzlu süt için kazım büfeye gidin tabi ben zor buldumyürü yürü sora sora :D caddelerde satılan şerbetli tatlılardan karakuş tatlısı taş kadayıf falan yiyin baraj varmış ben oraya gitmedim oraya gidin tehlikeli yer olarak kiremithaneye gitmeyin
  • yağ camii'nin dibinde bir şalgamcı var. mutlaka oradan şalgam için. ali göde çok turistik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.